Seagull Piper Cub 75

Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:
Tabii tabii Hezarfen ekibi ile tanışırsın. Ortalıkta bolca Zihni Sinir var bizde! :)

İnşallah abi. Zaten herkesi tanır gibiyim abi videolardan yazılardan okuya okuya herkesi az çok çıkardım. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seagull Piper Cub 75

Forumda çok fazla uçakçı yok. Olanlarda buraya mesaj yazmıştır diye düşünüp buraya paylaşıyorum. %50 ye varan indirimler var. Belki yeni maceraya atılmak isteyen olur :)

Seagull Piper Cub 75

Kadir Kurt' Alıntı:
Forumda çok fazla uçakçı yok. Olanlarda buraya mesaj yazmıştır diye düşünüp buraya paylaşıyorum. %50 ye varan indirimler var. Belki yeni maceraya atılmak isteyen olur :)

Teşekkür ederim uyanır uyanmaz bir model satın aldım. Evdekileride kargoyu alın diye tembihledim. Tek sıkıntı kargo ücretsiz değilmiş canları sağolsun. Artık gönül rahatlığıyla İstanbul yolcusu kalmasın. :)

Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:

P51 abi 0.91 4 zamanlı motor için iniş takımı ve flap var. Niyetim Ankara Hobby Time'dan görerek almaktı mavi burunlu abi dışını sevmem diyordum. 1200₺ vermeye razıyken 600₺ olduğunu görünce evde dursun dedim abi. [emoji4]

Seagull Piper Cub 75

Aynısından iki benzerinden bir adet pert ettim. Mükemmel uçaktır. Güle güle kullan. Ben şimdiden retractlar ve flaplar ile ilgili eski notlarımı hazırlayayım. Nasıl olsa sorulacak! :D :p

Seagull Piper Cub 75

Sümer Yamaner' Alıntı:
Aynısından iki benzerinden bir adet pert ettim. Mükemmel uçaktır. Güle güle kullan. Ben şimdiden retractlar ve flaplar ile ilgili eski notlarımı hazırlayayım. Nasıl olsa sorulacak! :D :p

Çok iyi olur abi. [emoji3]

Ama daha toplama niyetinde değilim, biri kırılsın öyle başlayacağım. (!)

Konya'ya döndüğümde maiden yaparım ben abi model kutuda rahat durmuyor. [emoji3]

Seagull Piper Cub 75

Doğuş' Alıntı:
P51 abi 0.91 4 zamanlı motor için iniş takımı ve flap var. Niyetim Ankara Hobby Time'dan görerek almaktı mavi burunlu abi dışını sevmem diyordum. 1200₺ vermeye razıyken 600₺ olduğunu görünce evde dursun dedim abi. [emoji4]
Hayırlı uğurlu olsun Doğuş :thumbup: Güzel bir model :halay:

Sümer Yamaner' Alıntı:
Desenize el birliği ile güzel bir konu daha geliyor yakında :RCKolik:

Seagull Piper Cub 75

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Doğuş :thumbup: Güzel bir model :halay:
Desenize el birliği ile güzel bir konu daha geliyor yakında :RCKolik:

Teşekkür ederim abi. Sümer abinin katkıları ile güzel bir konu olacağı belli ama sonu güzel biter mi bilemedim şimdi abi. [emoji4]

Seagull Piper Cub 75

Doğuş' Alıntı:
Hayırlı olsun Doğuş, yakışıklı uçaktır kendileri ama uçurması dikkat ister. Sümer abi sana gerekenleri söyleyecektir. :laugh:

Şimdiden kırımsız uçuşlar. Retrak, flap bu konu uçar artık kanımca. :bravo: :halay: :halay: :halay: