Seagull Yak 54 Kurulum.

Ynt: Seagull Yak 54 Kurulum.

Sümer Yamaner' Alıntı:
Ellerine sağlık. Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozmasın. İsteyeceğin şey güzel kızına bir kardeş!!!

Sumer abi tesekkur ederim :) kardesi 1 2 sene sonra dusunuyoruz :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde daha nice seneler üstad :thumbup: Bu arada cimcime çok şeker olmuş :D Maşallah diyelim, nazar değmesin :)

Toplama aşamaları dahil olmak üzere güzel bir model çıktı ortaya, eline sağlık :bravo: Hele bir de maiden sonrası Cowling takılınca daha da süper olacak :halay: Şimdiden hayırlı maidenler üstad, video çekmeyi unutma ;)

Tesekkur ederim Mehmet abi :) cimcime cok degisti , ana okulunuda bitirdi ve baya toparlandi :)

model gercekten gorsel olarak dolu , cowling ilk ucustan aonra takilacak aimdi amacim motora guzel bi ayar cekmek , covling varken zor okacak diye takmadim , vidyoda cekwriz Allah nasio ederse :)

Türker Akgün' Alıntı:
Üstad Allah nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin. :bravo:

Yalnız senin kızın resmini koyunca model geri planda kalmış haberin olsun, o nasıl bir tatlılık öyle. :laugh:

Teşekkür ler Turker :) masallah diyelim :) heryerde ikgi cekmeyi basariyor artis :D babasina cekmis diyorlar ama :p

Omer Erkan' Alıntı:
Mesut, mutluluğunuz daim olsun, tüm ailenle nice yıllara!...Çocuklar hayatın tadı tuzu, Allah bağışlasın! Hani bir söz vardır;

"Seveceksen oğlanı sev, kız kendini sevdirir!" diye, seninki de öyle!

Model toplam kaç kilo ile bitti, hiç tartabildinmi? Hafta sonu için de hava biraz bulutlu ve rüzgarlı gösteriyor, umarım ilk uçuşa engel olmaz.

Omer abi cok tesekkur ederim , kiz cocugu iatemistim hep Rabbim.nasio etti valla kiz cocugu cok farkli ya :)

modeli tartmadim abi ama bu motor ile agirlik merkezi tam tuttu , ekstra 10gr bilw kursun yok modelde :)

buda bugunden bursaya gwlirken.izmit outlette cektigim fotolar :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

tesekkurler celalettin abi :) Amin

YNT:) Seagull Yak 54 Kurulum.

Merhaba Dostum, :

Eline ve emeğine sağlık, inan ki yüklemiş olduğun montaj safhası bölüm resimleri, sayende gözüm bayram etti. %p : Hayırlı olsun Mesut'cuğum kırımsız uçuşlar dilerim. %p

Allahım esirgesin , Maşallah kız çocukları hem nazlı olur hem de kendini sevdirmeyi bilir, baba aşığıdır onlar , allah aile mutluluğunuzu bozmasın. :)

Sırrı abi cok tesekkur ederim , konudan keyif alabildiyse uyelerimiz ne mutlu bana :) suan ucagin maiden ucusu icin yoldayiz :) bir aksilik cikmazda ucusu sag salim atlatirsak gun icinde buraya yazarim :)

Maiden tamam dir arkadaslar :D :D

sahane ucuyor trim ayari bile istemedi :) tesekkur ederim :)

Seagull Yak 54 Kurulum.

Haydi gözün aydın Mesut! Eline sağlık! Video varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
Maiden tamam dir arkadaslar :D :D

hayırlı olsun üstad

Seagull Yak 54 Kurulum.

merhaba adım tufan herkeze çok selam.Ucak bir harika olmuş.Bir anda gaza gelip aynısından spariş verdim.Sizden ricam kutudan çıkmayan kullandığınız malzemelerin listesini verebilirmisiniz.ben os 22 gt motor kullanmayı planlıyorum.Yardımınız için tesekkur ederim.

Ynt: Konuya Resim ilave Örneği

Omer Erkan' Alıntı:
Haydi gözün aydın Mesut! Eline sağlık! Video varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tesekkur ederim Ömer abi :) vidyo var sanirim Recep arkadasimiz cektim dedi ama henuz gormedim vidyoyu , daha alandan yeni ayrildik :)

yalniz bir sorunum motor 3 defa stop etti ya :( kirimsiz normal indim bi sorun yok ama butun gun ayarla ugrastik cok yoruldum ama olmadi nedense , DLE20 tak diyorlar ama oda ufacik bisey cekermi bu modeli tereddutteyim :(

akan tekin' Alıntı:
hayırlı olsun üstad

Tesekkurler Akan abi :)

tufanacay' Alıntı:
merhaba adım tufan herkeze çok selam.Ucak bir harika olmuş.Bir anda gaza gelip aynısından spariş verdim.Sizden ricam kutudan çıkmayan kullandığınız malzemelerin listesini verebilirmisiniz.ben os 22 gt motor kullanmayı planlıyorum.Yardımınız için tesekkur ederim.

selamlar Tugfan bey , tesekkur ederim oncelikle ,kullandigim ekstralari yarin liste halinde yazarim . sizede hayirli olsun , cok guzel ve stabil bir model gercekten

YNT:) Seagull Yak 54 Kurulum.

Slm. Mesut kardeşim, :)

Foruma yazmış olduğun mesajı okudum, hayırlı olsun maiden tamam diyorsun, tebrik eder emeğine ve de ellerine sağlık olsun diyorum. :thumbup:

Artık video'muzuda seyrederiz, doğrumudur. :saygilar: