Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Sabit kamera kadrajından nerede ise hiç çıkmadan uçabiliyorsa bir pilot, o iş tamamdır :thumbup: :bravo: Ellerine sticklerine sağlık kardeşim :hoppa:

Gerçekten epey bir aksilik üst üste gelmiş ama neyse ki sonuçları sevindirici.
Yanlız rica edeceğiz bu hafta başka uçuş yapma,zaten rescue'da yok senin ünitede, ne olur ne olmaz :laugh: ;D

Gerçi Türker ile konuştuk en kötü ihtimal Kocaeli Festival'de sana Türker'in nitroyu vereceğiz artık ;D

Çok teşekkür ederim abilerim , iyi dilekleriniz için çok sağolun :saygilar:

Ben en başından beri rescue olayını sevmedim biliyorsunuz :laugh: :laugh: :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerçi Türker ile konuştuk en kötü ihtimal Kocaeli Festival'de sana Türker'in nitroyu vereceğiz artık ;D

Kullanacak model kalmazsa bana uyar , yakıtlar benden :p ;D Şaka bir yana düşünmeniz yeter abi çok sağolun :)

Eline saglik Dogukan [emoji1] kocaelide x7'de goblin'de senin. Rescue'da yok [emoji6]

Rescue yoksa auto-level da kurtarır :) Ama olsun bişeyler, yoksa harekete girmesi çıkması bunlar hep sıkıntı. 18sz ile kullanacak sanırım, sticklere alışması falan da var. :islik:

Doğukan ne derler; tam görsel şölen olmuş... Eline sağlık... Senin rescue mu yok :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğukan geleceğin pilotlarından :saygilar: ellerine sağlık :bravo:

Emre Kaman' Alıntı:
Eline saglik Dogukan [emoji1] kocaelide x7'de goblin'de senin. Rescue'da yok [emoji6]

Teşekkürler Emre abi , düşünmen yeter. :saygilar: Rescue olmaması iyi , daha iyi 3d yaparız :hoppa: ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Rescue yoksa auto-level da kurtarır :) Ama olsun bişeyler, yoksa harekete girmesi çıkması bunlar hep sıkıntı. 18sz ile kullanacak sanırım, sticklere alışması falan da var. :islik:

Doğru ;D ;D

Fatih Başaran' Alıntı:
Doğukan ne derler; tam görsel şölen olmuş... Eline sağlık... Senin rescue mu yok :)

Çok teşekkürler Fatih abi , rescue yok bu zamana kadar da kullanmadım. 1 modelimde rescueli ünite vardı ama kullandığımı pek hatırlamıyorum :)

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
Doğukan geleceğin pilotlarından :saygilar: ellerine sağlık :bravo:

Estağfurullah Özkan abi çok teşekkürler :saygilar:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Ellerine sağlık Doğukan yine şahane uçmuşsun. :saygilar: :saygilar:

Çok teşekkürler Mustafa abi :saygilar:

Kardeşim helal olsun sana diyorum yazacak da bir şey bulamıyorum :halay: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Özlemişim uçuşunu izlemeyi :saygilar:

Uzun süredir paylaşım yok bu başlık altında, geçen haftadan bir videoda ben paylaşayım. İş çıkışı X7 ile ufak sakin bir uçuş yapmıştım, videosu aşağıda keyifli seyirler :saygilar:

SpinBlades 720mm paller ile uçmak geldi içimden, gerçekten ama gerçekten uçuş hissiyatı bir başka oluyor uzun paller ile :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Side tic toc a bayıldım. :bravo: :bravo:

Ama X7 den çok X6 dikkatimi çekti. :D ;D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok iyi geldi Doğukan, sticklerine sağlık. :thumbup: :bravo:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Uzun süredir paylaşım yok bu başlık altında, geçen haftadan bir videoda ben paylaşayım. İş çıkışı X7 ile ufak sakin bir uçuş yapmıştım, videosu aşağıda keyifli seyirler :saygilar:
Aynen epey süredir uçuşunu izleme imkanımız olmuyordu Doğukan, iyi geldi teşekkür ederiz, sticklerine sağlık :bravo: :thumbup:

Bravo dogukan zevkle izledim :saygilar:

Tebrikler doğukan eline sağlık

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi