Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Cahit Kaş' Alıntı:
Bu pirotictoc stick hareketlerini ben de görmek isterim. Gerçi simde birazcık yapabiliyorum ama gerçekte bir iki defa piroflip denemişliğim var. Piro tictoc çok uzak

Aslında çok zor bir yani yok ama doğru zamanda girip doğru zamanda çıkmak gerekiyor sadece yoksa hareket düzgün olmuyor :-\

Trabzon ekibinin daveti üzerine büyük karadeniz buluşması ordudan doğukan ve arkadaşları ile giresun ekibinin katılımı ile yapılan uçuşlar ve sohbet ve ikramlar
gözkamaştırdı.
TRABZON un tüm ekibine, özellikle Muammer bey ve Emin Keleş abimize Giresun ekibimi olarak teşekkür eder. pallerinin yer görmemesi dileği ile sevgilerimizi sunarız.
video ve detaylı resimler arkadaşlar dan gelecektir mutlak. bendeki resimleri form adına paylaşıyorum. keyifli seyirler dilerim .

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Gerçekten müthiş buluşma olmuş ellerinize sağlık. :halay:

Bu gün gerçekten harkulade geçti uçuşa ve muhabbete doyduk gerçekten bendeki görselleri yarın yüklerim şimdilik bu günden bir video G700 korkusunu yavaş yeniyorum :thumbup:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu da günün BONUS u alana gelen bir izleyici kardeşimiz abi size klip hazırlamak isterim dedi bende memnun olurum dedim sonuç bu :bravo: :halay: :yuppi:

Modeller, katılımcı sayısı, yemeli, içmeli harika bir buluşma olmuş daha ne olsun :thumbup: :bravo:
Karadeniz ekibini canı gönülden tebrik ediyoruz ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşların da ellerine sağlık diyoruz :RCKolik:

Modeller harika.
Mümkünse Raptor G4 ün uçuş videosunu izlemek isterim.

Karadeniz ekibinden efsane bir buluşma gelmiş yine. :thumbup:

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar, inşalah birgün bize de aranıza katılmak nasib olur. :RCKolik:

Bu gün Doğukan Ocak ın verdiği esc ayarlarıyla 2 uçuş yaptım model biraz daha toklaştı ve motor ısısı düştü daha performanslı oldu teşekkürler kardeşim ama pilotajı geliştirmem lazım şimdi G380 ve simlede çalışmaları arttıracağım.

Muammer Akbulut' Alıntı:
Bu gün Doğukan Ocak ın verdiği esc ayarlarıyla 2 uçuş yaptım model biraz daha toklaştı ve motor ısısı düştü daha performanslı oldu teşekkürler kardeşim ama pilotajı geliştirmem lazım şimdi G380 ve simlede çalışmaları arttıracağım.

Eline sağlık abi katkımız olduysa ne mutlu bize ;)

Uzun süredir bu başlık altında paylaşım yapmamışız , ama hafta sonları buluşmalarımız devam ediyor. :hoppa:

YATIR bu hafta bizim alanı ziyaret etti sanırım , başıma gelenleri şöyle sıralamak istiyorum ;

X7'nin pinyonu havada çıktı (3 tane vidadan kurtulmuş) , abartmıyorum yaklaşık 50-60 metreden autoration ile indim. Hayatımın en büyük autoration macerasıydı sanırım :D

TSA'nın bujisi havada çıktı , havada motor stop etti doğal olarak. Sıkıştırıp devam ettim

TSA bujiyle yetinmedi ve havada motor / fan bağlantı aparatı olan hub'ı nasıl olduysa kırdı. Avuç kadar büyük CNC kesim malzeme ortadan ikiye yarıldı. Doğal olarak nitro uçuşu bitti. Ama kırım yok , sadece o parça kırıldı.

X7 de pinyon ile yetinmeyip ufak bir kırım atlattı. Ama hasar olarak PAL , 1 ball link ve iniş takımı gitti. Sağlık olsun olacağı varmış :) X7 çoktan uçuşa hazır hale geldi :)

Yinede uçuşlara engel olmamakla beraber bir kaç ufak uçuşu tek video haline getirip sizlerle paylaşmak istedim :)

Bu hafta biraz aileron tic-toc çalıştım :)

Doğukan rescueli üniten bile yok biraz yavaş uç. ;D

Ellerine sağlık kardeşim. Süper uçuşlar :halay:

Geçmiş olsun Doğukan. :( Kocaeli'ye bekliyorduk aslında nitroyu ama sağlık olsun artık. :'(

Neyseki ufak tefek hasarlarla atlatılmış bütün şansızlıklar, uçuşlar her zamanki gibi şahane eline sağlık. :thumbup:

Paylaşım için teşekkürler Doğukan :)

Manzara şahane, uçuşlar şahane, sabit kamera açısı da gayet iyi :bravo:

Miniyi bırak gel Neoya geç :) Rescue almasan da olur, zaten ihtiyacın da yok :D

Doğukan,parmaklarına sağlık...