Abi malum güzellik göreceli birşey Kaldı ki "Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca"Sümer Yamaner' Alıntı:Ne derler?
Helikopterler aslında uçmazlar. O kadar çirkindirler ki yeryüzü onları iter!
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Birgün ben de uçak toplayacağım orası kesin Ama şu saha olayı ve özellikle de ortamda görmek dahi istemeyeceğin insanlar ile mecburen bir arada olma zorunluluğu..
Örneğin geçen sene yaşadığımız olay sonrası kimseyle daha fazla muhattap olmadan, helilerimiz aldık paşalar gibi yeni sahamıza geçtik ve hayatımıza devam ettik. Peki sorarım size uçakcı olsaydık bunu yapabilir miydik
Evet heli işi para işi, ama insan bazı şeyleri yaşayınca anlıyor ki "Bazı şeylere paha biçilemez", işte helideki uçuş alanı özgürlüğü de böyle bir şey
Üstad bu saatten sonra uçak toplarsam 1 Trainer sonrası hemen 100CC çakarım, uğraşamam ben öyle elektrikle falanMesut AKIN' Alıntı:Mehmet abi kıvırma yeni alanda elektrikli uçaklar miss gibi uçar
Mesut AKIN' Alıntı:"Ömer abi haftaya uçağımı alır gelirim yanına maiden için cuma günü bursaya gidip hanımı ce çocuğu annesine bırakıcam , 2 hafta boyunca boşum alandan kaçta geleceksin diyen olmayacak haftaya istediğin gün senin maidenlar için gelirim abi bende yak54 getiririm
çok yoruldum ayrıca ""
Omer Erkan' Alıntı:Yahu arkadaşlar, gece mesajı yazıp yattım. Öğlen bir bakayım dedim, sayfalar dolmuş! Ne ara model toplayıp, ne ara yazıyorsunuz anlamıyorumki! Ne için, ne yazacağımı bile karıştırdım artık. :-\ Neyse;
Mesut kullandığın bütün donanım malzemeleri kutudan mı çıktı yoksa, farklı şeyler kullandınmı? Mesela yatay dengeleyici destekleri ve arka teker...
Ayrıca, bu modelin toplanmasındaki bir kaç uygulamayı çok tuttum. Dönüş dümeni tel bağlantısındaki makaron uygulaması, depo boğazına fitil, poliüretan esaslı yapıştırı ile dolgu yapmak gibi...Aklıma gelseydi ben de yapardım. Takıntı konusuna gelince, benim kadar olmasın! Aramızdaki fark ise, benim elim, senin kadar hızlı değil! O yüzden benimki bir ay, seninki bir hafta sürüyor.
Birbirimizden öğrenmek konusunda ise, zaten bunun için bu forumda değilmiyiz?
(Alıntı yapmayı beceremediğim için, kopyala yapıştır yapılmıştır)
Mesut AKIN' Alıntı:"Ömer abi haftaya uçağımı alır gelirim yanına maiden için cuma günü bursaya gidip hanımı ce çocuğu annesine bırakıcam , 2 hafta boyunca boşum alandan kaçta geleceksin diyen olmayacak haftaya istediğin gün senin maidenlar için gelirim abi bende yak54 getiririm
çok yoruldum ayrıca ""
Tamamdır Mesut, teşekkürler! Ben yarın gidip, Salı döneceğim, haberleşiriz.
Yok artık, yazıp da ön izleme yapana kadar 7 yeni ileti diyor! bu ne yahu, ben pes ediyorum artık!
Omer Erkan' Alıntı:Yok artık, yazıp da ön izleme yapana kadar 7 yeni ileti diyor! bu ne yahu, ben pes ediyorum artık!
Hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde daha nice seneler üstad Bu arada cimcime çok şeker olmuş Maşallah diyelim, nazar değmesinMesut AKIN' Alıntı:2 gun izne ciktim , dun evlilik yildonumumuzdu ve 4 yili geride biraktik saglikli ve guzel birde kizimiz var Rabbimden daha ne isterimki dun aksamda sonunda modeli tamamladim
Üstad Allah nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin.Mesut AKIN' Alıntı:2 gun izne ciktim , dun evlilik yildonumumuzdu ve 4 yili geride biraktik saglikli ve guzel birde kizimiz var Rabbimden daha ne isterimki dun aksamda sonunda modeli tamamladim