Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Doğukan boşver goblin al :) Farklı bi modelle çıkma forumun karşısına zor kabul görür, ya goblin 570 olsun yada 700 :laugh:

Benim aklımda farklı model var valla Rasim abi. Şuan bu forumda o model yok , Türkiyede de sayılı :D

Ne güzel benim model de Bi Emin Beyde var. Forumda nereye baksam goblin. Modelime bakınca içim açılıyor. ;D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ben de 500 gorunce sizin kulaklarinizi cinlatmistim Tacettin bey :D Sizin ikizlerin de masallah var, allah nazarlardan saklasin insallah :thumbup:
Farkli modeller her zaman farkli bir renktir, bence de alma Dogukan ;) Hadi Simdi iyice merak ettik kalan resimleri :)

Mehmet abi şimdilik fikir olarak var aklımda , ondan önce çok fırın ekmek yemem lazım ki alabileyim ;D

evet beyler karadeniz ekibinin giresun buluşmasının beklenen videoları nihayet bitti iyi izlemeler

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muammer abi eline sağlık ,
Bu arada benim modelim hazır olmadığı için Muammer abi den Goblini emanet aldım ve her zaman diyorum emanetin canı burnundadır derler aynen öyle.
Nasıl uçtuğuna bakıp indirdim sadece o kadar :lollol:
Bu arada tekrar teşekkür ediyorum Muammer abiye modelini bizden esirgemediği için :saygilar:

Doğukana da söyledim eğer goblin almayacaksan benim önerim mikado logo 700 onada bu yakışır kendi gaui700 dedi ama bence logo 700

Para harcamanın sonu yok ama yine de dikkatli hareket etmekte toplam maliyete bakmaktan yanayım. Yoksa kim istemez ki hepimiz de bir Gaui, bir logo ve bir Goblin olsun :)

Bence Dogukan beklemekte en doğru kararı veriyor. Zaten yası da cok genc. Şimdi Logo 700 Extreen alsa 2 sene sonra modelciligi bırakabilir. Bence hobide hemen tüketmeyip zevkine vara vara emin adımlarla ilerlemekte fayda var.

Neyse lafı cok uzattım :) Videolar ıcın ellerine sağlık Muammer :halay: cepten bağlı oldugum ıcın seyredemiyorum ama yarın sabah kahve eşliğinde iyi gelecek. Tekrar emellerine saglık :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Protos'u çaktım, ilk yorumlarımdan biri; Logo600sx için erken... Aynen böyle söyledim :)

Yanii ben kendi çapımda hakkını veremeyecek olduktan sonra o kadar para sayasım gelmiyor modele. Hover veya alan turu bilemiyorum, o paranın karşılığı zevk değil bana göre... Tabii bu söylediğim kendim için geçerli. Doğukan zaten pilotaj olarak almış yürümüş arkadaşlarımızdan. Hakkını da sonuna kadar verir ama olur ya bir iki kırım yaşarsa o da koyar yanii... Protos kırdık 20-30 pound tuttu. Mikado kırsak, cüzdanı bırak kaç ;D

Fotolarda benden :saygilar:

Yedek canopymi kullanmaya karar verdim artık :D
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ve en çok sevdiğim Nitro model İshak abimin Raptoru. Pazar günü 12 dakika havada kalması üzerine yedek deposunun hala dolu olması beni nitroyu bir kere daha sevdirtti :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Protos'u çaktım, ilk yorumlarımdan biri; Logo600sx için erken... Aynen böyle söyledim :)

Yanii ben kendi çapımda hakkını veremeyecek olduktan sonra o kadar para sayasım gelmiyor modele. Hover veya alan turu bilemiyorum, o paranın karşılığı zevk değil bana göre... Tabii bu söylediğim kendim için geçerli. Doğukan zaten pilotaj olarak almış yürümüş arkadaşlarımızdan. Hakkını da sonuna kadar verir ama olur ya bir iki kırım yaşarsa o da koyar yanii... Protos kırdık 20-30 pound tuttu. Mikado kırsak, cüzdanı bırak kaç ;D

Rasim abi Helicommandı ne günler için aldık :D Yemin ederim refleks kazanmak için simülasyonda Rescue/Horizon çalışıyorum kırımları önlemek için :D

Doğukan 700 dfc uçuşun yok mu ?

Arda Erkan' Alıntı:
Doğukan 700 dfc uçuşun yok mu ?

Abi servo aldım HV , ama fabrika hatalı çıktı geri yolladık malesef 1 servo eksik onu bekliyorum gelmesini. O yüzden uçuş yok ne yazık ki 2 hafta kadar :(

Doğukan Ocak' Alıntı:
Abi servo aldım HV , ama fabrika hatalı çıktı geri yolladık malesef 1 servo eksik onu bekliyorum gelmesini. O yüzden uçuş yok ne yazık ki 2 hafta kadar :(

Anladım kardeşim.Yakın zamanda gelir umarım

Kanopi ve helinin duruşu muazzam ayrıca. :thumbup:

Arda Erkan' Alıntı:
Anladım kardeşim.Yakın zamanda gelir umarım

Kanopi ve helinin duruşu muazzam ayrıca. :thumbup:

Teşekkürler Arda abi , uçuramayınca görselliğe ağırlık verdim :lollol: