Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Muammerin düşük kaliye video yüklediğine daha şahit olmadım ben en düşük 1024 p :lollol:

Giresun ekibine misafirperverliklerinden dolayı tekrar teşekklür ederim...

Muammer Akbulut' Alıntı:
murat kardeşim iskender şaka yapmış ama bende arkandan geliyorum merak etme karadeniz hard 3d pilotu eksikliğini hep beraber dolduracağız inşallah. 8 tane video var galiba yüklemeler bitince hepsini paylaşacağım şimdilik bir kaç foto ekleyim. Bu arada uçuş süper özellikle doğukan ve iskender in goblin uçuşları güzeldi.
Güneşli bir günde Ekip olarak güzel bir buluşmaya daha imza atmışsınız, ellerinize sağlık %p Videoları da merakla bekliyoruz :halay:

Yanlız iki şey dikkatimi çekti. Birincisi Goblin diğer modellerden neden ayrı bir tarafa koydunuz :laugh: Diğeri ise orada bir Goblin 500 gördüm sanki ? Tacettin Bey'in Goblin mi yoksa ??

Yılların trexi bu günleri de mi görecekti..

Bu arada goblin 700 bagaja o şekilde sığıyor demek. O kadar kısa mı. yoksa araç mı geniş. Ben raptoru köşeden köşeye kanopisiz anca sığdırıyorum. ikincisi olsa dışarda kalır.

mehmet abi sende bir goblincisin bilirsin goblin ayrıcalıktır ;D 500 zonguldaktan alındı tacettin beyinki değil fatih aksu kardeşimizin kendisi aslen iyi bir uçak pilotu 500 ilede çok güzel alan turlarını izledik yakında oda :RCKolik: ailesinde olacak . cahit bey benim bagaj çok geniş geçen ordu buluşmasında 6 büyük model ve 2 adet uçak sığdı o bağaja uçaklarda balsa büyük boy ve nitroları kumanda kutuları ve alet çantalarıda araçlarımızın biri kaza yapınca 2 araçlık malzeme tam sığıyor :halay: tavsiye ederim Hyundai Elantra . şunu söylemeden edemiyeceğim Artvin , Rize , Trabzon , Gümüşhane , Giresun ve Ordu 6 il çok güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum ve ekiplerimiz gittikçe kaynaşıyoruz ve kesinlikle şartlar ne olursa olsun her pazar buluşuyoruz her buluşmada 6 il olmasada ayrı ayrı olsada uçuşsuz hafta geçirmiyoruz bütün karadeniz modelci arkadaşlarıma teşekkür ederim özellikle bu hafta bizleri ağırlayan Giresun RC ekibine

Muammer Akbulut' Alıntı:
mehmet abi sende bir goblincisin bilirsin goblin ayrıcalıktır ;D 500 zonguldaktan alındı tacettin beyinki değil fatih aksu kardeşimizin kendisi aslen iyi bir uçak pilotu 500 ilede çok güzel alan turlarını izledik yakında oda :RCKolik: ailesinde olacak . cahit bey benim bagaj çok geniş geçen ordu buluşmasında 6 büyük model ve 2 adet uçak sığdı o bağaja uçaklarda balsa büyük boy ve nitroları kumanda kutuları ve alet çantalarıda araçlarımızın biri kaza yapınca 2 araçlık malzeme tam sığıyor :halay: tavsiye ederim Hyundai Elantra . şunu söylemeden edemiyeceğim Artvin , Rize , Trabzon , Gümüşhane , Giresun ve Ordu 6 il çok güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum ve ekiplerimiz gittikçe kaynaşıyoruz ve kesinlikle şartlar ne olursa olsun her pazar buluşuyoruz her buluşmada 6 il olmasada ayrı ayrı olsada uçuşsuz hafta geçirmiyoruz bütün karadeniz modelci arkadaşlarıma teşekkür ederim özellikle bu hafta bizleri ağırlayan Giresun RC ekibine
Hyndaiyi marka olarak pek sevmem aslında ama sizin elentra gerçekten güzel. Daha önce onunla ilgili bir konunuz vardı. Modifiye etmişsiniz ama tam kıvamında bir modifiye. Ben yakın zamanda aracımı değiştirdim. Toyota Corolla 2014 aldım. Bunun da bagajı çok büyük ama enine helikopterimi almaz.

