Valilik karari ile Ucus yasagi getirilen ILLERIMIZ

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Sn Cemalettin yazkan,

Sizinle bu konuda tartışmayalım. Daha üstteki mesajlarımda zaten bıçakla ilgili bir öneri yapmıştım. Konuya olan tavrımı Eski mesajlarımdan görebilirsiniz.

Güvenlik ve istihbarat açığı oluşturabilecek modeller multikopter ve uçaklardır.

Shk nın ve valilerin en tembel işi şekliyle kendilerince ürettiği çözüme karşıyım.

Söylediğimin arkasındayım. Bu forumu gereksiz meşgul etmemek adına, söylediklerime karşı olan var ise özel mesaj ile iletişim kurabilir,

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Ercan bey yazimdaki sitem size değildir bunu baştan belirteyim zaten kendi aramızda tartışmaya girmenin bir yararı olmaz benim sitem ettiğim ilk bu taslak hazırlanırken çok güzel bir ibare vardı hobi amacıyla uçurulan uçak ve helikopter deyimini nasıl olduysa kaldırıp uçan herşeyi potansiyel suç unsuru haline getirdiler bunu da bilinçli olarak o komisyonda görev alan kendini profesyonel rc pilotu diye tanıtan tipler yaptılar.
Ömrümü boşa gecirmediysem sonraki aşamaları yazayım evvelden beri bu hobi zengin hobisi olarak değerlendirilir ve oyle yaklaşılır maalesef.
İlerki aşamalarda mecburi eğitim getirecekler bir kulüp mecburiyeti getirecekler ve bu faaliyetleri de o kendini profesyonel olarak tanıtan tipler yapacaklar durum bu kadar basit.Sonrasında da devlet boş duracak değil ya onlarda eğlence vergisi hava sahasını kullanma belgesi ve masrafı daha aklımıza gelmeyecek bir sürü vergi koyarlar olur biter bu böyle devam etmez .

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet abi,

Simdi bu haftasonu ucamayacakmisiniz ?

Evrim SUTEL' Alıntı:
Mehmet abi,

Simdi bu haftasonu ucamayacakmisiniz ?
Sayın valimiz yasaklamışken elbette Resmi olarak uçmak olmaz değil mi Evrim :D

Neyse işin şakası bir yana, bu hafta sonu zaten ne uçmak, ne de modelcilik adına bir şey yapmak istiyorum.....

Ama bu psikolojii elbet bu şekil gitmeyecek. Bu nedenle A,B ve C planları hemen devreye alındı. Ömer abimizin belirtiği üzere THK şubesi Valilik ile görüşüyor, Murat haber verildi henüz yasak olmayan ADAPAZARI'nda yer ayarlanıyor....

Uçuştan sonra da Köfteci Ethem'e gidip sucuk yersiniz, ardından da bir atom :) ...

Zafer SAHIN' Alıntı:
Uçuştan sonra da Köfteci Ethem'e gidip sucuk yersiniz, ardında da bir atom :) ...

Zafer abi simdi sen belden asagi vuruyorsun ama olmazki hile yapma ;D :D

Peki ya Sakarya'da da yasaklanırsa :D

Bu arada dün ordaydım sabahtan hava güzeldi, öğleden sonra yağmur öncesi yoğunluğu çöktü gibi :)

Atmosfer olması lazım :) Bir de bizim modeller yerçekim ivmesinin 9,81 olduğu yerlere göre... Ayda sıkıntı olur, gaz yüzdeleri falan çok değiştirmek gerekir, esc sıkıntı çıkarır :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Atmosfer olması lazım :) Bir de bizim modeller yerçekim ivmesinin 9,81 olduğu yerlere göre... Ayda sıkıntı olur, gaz yüzdeleri falan çok değiştirmek gerekir, esc sıkıntı çıkarır :D
Anlaşılan Rasim, sen kısaca "Abi modelciliği bırak" diyorsun :lollol: :lol:

Dün çok yazamadım gruptan da, bi balık işi vardı onu tutmuştum aslında ben ;D

Peki ya teror orgutu oltayla bomba atmaya baslarsa?? Siradaki hobinizi belirleyin, kenara para koymaya baslayin simdiden. Malum hobi isi para isi, ilk giris cok para.. :)

Ben buldum hobiyi :D Bizi yönetenler de bu ortamlarda, yasaklamazlar o yüzden :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yıldırım...

Kılıçdaroğlu...

İnce...

Aydın belediye başkanı çerçioğlu...

Gürsel Tekin....

Rize valisi Esen...

Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm...

Futbolcu Djiehoua...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ben buldum hobiyi :D Bizi yönetenler de bu ortamlarda, yasaklamazlar o yüzden :thumbup:
]

Ortak hareketler var mesela okey dışarı için 3-4 tur pyro, okey taşını inverte alırız vs.. ;D ;D

Ortada bi "dönme" hareketi var, bence fazla sırıtmayız. Kotarırız bir şekilde, içlerinde erir gideriz ;)