Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Elinize sağlık çok güzel buluşma olmuş. Goblinin sesler muazzam :thumbup:

Biz yılda bir güzel bir buluşma yaparken , Karadeniz ekibinin maşallahı var , modeller de uçuşlar da harika ...Elinize sağlık... :saygilar:

Teşekkürler arkadaşlar ediz memlekete geldinmi buluşmalarımıza geleceksin özellikle mangal ve çay artı sabah kavaltısı yaylada yapıyoruz çok süper bir ortam ve muhabbet oluyor uçuşda cabası tabi. Mehmet abi sim kablom yok yeni sipariş ettim Wireless kablosuz gelmesini bekliyorum benim simülatörüm trex 150 dfc bana kısa sürede bu ilerlemeyi o sağladı yabi ara ara simde çalıştım özellikle üst sınıf 3d hareketler için sim olmazsa olmaz hk dan dongle mızı bekliyoruz bu arada 150 için 6 adet 45c 330mah pil siparişi verdim aralıksız 150 uçuşları için . Sizin buluşmanızda mükemmel olmuş kocaeli artık modelciliğin başkenti sayılır günübirlik gelinebilse bizde gelmek isterdik nasip inşallah yozgat için ekip olarak geleceğiz. Mesut kardeşim son videodan bahsediyorsa Doğukan malesef bizle değildi inşallah 5 nisanda giresun buluşmasında beraber olacağız doğukan ve giresun ekibi ile . Uçuşum doğukanınkine benzetilmişse baya uçmuşum demekki o bizim karadeniz ekibinin Doğukan Bossionu ;D . Trabzona yada karadenizde bize yakın kim gelirse herzaman bizim buluşmalarımıza katılabilir bundan çok memnun oluruz. :RCKolik:

Muammer Akbulut' Alıntı:
..... Sizin buluşmanızda mükemmel olmuş kocaeli artık modelciliğin başkenti sayılır günübirlik gelinebilse bizde gelmek isterdik nasip inşallah yozgat için ekip olarak geleceğiz. ..
Aynen Muammer dediğin gibi, keşke yakın olsa da siz de ekip olarak buraya gelebilseniz. Hatırladığım kadarı ile gecen sene Trabzon ekibinden Yozgat'ta gelen olmamıştı. Inşallah bu sene de düzenlenir ise, orada hep beraber oluruz :thumbup:

Bu sene Karadeniz grubu olarak minimum 30-40 kişi geliriz galiba ;D

byedz' Alıntı:
abi seninde goblin ucuslarını sabırsızlıkla beklıyoruz sende modeldaş sayılırız favorım sensin :D :D

Ediz goblini ilk uçurduğumda elim ayağım birbirine dolandı :D Modeli yaza kadar toplayabilirsem on numara olacak...

İskender kardeşimden goblin 700 şov izleyecektik tam piller doldu malesef yağmur elvermedi ama bu pazar inşallah izleyeceğiz hard 3d kendisi benim 3d hocam olur . :halay:

Muammer Akbulut' Alıntı:
İskender kardeşimden goblin 700 şov izleyecektik tam piller doldu malesef yağmur elvermedi ama bu pazar inşallah izleyeceğiz hard 3d kendisi benim 3d hocam olur . :halay:

Ne hocası Muammer? :) Okuyanda harbi 3d ci sanacak beni :D

selamun aleykum
Giresunda buluşma olmuş hesapta ama ya kimse uçmadı ya da video çekmediler,Ben de boş durmadım,sabah sporu yaparken yanımda götürdüğüm 130x ve ev yapımı yak54 ü tenis oynadığımız okul bahçesinde uçurdum,130x videoları her zaman olduğu için çekmedik.yak 54 ile video için kısa bir uçuş yaptım.Biraz eksikler olsa da keyif vermedi diyemem,hoverda sıkıntı oluyor,motor yetmiyor.Hafif olması için elimden geleni yaptım sadece 200 gr ama pervane seçimim doğru olmadı sanırım,ya da motorda problem var...

motor :
pervane 8x4 phantom pervanesi...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tenisten sonra tayfun kardeşimle uçuş maksatlı buluştuk.Videoyu çeken lise ve üniversite yıllarımı paylaştığım tayfun kardeşime teşekkürler.
Kendisi Parkzone Radian planör ile hobiye giriş yaptı...500esp,130x,planör ve yak 54 ile uçtum.uçtum diyorum çünkü tayfun henüz simulasyon aşamasında,sadece çok yüksekte planör verdim.ama ilerde iyi bir pilot olacağından şüphem yok...
iyi seyirler...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

murat kurdoğlu' Alıntı:
selamun aleykum
......Biraz eksikler olsa da keyif vermedi diyemem,hoverda sıkıntı oluyor,motor yetmiyor.Hafif olması için elimden geleni yaptım sadece 200 gr ama pervane seçimim doğru olmadı sanırım,ya da motorda problem var...
Öncelikle paylaşım için ellerine sağlık Murat :thumbup: Dediğin gibi ya motor ya da pervane seçiminde bir sıkıntı var gibi... Bilenler daha iyi yorumlarlar.

murat kurdoğlu' Alıntı:
Tenisten sonra tayfun kardeşimle uçuş maksatlı buluştuk.Videoyu çeken lise ve üniversite yıllarımı paylaştığım tayfun kardeşime teşekkürler.
Kendisi Parkzone Radian planör ile hobiye giriş yaptı...500esp,130x,planör ve yak 54 ile uçtum.uçtum diyorum çünkü tayfun henüz simulasyon aşamasında,sadece çok yüksekte planör verdim.ama ilerde iyi bir pilot olacağından şüphem yok...
Half Piro işi tamamdır Murat, Sticklerine sağlık :halay: Sadece henüz ben de yapamıyorum ama çıkışta bir de kuyruk piro yaparsak bu iş tamamdır :)

Murat abi tebrikler half pirolara simülasyondan sonra başlamışsın çok sevindim :thumbup:
Bizde Trabzon , Giresun ve Ordu ekibi de diyeceğim ancak bir tek ben kaldım :D Hep beraber Giresunda toplandık , elimde ne yazık ki görsel veya video yok. Muammer abim bugün yükler videoları :)

Eline sağlık kardeşim yavaş yavaş Muammerin seviyelerine gelmeye başladın :lol:

Yorumlar için teşekkürler.hep beraber gelisiyoruz,zamanla herşey daha güzel olur inşaallah.İskender muammer in seviyesine ulaşmak zor o doğuştan 3d ci,hemide HARD :) sizin de ellerinize saglik güzel buluşma olmuş.su muammer videoları biraz düşük kalite çeksede videoları daha erken ggörsek :)

İskender ÇAT' Alıntı:
Eline sağlık kardeşim yavaş yavaş Muammerin seviyelerine gelmeye başladın :lol:
murat kardeşim iskender şaka yapmış ama bende arkandan geliyorum merak etme karadeniz hard 3d pilotu eksikliğini hep beraber dolduracağız inşallah. 8 tane video var galiba yüklemeler bitince hepsini paylaşacağım şimdilik bir kaç foto ekleyim. Bu arada uçuş süper özellikle doğukan ve iskender in goblin uçuşları güzeldi.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol