Ynt: Seagull Yak 54 Kurulum.
Sumer abi tesekkur ederim kardesi 1 2 sene sonra dusunuyoruz
Tesekkur ederim Mehmet abi cimcime cok degisti , ana okulunuda bitirdi ve baya toparlandi
model gercekten gorsel olarak dolu , cowling ilk ucustan aonra takilacak aimdi amacim motora guzel bi ayar cekmek , covling varken zor okacak diye takmadim , vidyoda cekwriz Allah nasio ederse
Teşekkür ler Turker masallah diyelim heryerde ikgi cekmeyi basariyor artis babasina cekmis diyorlar ama
Omer abi cok tesekkur ederim , kiz cocugu iatemistim hep Rabbim.nasio etti valla kiz cocugu cok farkli ya
modeli tartmadim abi ama bu motor ile agirlik merkezi tam tuttu , ekstra 10gr bilw kursun yok modelde
buda bugunden bursaya gwlirken.izmit outlette cektigim fotolar
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sümer Yamaner' Alıntı:Ellerine sağlık. Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozmasın. İsteyeceğin şey güzel kızına bir kardeş!!!
Sumer abi tesekkur ederim kardesi 1 2 sene sonra dusunuyoruz
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde daha nice seneler üstad Bu arada cimcime çok şeker olmuş Maşallah diyelim, nazar değmesin
Toplama aşamaları dahil olmak üzere güzel bir model çıktı ortaya, eline sağlık Hele bir de maiden sonrası Cowling takılınca daha da süper olacak Şimdiden hayırlı maidenler üstad, video çekmeyi unutma
Tesekkur ederim Mehmet abi cimcime cok degisti , ana okulunuda bitirdi ve baya toparlandi
model gercekten gorsel olarak dolu , cowling ilk ucustan aonra takilacak aimdi amacim motora guzel bi ayar cekmek , covling varken zor okacak diye takmadim , vidyoda cekwriz Allah nasio ederse
Türker Akgün' Alıntı:Üstad Allah nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin.
Yalnız senin kızın resmini koyunca model geri planda kalmış haberin olsun, o nasıl bir tatlılık öyle.
Teşekkür ler Turker masallah diyelim heryerde ikgi cekmeyi basariyor artis babasina cekmis diyorlar ama
Omer Erkan' Alıntı:Mesut, mutluluğunuz daim olsun, tüm ailenle nice yıllara!...Çocuklar hayatın tadı tuzu, Allah bağışlasın! Hani bir söz vardır;
"Seveceksen oğlanı sev, kız kendini sevdirir!" diye, seninki de öyle!
Model toplam kaç kilo ile bitti, hiç tartabildinmi? Hafta sonu için de hava biraz bulutlu ve rüzgarlı gösteriyor, umarım ilk uçuşa engel olmaz.
Omer abi cok tesekkur ederim , kiz cocugu iatemistim hep Rabbim.nasio etti valla kiz cocugu cok farkli ya
modeli tartmadim abi ama bu motor ile agirlik merkezi tam tuttu , ekstra 10gr bilw kursun yok modelde
buda bugunden bursaya gwlirken.izmit outlette cektigim fotolar
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol