Celalettin Yazkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Valilik karari ile Ucus yasagi getirilen ILLERIMIZ
Ömrümü boşa gecirmediysem sonraki aşamaları yazayım evvelden beri bu hobi zengin hobisi olarak değerlendirilir ve oyle yaklaşılır maalesef.
İlerki aşamalarda mecburi eğitim getirecekler bir kulüp mecburiyeti getirecekler ve bu faaliyetleri de o kendini profesyonel olarak tanıtan tipler yapacaklar durum bu kadar basit.Sonrasında da devlet boş duracak değil ya onlarda eğlence vergisi hava sahasını kullanma belgesi ve masrafı daha aklımıza gelmeyecek bir sürü vergi koyarlar olur biter bu böyle devam etmez .
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ercan bey yazimdaki sitem size değildir bunu baştan belirteyim zaten kendi aramızda tartışmaya girmenin bir yararı olmaz benim sitem ettiğim ilk bu taslak hazırlanırken çok güzel bir ibare vardı hobi amacıyla uçurulan uçak ve helikopter deyimini nasıl olduysa kaldırıp uçan herşeyi potansiyel suç unsuru haline getirdiler bunu da bilinçli olarak o komisyonda görev alan kendini profesyonel rc pilotu diye tanıtan tipler yaptılar.Ercan ÇINAR' Alıntı:Sn Cemalettin yazkan,
Sizinle bu konuda tartışmayalım. Daha üstteki mesajlarımda zaten bıçakla ilgili bir öneri yapmıştım. Konuya olan tavrımı Eski mesajlarımdan görebilirsiniz.
Güvenlik ve istihbarat açığı oluşturabilecek modeller multikopter ve uçaklardır.
Shk nın ve valilerin en tembel işi şekliyle kendilerince ürettiği çözüme karşıyım.
Söylediğimin arkasındayım. Bu forumu gereksiz meşgul etmemek adına, söylediklerime karşı olan var ise özel mesaj ile iletişim kurabilir,
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Ömrümü boşa gecirmediysem sonraki aşamaları yazayım evvelden beri bu hobi zengin hobisi olarak değerlendirilir ve oyle yaklaşılır maalesef.
İlerki aşamalarda mecburi eğitim getirecekler bir kulüp mecburiyeti getirecekler ve bu faaliyetleri de o kendini profesyonel olarak tanıtan tipler yapacaklar durum bu kadar basit.Sonrasında da devlet boş duracak değil ya onlarda eğlence vergisi hava sahasını kullanma belgesi ve masrafı daha aklımıza gelmeyecek bir sürü vergi koyarlar olur biter bu böyle devam etmez .
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi