Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Doğukan harika uçuş eline sağlık.Yalnız model zaman zaman biraz dağılıyor.Uçuş bana bu açıdan konforsuz geldi.Ayar veya pallerin etkisi olabilir.

Herzamanki gibi harikasın kardeşim bende bu pazar tek başıma 4 pil g380 ile ikon yeni rescue test uçuşu yatım çekecek kimse yoktu ama rescue harika olmuş

Güzel yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim, çok sağolun :saygilar: :saygilar:

Arda Erkan' Alıntı:
Yalnız model zaman zaman biraz dağılıyor.Uçuş bana bu açıdan konforsuz geldi.Ayar veya pallerin etkisi olabilir.

Aynen abi, yeni paller ve aynı ayarla uçunca yığılmalar yaptı. Biraz gain arttırmak gerekiyor, bugün tekrar deneyeceğim :)

Hangi başlık altında paylaşayım derken burayı uygun buldum. Herzamanki gibi yalnız uçuyorum. :D Yakında helikopterin gözüktüğü bir uçuşumu da paylaşacağım. :saygilar:
Artvin/Şavşat, Ilıca Köyü
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hay maşallah ne güzel manzara. :bravo:
Hüseyin bi karşıdaki evlerin üzerine doğru salmadın multiyi ya :D O kadar bekledim ama yok :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağol Şafak kardeş :D Aslında ben FPV yazmıştım ama yaptığım şey tam olarak Trex 550 yi uçururken altına aksiyon kamera takıp kayıt yapmaktı. Yani çıplak gözle görebildiğim kadar uzağa gidebiliyordum anca :D

Zefkli bir uçuş olmuş kardeşim tebrikler

Paylaşım için teşekkürler Cem... Arazi şartlarına meydan okumuşsun resmen :)

Flipler gayet basarili Huseyin :thumbup: :bravo: Saha sartlari gercekten cok cetin :D Sag taraftaki elektrik telleri epey bir tedirgin ediciye benziyor aman dikkat ;)

Güzel uçuş Cem, paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Hüseyin Cem ASLAN' Alıntı:

Eline sağlık çok güzel uçuş olmuş :) :hoppa:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Eline sağlık çok güzel uçuş olmuş :) :hoppa:
Sağolasın Doğukan :)
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Flipler gayet basarili Huseyin :thumbup: :bravo: Saha sartlari gercekten cok cetin :D Sag taraftaki elektrik telleri epey bir tedirgin ediciye benziyor aman dikkat ;)
Mehmet abi haklısın! Ama şu da bir gerçek ki bu alan Artvin gibi yerde kalburüstü bir pist benim için :laugh:
Türker Akgün' Alıntı:
Güzel uçuş Cem, paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:
Teşekkür ederim Türker abi :saygilar:
Rasim Öztürk' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Cem... Arazi şartlarına meydan okumuşsun resmen :)
Sağolasın Rasim hocam. Heliyi paketlemeden önceki son uçuşumdu işte pilotajımın elverdiği ölçüde aksiyon yapmaya çalıştım. :D
Muammer Akbulut' Alıntı:
Zefkli bir uçuş olmuş kardeşim tebrikler
Sağol Muammer abicim eyvallah :saygilar:

Hüseyin Cem ASLAN' Alıntı:
...Heliyi paketlemeden önceki son uçuşumdu işte pilotajımın elverdiği ölçüde aksiyon yapmaya çalıştım. :D
Hayırdır Model değişikliği mi var yoksa Hüseyin :rolleyes: :rolleyes: