Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır Model değişikliği mi var yoksa Hüseyin :rolleyes: :rolleyes:
Onun gibi birşey abi :) Bunu sattım ve şuanda elimde model kalmadı. Maddi durumlar elverişli olana dek bir mola verdim diyelim. :embarras: Ama 700x ve bir de drone ile dönmeyi planlıyorum. :) Umarım fazla beklemem. :RCKolik:

Pilot TR pistinden selam :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selam forum ahali :saygilar: Bu da son paylaşımım olsun yeni model alana kadar. :)

Hüseyin Cem ASLAN' Alıntı:
Selam forum ahali :saygilar: Bu da son paylaşımım olsun yeni model alana kadar. :)
Gozunj sevdigim karadeniz, bir baska guzel :thumbup:

Bu arada yeni model icin kucuk bir tiyo alalim Huseyin :)

Gozunj sevdigim karadeniz, bir baska guzel :thumbup:

Bu arada yeni model icin kucuk bir tiyo alalim Huseyin :)

Öyle Mehmet abi, buralar Allah'ın lütfu bize. :) İnşallah güzel bir drone ve fpv set ile çok daha nadide güzellikleri paylaşırım en yakın zamanda %p :saygilar:

Öyle Mehmet abi, buralar Allah'ın lütfu bize. :) İnşallah güzel bir drone ve fpv set ile çok daha nadide güzellikleri paylaşırım en yakın zamanda %p :saygilar:
Iyi guzel de Heliyi birakmiyoruz degil mi :rolleyes:

Hüseyin bu işin sonu fpv ye çıkar :)

Iyi guzel de Heliyi birakmiyoruz degil mi :rolleyes:

Heli bırakılır mı hiç abi :laugh: 700x i gözüme kestirdim bile :thumbup:

Kemal Katırcı' Alıntı:
Hüseyin bu işin sonu fpv ye çıkar :)

Hacı ben heliden vazgeçemem valla heli artı drone diyorum ben. :)

Heli bırakılır mı hiç abi :laugh: 700x i gözüme kestirdim bile :thumbup:

Hacı ben heliden vazgeçemem valla heli artı drone diyorum ben. :)

1139 dolar fiyatı var 700 x in gümrük şansına + kargo kendini ayarla yapıştıralım kardeşim :)

Havaların biraz serinlemesiyle ufaktan kaçamaklar başladı, bugün tek takıldım ama zamanla artarız :D Yeni aldığım X7'nin test uçuşlarına başladım. Yakında ufak bir sürpriz daha var :)

Doğukan Ocak' Alıntı:
Havaların biraz serinlemesiyle ufaktan kaçamaklar başladı, bugün tek takıldım ama zamanla artarız :D Yeni aldığım X7'nin test uçuşlarına başladım. Yakında ufak bir sürpriz daha var :)
Vay arkadas hafta ici olmasina ragmen Bugun herkes sahadaymis :halay:

Bu arada suprizi merakla bekliyoruz Dogukan :thumbup:

Havalar serinledi, uçuşlar artmaya başladı :evil:

Sürpriz sonlu :laugh: :laugh:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Vay vay vay :bravo: :bravo: Paylaşım olmuyor diye şikayet ediyorduk ama meğer çalışmalar devam ediyormuş :halay: :halay:

En sevdiğim hareket FUNNEL SNAKE (00:55 sn) gelmiş :hoppa: :hoppa: Bu hareketi Türkiye'de gördüğüm 2.kişisin. İlki Emre Yolcu kardeşimizdi :)

yarına ayar uçuşları var yeni ikon firmware ile rescue testleri goblinlerimle ;D