Sormayın benim Trex'i kenara ittiler , dışlıyorlar sürekli :)

hyundaiyi kullanmayan bilemez tıpkı goblin gibi kendi kategorisinde 34 dalda dünyada ödül alan tek araç ve kaza sağlamlık testlerinde bir wv passat ile aynı 7.7 sağlamlık değerini alan bir araç üstelik yakıt yok denecek kadar az 18krş full donanım herşey dokunmatik giriş çalıştırma teyp tv vs. ben çok memnunum üstelik arka koltukta bacak bacak üzerine atınca ön koltuğa ayağınız değmiyor yani iç hacimdende kısılıp bagaj büyütülmemiş tavsiye ederim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bir an kendimi hyundai fun clup sayfasında hissettim
evet son bir uçuş videosu daha kaldı 3 saate biter oda hepsini bir yükleyeceğim giresun buluşması

Muammer Akbulut' Alıntı:
......Artvin , Rize , Trabzon , Gümüşhane , Giresun ve Ordu 6 il çok güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum ve ekiplerimiz gittikçe kaynaşıyoruz ve kesinlikle şartlar ne olursa olsun her pazar buluşuyoruz her buluşmada 6 il olmasada ayrı ayrı olsada uçuşsuz hafta geçirmiyoruz bütün karadeniz modelci arkadaşlarıma teşekkür ederim özellikle bu hafta bizleri ağırlayan Giresun RC ekibine
Bulusmalar ne kadar kalabalik olursa bu isin zevki o kadar cok cikiyor. Allah agzinizin tadini bozmasin, birlikteliginiz daim olsun Muammer :thumbup:

Bu arada videolari da bekliyoruz, hatirlatmis olayim :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Sormayın benim Trex'i kenara ittiler , dışlıyorlar sürekli :)

Dogukan TREX CANDIR, gerisi heyecandir :D

Sen bir de onu Muammer abiye sor Mehmet abi , ona kalsa çöp :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Yok canim seni kizdirmak icin saka yapiyordur Dogukan ;) :D

Doğukan Ocak' Alıntı:

Farklılık iyidir o yüzden Aligne devam.:laugh: Diyeceğimiz günlerde gelecekmiş. :lol:

Ayrıca çok güzel buluşma olmuş. Elinize sağlık.

[attachimg=1]
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Güneşli bir günde Ekip olarak güzel bir buluşmaya daha imza atmışsınız, ellerinize sağlık %p Videoları da merakla bekliyoruz :halay:

Yanlız iki şey dikkatimi çekti. Birincisi Goblin diğer modellerden neden ayrı bir tarafa koydunuz :laugh: Diğeri ise orada bir Goblin 500 gördüm sanki ? Tacettin Bey'in Goblin mi yoksa ??

uzaktan seyrettim. amanın ne goblinler varmış üstatlarda. G 500 fatih kardeşimizindi muhtemelen.
ikiz kardeşin biri ordaydı.

Trabzon grubuna inat Goblin almama karari aldım :D Fotoğrafların devamı 1 saat sonra gelir , profesyonel çekimler yaptık bakalım nasıl çıkmış :)

tacettin sahin' Alıntı:
uzaktan seyrettim. amanın ne goblinler varmış üstatlarda. G 500 fatih kardeşimizindi muhtemelen.
ikiz kardeşin biri ordaydı.
Ben de 500 gorunce sizin kulaklarinizi cinlatmistim Tacettin bey :D Sizin ikizlerin de masallah var, allah nazarlardan saklasin insallah :thumbup:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Trabzon grubuna inat Goblin almama karari aldım :D Fotoğrafların devamı 1 saat sonra gelir , profesyonel çekimler yaptık bakalım nasıl çıkmış :)
Farkli modeller her zaman farkli bir renktir, bence de alma Dogukan ;) Hadi Simdi iyice merak ettik kalan resimleri :)