Aynen Muammer dediğin gibi, keşke yakın olsa da siz de ekip olarak buraya gelebilseniz. Hatırladığım kadarı ile gecen sene Trabzon ekibinden Yozgat'ta gelen olmamıştı. Inşallah bu sene de düzenlenir ise, orada hep beraber oluruzMuammer Akbulut' Alıntı:..... Sizin buluşmanızda mükemmel olmuş kocaeli artık modelciliğin başkenti sayılır günübirlik gelinebilse bizde gelmek isterdik nasip inşallah yozgat için ekip olarak geleceğiz. ..
byedz' Alıntı:abi seninde goblin ucuslarını sabırsızlıkla beklıyoruz sende modeldaş sayılırız favorım sensin
Muammer Akbulut' Alıntı:İskender kardeşimden goblin 700 şov izleyecektik tam piller doldu malesef yağmur elvermedi ama bu pazar inşallah izleyeceğiz hard 3d kendisi benim 3d hocam olur .
Öncelikle paylaşım için ellerine sağlık Murat Dediğin gibi ya motor ya da pervane seçiminde bir sıkıntı var gibi... Bilenler daha iyi yorumlarlar.murat kurdoğlu' Alıntı:selamun aleykum
......Biraz eksikler olsa da keyif vermedi diyemem,hoverda sıkıntı oluyor,motor yetmiyor.Hafif olması için elimden geleni yaptım sadece 200 gr ama pervane seçimim doğru olmadı sanırım,ya da motorda problem var...
Half Piro işi tamamdır Murat, Sticklerine sağlık Sadece henüz ben de yapamıyorum ama çıkışta bir de kuyruk piro yaparsak bu iş tamamdırmurat kurdoğlu' Alıntı:Tenisten sonra tayfun kardeşimle uçuş maksatlı buluştuk.Videoyu çeken lise ve üniversite yıllarımı paylaştığım tayfun kardeşime teşekkürler.
Kendisi Parkzone Radian planör ile hobiye giriş yaptı...500esp,130x,planör ve yak 54 ile uçtum.uçtum diyorum çünkü tayfun henüz simulasyon aşamasında,sadece çok yüksekte planör verdim.ama ilerde iyi bir pilot olacağından şüphem yok...
murat kardeşim iskender şaka yapmış ama bende arkandan geliyorum merak etme karadeniz hard 3d pilotu eksikliğini hep beraber dolduracağız inşallah. 8 tane video var galiba yüklemeler bitince hepsini paylaşacağım şimdilik bir kaç foto ekleyim. Bu arada uçuş süper özellikle doğukan ve iskender in goblin uçuşları güzeldi.İskender ÇAT' Alıntı:Eline sağlık kardeşim yavaş yavaş Muammerin seviyelerine gelmeye başladın