- İlgi Alanı
- Uçak
Scale AH-1W gövdesi için T-Rex 500 model ve "beyin" seçiminde yardım talebi
şimdi anlaşıldı, aslında türbin motorlu uçak için Jeti'yi avantajlı kılan şeylerden birisi de bu, Kingtech'in ECU su ile doğrudan "entegrasyonu" mümkün. Böylece tüm türbin parametrelerini ve gerekirse ayarlarını vericiden görmek mümkün. Hoş olmazsa ne oluyor, kibrit kutusu büyüklüğünde bir "şey" taşıyorsun yanında bağlıyorsun türbine herşey ekranda
Emre Kaman' Alıntı:Kumanda entegrasyonu dediğimiz, kumandanın ünite üzerinde tam hakimiyeti anlamına geliyor. Yani ayar vs durumları için bilgisayar veya telefona tablete bağlamayıp, direk kumanda üzerinden ünitenin menülerine ve parametrelerine ulaşabiliyor ve değiştirebiliyoruz. Çok çekici bir özellik Ancak benim için anlamsız, çünkü 18SZ'yi bu işler pek ortada yokken almıştım ve bu saatten sonra da hem kumanda hem bir sürü alıcı maliyetine girmeye hiç niyetim yok. Şimdi alacak olsam, Jeti ile Futaba arasında bir kararsızlık yaşayabilirdim, ancak Futaba bende her zaman biraz daha ağır basar gibi geliyor bana Varsın ayarım da BT üzerinden oluversin, uyurken bile telefon cebimde nerdeyse...
şimdi anlaşıldı, aslında türbin motorlu uçak için Jeti'yi avantajlı kılan şeylerden birisi de bu, Kingtech'in ECU su ile doğrudan "entegrasyonu" mümkün. Böylece tüm türbin parametrelerini ve gerekirse ayarlarını vericiden görmek mümkün. Hoş olmazsa ne oluyor, kibrit kutusu büyüklüğünde bir "şey" taşıyorsun yanında bağlıyorsun türbine herşey ekranda