Seagull Yak 54 Kurulum.

Ynt: Seagull Yak 54 Kurulum.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bak şimdi bu olmadı, merak ettim bu detayı üstad :)

Anlamadım nokta sen baştan plastik kullanacağım demiştin. Hatta Sümer abi'nin CA menteşe önermesine rağmen :rolleyes: Anlaşılan son dakikada bir fikir değişikliği olmuş :laugh:

abi neler yazdığımı hatırlıyorum :D

Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, geçen haftaya göre motorda farklı olan neydi de stop etmedi?

Ömer abi hiçbir değişiklik yapmadık motorda :D startere basıp uçtum :) geçen hafta solaklarda çok kötü bir hava vardı gerçekten yapış yapış olmuştuk hepimiz motorda o havadan etkilendi demekki.

covlingi tamamladim bugun , dunku bulusmada biraz ruzgar yiyince carpilmisim gece atesim vardi :(

montajla ilgili detaylari yarin paylasicam :)

baya yakisikli oldu sonunda :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok güzel olmuş üstad

Seagull Yak 54 Kurulum.

Yine bir Mesut Akın Klasiği..........Tabii ki mükemmel görünüyor......... %p :halay:

Mesut AKIN' Alıntı:
covlingi tamamladim bugun , dunku bulusmada biraz ruzgar yiyince carpilmisim gece atesim vardi :(
....

Covlign gelince karizma tam olmuş şimdi üstad, eline sağlık. :coolxf:

Ynt: Ynt: Seagull Yak 54 Kurulum.

akan tekin' Alıntı:
Çok güzel olmuş üstad

Tesekkur ederim Akan abi :)dun gozlerim seni aradi hep !

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Yine bir Mesut Akın Klasiği..........Tabii ki mükemmel görünüyor......... %p :halay:

Hakan abi modelin kutusunda 20cc yaziyor :) 26 tabi buyuk zorda olsa sigdirdim ama milimetrik oldu hersey :) detaylari yarin paylasicam biraz kurnazlik yaptim mecbur :D

Türker Akgün' Alıntı:
Covlign gelince karizma tam olmuş şimdi üstad, eline sağlık. :coolxf:

Tesekkur ederim Türker artik modelin yaninda bi poz vermek.lazim :) bide MA style lazim :D

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Saç gelince kelliği gitmiş muhteşem olmuş:)

vallahi oyle oldu Celalettin kaptan :) sen fotolari nezaman paylasicaksin :) ciplak olmayanlari :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla Mesut hatırladığım kadariyle toplu foto var sadece onu da paylaştınız zaten yarın eve gidince bakarım değişik foto varsa paylaşırım

Sümer Yamaner' Alıntı:
Şu menteşe konusu da kaynamasa arada. :)

abi hastayımya :D rahat bırakın hepiniz menteşe konusuna taktınız :D :halay: :halay: :lol: :lol: :lol: :lol:

anlatayım, plastik menteşeler için kanatta kanalı açtım ama menteşenin tutunacağı yüzey azdı , bende son anda vazgeçip CA menteşe takmıştım , bu hafta rüzgardandır dedim ama son 2 uçuşta model benim komutlarım dışında , aileron ekseninde bikaç kere tepki verdi , yere indiğimde hemen aileronları kontrol edeyim dedim ve sol aileronde gövdeye yakın 2 CA menteşe yırtılmıştı :D bende bugün hastayım diye evde yatıyordum ve covlingle menteşeleri hallettim :D birde pilotun kopan kafasını hallettim :D

CA menteşe asla başka bir menteşeye göre açılmış yuvaya takılmamalı. Çok geçmiş olsun. Kötü şeyler olabilirmiş. Ayrıca geçmiş olsun. :)

Seagull Yak 54 Kurulum.

fotoları tapatalktan ekledim ufak çıkmışlar

Sümer Yamaner' Alıntı:
CA menteşe asla başka bir menteşeye göre açılmış yuvaya takılmamalı. Çok geçmiş olsun. Kötü şeyler olabilirmiş. Ayrıca geçmiş olsun. :)

abi CA menteşeyi farklı menteşeye göre açılmış yuvaya takmadımki :) kanadın üstünden menteşenin gireceği derinliğe bakmak için 5mm den iğne batırdım ve iğne boşa düştü yani menteşenin girdiği yer çok kısaydı bende vazgeçtim plastik kullanmaktan ama keşke kullansaydım , neyseki erken farkettim

Seagull Yak 54 Kurulum.

buda bu haftaki uçuşum :)

1:11 ile 1:32 arası hoverın dibine vurmuşum :D motor geçen hafta stop ediyor diye biraz tedirgin olduğum için yüksekte denedim tüm hareketleri bu hafta :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol