Mehmet ÖZER' Alıntı:5:25 den sonrasını 5 defa izledim kardeşim. Mükemmel pilotaj ellerine sağlık
PC'deki formattan sonraki sıkıntının sebebi ne acaba ? :-\
Eski halinde işlemcide OC filan var mıydı ?
Cahit Kaş' Alıntı:Maşallah diyelim
Doğukan Ocak' Alıntı:... Bu sefer piro tic-toc denedim ilk 2 sefer oldu olmadı derken 3. denemede çok güzel oldu. Genelde hep aynı hareketleri yapıyorum gibi gözüküyor ama o hareketleri kusursuz şekilde çıkarmak için çabalıyorum. Eski videolarımı izlerken bu hareketleri hep modeli bayarak , zorlayarak yapıyormuşum. Zaman geçtikçe elim alışıyor o yüzden sürekli tekrarlıyorum. Şafak geçen sefer kumanda üzerinde ne kadar az komut veriyorsun demişti demekki çalışmalar sonuç veriyor
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Demek o büyük gün geldi Doğukan Gerçekten seni canı gönülden tebrik ediyorum seni Dunkan gördün, ben de yapacağım dedin ve yapmaya başladın
İnan seni seyrederken modeli takip ederken ben yorulmaya başladım biraz daha yavaş uçalım rica edeceğim
NOT: Hepsini izlemeye vakti olmayan için Piro Tic toc'lar 04:50, 05:20 sn de
Mustafa Çoban.' Alıntı:Dogukan Ellerine sağlık güzel uçuş olmuş. Maşallah.
Türker Akgün' Alıntı:Tebrik ederim Doğukan, süpersin.
Rasim Öztürk' Alıntı:Bunu da repertuara eklediğine göre, sıra pirofunnel da
Zevkle izledim Doğukan, keep up the good work!
Arda Erkan' Alıntı:Heyecan dolu, hızlı ve zor hareketlerden oluşan bir uçuş olmuş.Ellerine sağlık.
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Doğukan helal olsun
Bu yaz yozgatta Doğukan ve Arda rüzgarı esecek sanırım
Her ikinizinde pilotajı ciddi manada arttı ve seyirlik hale geldi
Bir düzen ve sırayla hareketler çıktıktan sonra da sırtınız yere gelmez maşallah.
Bir de stick movement video eklesen süper olacak
Eziyetimiz oluyor ama görmek istiyoz kardeşim hareketleri belki bir şeyler kaparız
Doğukan Ocak' Alıntı:Teşekkür ederim abi beğenmene sevindim
Teşekkür ederim İbrahim abi , sağolasın
Bu yaz için güzel planlarımız var inşallah , RCKolik arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez
Sen iste yeter çekerim İbrahim abi