Seagull Piper Cub 75

Seagull Piper Cub 75

Abi bu sübap ayarı için o somunları açacak birşey bulamadım en küçük 6-7 somun anahtarı var. Bunun için nasıl bir alet kullanmam lazım abi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seagull Piper Cub 75

Ben genelde ince uçlu bir pense, kargaburun falan kullanıyorum. OS'un süpap ayar seti var. Ondan da edinebilirsin.

Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:
Ben genelde ince uçlu bir pense, kargaburun falan kullanıyorum. OS'un süpap ayar seti var. Ondan da edinebilirsin.

Abi benim elimin ayarı pek yoktur. 4-5 mm ingiliz anahtarları var yurt dışında. Belki Türkiye'de vardır diye bir gezeceğim abi sanayiyi.

Seagull Piper Cub 75

Doğuş' Alıntı:
Abi benim elimin ayarı pek yoktur. 4-5 mm ingiliz anahtarları var yurt dışında. Belki Türkiye'de vardır diye bir gezeceğim abi sanayiyi.
Sümer abinin söylediği kit bende var Doğuş. Bu işleri seviyorsan edinmeni öneririm, hatta eğer istersen adresini yolla kullanman için göndereyim... ;)
Kullanımıyla alakalı video da çekmişiz zamanında. :laugh:

Seagull Piper Cub 75

Türker Akgün' Alıntı:
Sümer abinin söylediği kit bende var Doğuş. Bu işleri seviyorsan edinmeni öneririm, hatta eğer istersen adresini yolla kullanman için göndereyim... ;)
Kullanımıyla alakalı videoda çekmişiz zamanında. :laugh:

Abi teklifin için çok teşekkur ederim lokma takımından uygun bir baş buldum ama üst taraftaki yassı ucu tutmadan sıkmak zorunda kalınca olmuyor. Ben birazdan sanayiyi bir dolaşacağım abi şayet bulabilirsem bu tarz bir şey alırım. Bulamazsam teklifini değerlendiririm abi, hatta towerdan ürünü direk senin adresede göndertebiliriz abi. [emoji4]

Seagull Piper Cub 75

Doğuş' Alıntı:
.... hatta towerdan ürünü direk senin adresede göndertebiliriz abi. [emoji4]
Gerek yok Doğuş, bende zaten şuan ayar yapabileceğim 4 zamanlı bir motor yok. :laugh:

Tekrar lazım olursa da senden alırım artık. :)

Ayrıca helici olunca zaten sana da lazım olmayacak sende başkasına gönderirsin, bu böyle gider. :lollol: :lol: :lol:

Seagull Piper Cub 75

Türker Akgün' Alıntı:
Gerek yok Doğuş, bende zaten şuan ayar yapabileceğim bir 4 zamanlı bir motor yok. :laugh:

Helici olunca zaten sana da lazım olmayacak sende başkasına gönderirsin bu böyle gider. :lollol: :lol: :lol:

Abi o zaman ben bugün Konya'yı bir dolanayım. Şayet bulabilirsem hiç zahmet vermemiş olurum abi. Bulamazsan akşam haberle veririm abi sana. Tekrar teşekkür ederim. [emoji4]

Seagull Piper Cub 75

Türker Akgün' Alıntı:
Gerek yok Doğuş, bende zaten şuan ayar yapabileceğim 4 zamanlı bir motor yok. :laugh:

Helici olunca zaten sana da lazım olmayacak sende başkasına gönderirsin bu böyle gider. :lollol: :lol: :lol:

Bu herifte helici olacak göz var mı sence? Bak adam uğraşıp didinip sorun çözebilen, öğrenebilen birisi. Yani tipik uçakçı!!! :lol:

Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:
Bu herifte helici olacak göz var mı sence?...
Bu Doğuş'un gözü göz değil Sümer abi. :lollol: O yüzden ben uçakla en fazla iki sezon veriyorum. :laugh:

Sümer Yamaner' Alıntı:
...Bak adam uğraşıp didinip sorun çözebilen, öğrenebilen birisi. Yani tipik uçakçı!!! :lol:
Bu söylediğin bence daha ziyade tipik değilde prototipik oluyor abi... ;D :lol:

Seagull Piper Cub 75

4-5 anahtar buldum abi, İzeltaş. [emoji3]

Seagull Piper Cub 75

Ama malesef 5.5 olması gerekiyormuş. [emoji52]

Seagull Piper Cub 75

Hay Allah...
Bak ben bu tür ayarlı penselerin miniklerini kullanıyorum bu iş için.

[attachimg=1]

Ekli dosyalar

• knipex-8801250-250-mm-ayarli-fort_2-x.jpg
    knipex-8801250-250-mm-ayarli-fort_2-x.jpg
    14.6 KB · Görülme: 53
Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:
Hay Allah...
Bak ben bu tür ayarlı penselerin miniklerini kullanıyorum bu iş için.

[attachimg=1]

Abi Türker Abiden rica ettim artık, ikinci el aldığım motorda geldi abi bugün onun karburatörde aynı bu arada. Dünde 4 tane buji aldım abi yarın gelir onlarda kargodan. Daha sonra tekrar deneyeceğim abi. [emoji4]