Mehmet Kucuksari
Administrator
Ynt: Seagull Yak 54 Kurulum.
Sen montaj ile ilgili detayları paylaş. Bu arada "Cowling montajı" ile ilgili Ömer abimizle bir video çekmiş ama yayınlamamıştık şimdi aklıma geldi. Ben de onu yayınlayayım sonra
Cowling resmen uçağın şeklini şamalini değiştiriyor Eline sağlık güzel ve temiz iş olmuş üstadMesut AKIN' Alıntı:covlingi tamamladim bugun , dunku bulusmada biraz ruzgar yiyince carpilmisim gece atesim vardi
montajla ilgili detaylari yarin paylasicam
baya yakisikli oldu sonunda
Sen montaj ile ilgili detayları paylaş. Bu arada "Cowling montajı" ile ilgili Ömer abimizle bir video çekmiş ama yayınlamamıştık şimdi aklıma geldi. Ben de onu yayınlayayım sonra
Valla biz kendimiz durduk yere takmadık üstad Sen ortaya bir laf atıp, gerisini getirmeyince doğal olarak biz de merak ettik konuyuMesut AKIN' Alıntı:abi hastayımya rahat bırakın hepiniz menteşe konusuna taktınız
Bu arada hover olmamış Yüksekte olunca ben hiç bir şey göremedim Rica edeceğim bir daha ki sefere kuyruk yere değsinMesut AKIN' Alıntı:buda bu haftaki uçuşum
1:11 ile 1:32 arası hoverın dibine vurmuşum motor geçen hafta stop ediyor diye biraz tedirgin olduğum için yüksekte denedim tüm hareketleri bu hafta