Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Zaten turuncuya zaafım var, bu kanopiyi çok beğendim ;) Keskin hatlar ve öne eğimli desen de çok yakışmış %p

Resimler gercekten cok guzel Dogukan, ellerine saglık :)

Ben özellikle Kaya üzerinde çekilen resmi cok beğendim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rasim Öztürk' Alıntı:
Zaten turuncuya zaafım var, bu kanopiyi çok beğendim ;) Keskin hatlar ve öne eğimli desen de çok yakışmış %p

Diğer orjinal canopy kuyruğa kadar uzanıyordu ve modeli küçük gösteriyordu , bu canopy kısa ve hatlar daha keskin dediğin gibi Rasim abi. Hatta önden baktığında canopynin dizaynıda değişik yanları bombeli çok farklı duruyor.
Öne eğimi de zorunluluktan verdim , aldığım stabilizer orjinal skidler ile kullanılamıyor büyük geliyor. Bende iniş takımı ile frame arasına somun yerleştirdim ve kuyruk 1-1.5 cm yükseldi böylece hem görüntü oldu hem de stabilizerin yere değme problemi giderildi :)
Ayrıca beğenmene de sevindim Rasim abi , teşekkürler :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Resimler gercekten cok guzel Dogukan, ellerine saglık :)

Ben özellikle Kaya üzerinde çekilen resmi cok beğendim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baktım İshak abi orda fotoğraf çekiniyor ben de hemen gittim aynı pozlardan çekindim ;D
Teşekkür ederiz Mehmet abi :saygilar:

Elinize sağlık arkadaşlar, modellerde uçuşlarda birbirinden güzel. :bravo: :halay: :halay:

Muammer Akbulut' Alıntı:
evet beyler karadeniz ekibinin giresun buluşmasının beklenen videoları nihayet bitti iyi izlemeler
Az önce sabah kahvesi eşliğinde videoları seyrettim arkadaşlar :halay: Tekrar çekenlerin ve uçanların ellerine sağlık :thumbup:

Muammer maşallahın var gayet iyi gidiyorsun, çalışmalara devam. Sadece mesela pitch-up bence biraz gereksiz risk alıyorsun aman dikkat. Iskender ve Doğukan ayrıca tebrik ediyorum. Malum emanet mal ile uçarken insan iki kat tedirgin oluyor. Ama ona rağmen her ikisinin de uçuşları gayet başarılıydı. :halay:

Teşekkürler mehmet abicim :RCKolik: daha yeni üye olmuştum ilk ayarlar ve her konuda yardımlarınızı esirgemediniz sizlerin eseri bunlar ve hala sizlerin konularıyla bilgileniyoruz saygıyla eğiliyorum :saygilar: . ve tatlı niyetine küçük sanatsal bir resim atıp anti goblinci arkadaşlarımı kızdırmak istiyorum :evil:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Faydali olabildik ise ne mutlu bize :RCKolik:

Bu arada resimde Goblinlere bariz torpil gecilmis ama Muammer :laugh: :D

Bu arada resimde Goblinlere bariz torpil gecilmis ama Muammer :laugh: :D

Normal foto bu sadece objektifin ucunda goblin olunca diğer modeller sönük renksiz kalıyor temalı bir fotoğraf :lollol: :lol:

Az önce sabah kahvesi eşliğinde videoları seyrettim arkadaşlar :halay: Tekrar çekenlerin ve uçanların ellerine sağlık :thumbup:

Muammer maşallahın var gayet iyi gidiyorsun, çalışmalara devam. Sadece mesela pitch-up bence biraz gereksiz risk alıyorsun aman dikkat. Iskender ve Doğukan ayrıca tebrik ediyorum. Malum emanet mal ile uçarken insan iki kat tedirgin oluyor. Ama ona rağmen her ikisinin de uçuşları gayet başarılıydı. :halay:

Abi alan turu atarken çakıyodum Goblini dalışa geçti resmen :eek: 600 ü o şekilde kırmıştım :D Kırdığımda iyi oldu tecrübe oldu. Goblini düşürseydim şimdi burda intihar mektubumu okuyor olacaktınız. :lol:

İskender ÇAT' Alıntı:
Abi alan turu atarken çakıyodum Goblini dalışa geçti resmen :eek: 600 ü o şekilde kırmıştım :D Kırdığımda iyi oldu tecrübe oldu. Goblini düşürseydim şimdi burda intihar mektubumu okuyor olacaktınız. :lol:
Desene allah korumus Iskender :) aman dikkat %p

İskender ÇAT' Alıntı:
Stick komutu olmadan dalışa geçen modelleri bir kaç defa gördüm , ünite nedir?

İlker Sönmez' Alıntı:
Stick komutu olmadan dalışa geçen modelleri bir kaç defa gördüm , ünite nedir?

Ünite ikon yalnız benim hatamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum alan turu aterken hızlı dönüşler yapıyorum ve modeli çok yatırıyorum.

İskender ÇAT' Alıntı:
Ünite ikon yalnız benim hatamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum alan turu aterken hızlı dönüşler yapıyorum ve modeli çok yatırıyorum.
Video az once bir daha izledim. Bence de senden kaynaklaniyor Iskender :embarras: Hiza gore biraz fazla yatis komutu veriyorsun bence de, aman kardesim dikkat edelim. Daha yeni Goblin toplayacagiz Karadeniz ekibine ;)

İskenderin ilk goblin uçuşu trex 600N dan sonra goblin çok farklı oluyor hızlı komut vermeye gerek yok zaten normal komut verince zaten hızlı hareket ediyor zamanla alışacak :thumbup: . Ben böyle bir tehlikenin yaşandığını hissetmedim videoyu tekrar izleyeyim birde self levele parmağı alıştırmak lazım kesinlikle

Muammer bu haftaki buluşma resimlerini eklememişsin :D Performans düşüklüğü var sende kardeşim :lol: