WLtoys V977 : Kullanıcı Yorumları / Tavsiyeleri / Önerileri / Bulgular

Ynt: WLtoys V977 : Kullanıcı Yorumları / Tavsiyeleri / Önerileri / Bulgular

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İyi de pallerin açısı yön değiştirmiyor ki. Düz de nasılsa tersde de aynı yönde. Bu durumda ters pozisyonda havada nasıl tutunuyor :rolleyes: Ben hala anlamadım ???
Mehmet abi duz 4ch ye aldigimizda sabitleme yapiyorya gaz vermeden heliyi ters cevirdigimizde heli otomatik pali - ye cekiyo ama gaz falan duz ucuyormus gibi idle yok gaz yukari 977 si olan arkadaslar gaz vermeden 4ch mod a alip heliyi duz tutsunlar sonra ters cevirdiginde heli tik diye servolarin yerini deistiriyor hemen video geliyor simdi .

http://www.youtube.com/watch?v=rBNsmbuju8g&app=desktop

Muammer abi sana video da attim daha iyi anlatmak icin :)

safak bozdag' Alıntı:
Mehmet abi duz 4ch ye aldigimizda sabitleme yapiyorya gaz vermeden heliyi ters cevirdigimizde heli otomatik pali - ye cekiyo ama gaz falan duz ucuyormus gibi idle yok gaz yukari 977 si olan arkadaslar gaz vermeden 4ch mod a alip heliyi duz tutsunlar sonra ters cevirdiginde heli tik diye servolarin yerini deistiriyor hemen video geliyor simdi .
Şimdi biraz anlar gibi oldum :laugh: Bana çokta mantıklı gelmedi işin aslı. Bence aslında bu isteyerek yaptıkları bir şey değil. Öyle olsa bunu "Easy Invert" diye lanse ederlerdi. Gerçi V922 lanse etti de ne oldu :D Dediğim gibi bu özellik sadece seyirciye oynama ;) Ve gördüğüm kadarı ile zamanında V922 için pekte tutmadı. Zira gaz olayı çözülüyor ama bildiğim kadarı ile kuyruk, aileron ve elevator doğal olarak yine ters. Yani söyledikleri kadar "Easy" değil :laugh: :D

Aynen gaz normal yukari ama komutlar ters benim dusumcem inverte kullanmaya alismak icin 6ch de cok seri ve atik olcak ters ucuslar komutlar ters oldugu icin insanlar kirima gidicek belki bilerek belki bilmeyerek bilemiyorum ama invertte basip calisilirsa kirimsiz rahat el alistirmasi yapilabilir :)

Video yu baktinmi mehmet abi cevirirken heliyi servolar + - veriyor :)

safak bozdag' Alıntı:
Video yu baktinmi mehmet abi cevirirken heliyi servolar + - veriyor :)
İzledim Safak ;) Pallerdeki açı görünmüyor ama dediğin gibi paller - açıda zira bariz bir şekilde heli yukarı doğru gitmek isteyip, eline yapışıyor :)

Heli iyi hasta abim bu microlar taklaya gecerken kuyruk neden kontrolden cikiyor resmen butun gucu ana motor emiyorda kuyruga guc kalmiyor gibi :) bende 922 vardi ondada bundada ayni tepki cozemedim tabiki gaz 80 lerde havalanmasini saymazsak :)

safak bozdag' Alıntı:
Heli iyi hasta abim bu microlar taklaya gecerken kuyruk neden kontrolden cikiyor resmen butun gucu ana motor emiyorda kuyruga guc kalmiyor gibi :) bende 922 vardi ondada bundada ayni tepki cozemedim tabiki gaz 80 lerde havalanmasini saymazsak :)
Tespitin doğru Şafak ;) Güç yeterli olmayınca kuyrukta kaçma oluyor ama bence normal. Zaten aletlerin canı ne ki (kaç gr toplamı). Bu kısma fazla takılmadan gaz stick doğru şekilde kullanmayı öğrenmek gerekiyor, ki buna collective management diyorlar. Öyle allah ne verdi ise aniden yüklenmemek lazım :)

Boyle videolar izleyince vaaw diyo insan super bende yaparim tabi isin gercek kismi yapilmiyor :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

safak bozdag' Alıntı:
Boyle videolar izleyince vaaw diyo insan super bende yaparim tabi isin gercek kismi yapilmiyor :)
Ben bu tür ürün tanıtım videoları kolay kolay dikkate almıyorum doğrusu :laugh: Zira bunları uçaran arkadaşlara portakal üstüne pal takıp versek, onu da böyle ucururlar :lollol: :lol:

Mehmet abi valaha guldurdun beni super di gunaydin bu arada abim dedigin gibi cidiye almamak lazim :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ben bu tür ürün tanıtım videoları kolay kolay dikkate almıyorum doğrusu :laugh: Zira bunları uçaran arkadaşlara portakal üstüne pal takıp versek, onu da böyle ucururlar :lollol: :lol:
Aynen katılıyorum Abi, ürün tanıtım videoları benim içinde kesinlikle bir referans değiller.

Uçuran arkadaşlar insan olmadıkları için anlaşılamıyor modelin performansı. :laugh:

Ynt: Ynt: WLtoys V977 : Kullanıcı Yorumları / Tavsiyeleri / Önerileri / Bulgular

Türker Akgün' Alıntı:
Aynen katılıyorum Abi, ürün tanıtım videoları benim içinde kesinlikle bir referans değiller.

Uçuran arkadaşlar insan olmadıkları için anlaşılamıyor modelin performansı. :laugh:
Turker abi acaba dusunuyorum motoru pili yada farkli modlar varmidir bakiyorsun modele elindeki bide ona bakiyorsun ucurmasini zaten mehmet abinin dedigi gibi referans almamak lazim ama hic yoktan biraz tepkileri benzesin diye umit ediyorsun :)