Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Maşallah diyelim :bravo: :bravo:

Mehmet ÖZER' Alıntı:
5:25 den sonrasını 5 defa izledim kardeşim. Mükemmel pilotaj ellerine sağlık :thumbup:

PC'deki formattan sonraki sıkıntının sebebi ne acaba ? :-\
Eski halinde işlemcide OC filan var mıydı ?

Çok teşekkür ederim kardeşim :)

Hiç zannetmiyorum eskiden olduğunu , zaten 2. el aldım aldığımda kullanılmamıştı bilgisayar doğru düzgün :) .mov formatlı videolardan kaynaklı bir durum olabilir mi acaba?

Doğukan Ocak' Alıntı:
... Bu sefer piro tic-toc denedim ilk 2 sefer oldu olmadı derken 3. denemede çok güzel oldu. Genelde hep aynı hareketleri yapıyorum gibi gözüküyor ama o hareketleri kusursuz şekilde çıkarmak için çabalıyorum. Eski videolarımı izlerken bu hareketleri hep modeli bayarak , zorlayarak yapıyormuşum. Zaman geçtikçe elim alışıyor o yüzden sürekli tekrarlıyorum. Şafak geçen sefer kumanda üzerinde ne kadar az komut veriyorsun demişti demekki çalışmalar sonuç veriyor :thumbup:

Demek o büyük gün geldi Doğukan %p Gerçekten seni canı gönülden tebrik ediyorum seni :bravo: Dunkan gördün, ben de yapacağım dedin ve yapmaya başladın :halay:

İnan seni seyrederken modeli takip ederken ben yorulmaya başladım biraz daha yavaş uçalım rica edeceğim :laugh: ;D

NOT: Hepsini izlemeye vakti olmayan için Piro Tic toc'lar 04:50, 05:20 sn de :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Demek o büyük gün geldi Doğukan %p Gerçekten seni canı gönülden tebrik ediyorum seni :bravo: Dunkan gördün, ben de yapacağım dedin ve yapmaya başladın :halay:

İnan seni seyrederken modeli takip ederken ben yorulmaya başladım biraz daha yavaş uçalım rica edeceğim :laugh: ;D

NOT: Hepsini izlemeye vakti olmayan için Piro Tic toc'lar 04:50, 05:20 sn de :)

Çok çok teşekkür ederim Mehmet abi :saygilar: tek diyebileceğim kendinize bir hedef koyduktan sonra çalışınca gerçekten her şey oluyor. :thumbup:

Kocaelin de inşallah daha hızlı uçurmak nasip olur kusura bakmayın :D

Dogukan Ellerine sağlık güzel uçuş olmuş. Maşallah. :RCKolik: :RCKolik:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Dogukan Ellerine sağlık güzel uçuş olmuş. Maşallah. :RCKolik: :RCKolik:

Çok teşekkür ederim Mustafa abi beğenmeğene sevindim :thumbup:

Tebrik ederim Doğukan, süpersin. :bravo: :bravo:

Bunu da repertuara eklediğine göre, sıra pirofunnel da :D

Zevkle izledim Doğukan, keep up the good work! :bravo:

Türker Akgün' Alıntı:
Tebrik ederim Doğukan, süpersin. :bravo: :bravo:

Teşekkür ederim Türker abi sağolasın :thumbup:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bunu da repertuara eklediğine göre, sıra pirofunnel da :D

Zevkle izledim Doğukan, keep up the good work! :bravo:

Simülasyonda hepsi oluyor da alana gidince biraz sıkıntı oluyor , piro tictoc iyice oturttuktan sonra sırada piro funnel var inşallah :)

Beğendiğine sevindim Rasim abi teşekkür ederim :thumbup:

Heyecan dolu, hızlı ve zor hareketlerden oluşan bir uçuş olmuş.Ellerine sağlık. :thumbup:

Doğukan helal olsun :bravo:
Bu yaz yozgatta Doğukan ve Arda rüzgarı esecek sanırım :halay:
Her ikinizinde pilotajı ciddi manada arttı ve seyirlik hale geldi :bravo:
Bir düzen ve sırayla hareketler çıktıktan sonra da sırtınız yere gelmez maşallah.
Bir de stick movement video eklesen süper olacak %p
Eziyetimiz oluyor ama görmek istiyoz kardeşim hareketleri belki bir şeyler kaparız :evil:

Arda Erkan' Alıntı:
Heyecan dolu, hızlı ve zor hareketlerden oluşan bir uçuş olmuş.Ellerine sağlık. :thumbup:

Teşekkür ederim abi beğenmene sevindim :thumbup: :thumbup:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Doğukan helal olsun :bravo:
Bu yaz yozgatta Doğukan ve Arda rüzgarı esecek sanırım :halay:
Her ikinizinde pilotajı ciddi manada arttı ve seyirlik hale geldi :bravo:
Bir düzen ve sırayla hareketler çıktıktan sonra da sırtınız yere gelmez maşallah.
Bir de stick movement video eklesen süper olacak %p
Eziyetimiz oluyor ama görmek istiyoz kardeşim hareketleri belki bir şeyler kaparız :evil:

Teşekkür ederim İbrahim abi , sağolasın :thumbup:
Bu yaz için güzel planlarımız var inşallah , RCKolik arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez :halay:
Sen iste yeter çekerim İbrahim abi %p

Doğukan Ocak' Alıntı:
Teşekkür ederim abi beğenmene sevindim :thumbup: :thumbup:

Teşekkür ederim İbrahim abi , sağolasın :thumbup:
Bu yaz için güzel planlarımız var inşallah , RCKolik arkamızda olduktan sonra sırtımız yere gelmez :halay:
Sen iste yeter çekerim İbrahim abi %p

Eyvallah kardeşim, biz hep yanındayız Allah'ın izniyle :RCKolik: :saygilar:

Bu pirotictoc stick hareketlerini ben de görmek isterim. Gerçi simde birazcık yapabiliyorum ama gerçekte bir iki defa piroflip denemişliğim var. Piro tictoc çok uzak