Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rızası için bana birisi durumu özetleyebilir mi Şimdi motorumuz neden durmuş, bulabildik mi ? Bu modelde bu motorla mı yola devam ediyoruz yoksa başka bir motor mu deniyoruz Son durum nedir
arkadaslar bu modeli almayi dusunenler icin bir detay paylasayim , modelin kanat alti ve ustu ayni oldugu icin , havada altini ustunu secmek zor oluyor , bu sekilde serit cekebilirsiniz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
arkadaslar bu modeli almayi dusunenler icin bir detay paylasayim , modelin kanat alti ve ustu ayni oldugu icin , havada altini ustunu secmek zor oluyor , bu sekilde serit cekebilirsiniz
Eline sağlık üstad Ama benim anlamadığım bu durum sıkça karşımıza çıkan bir durum ve üreticiler nasıl oluyor da bu önemli detayı hep göz ardı ediyorlar
Anlamadım nokta sen baştan plastik kullanacağım demiştin. Hatta Sümer abi'nin CA menteşe önermesine rağmen Anlaşılan son dakikada bir fikir değişikliği olmuş
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol