Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Muammer Akbulut' Alıntı:
Teşekkürler bu yaz inşallah doğukanı yakalayacağım hırs yapacağım :)
Muammer o kısım biraz zor :laugh: Zira malum Doğukan kardeşimiz artık bizim boyutta değil :lollol: :lol:

Hepinize tekrardam merhabalar :) yeni aldigim modeli yaklasik 11 saattir toplama pesindeyim arabiza hizli bi katilim yapmak icin cok Yavas bi toplama ama olsunei kac eksik tamamlandiktan sonra model ucar morel bozmaya gerek yok :) rckolik ailesini cok ozledim telefon u programi interneti unutmusum biraz ama maruz gorun iyi ucuslar [emoji38]
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hosgeldin Şafak modelden eminim pişman olmazsın.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

safak bozdag' Alıntı:
... rckolik ailesini cok ozledim telefon u programi interneti unutmusum biraz ama maruz gorun iyi ucuslar [emoji38]
Şafak hoşgeldin, bizde seni özledik. :halay: :halay: :halay:

Vay kimler gelmiş, sefa gelmiş hoşgelmiş :thumbup:

Kardeşim tekrar hoş geldin :)

Askere gittiğin gün veda mesajını hatırlıyorum kardeşim, şimdi sağsalim yanımızdasın tekrardan hoşgeldin :thumbup:

Sagolun hosbulduk arkadaslar valla hayirlisiyla gittik geldik guzel de bi modelle baslayalim ufaktan :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şafak hoşgeldin kardeşim. %p

Oooo... Modeli toplamışsın bile yaw. Hayırlı olsun. Senin sayende de canlı bi dominatör uçuşu görürüz artık.

Şafak hayırlı olsun. Aramıza tekrar hoş geldin.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldin şafak tekrardan yakın zamanda büyük bir organizasyon yapacağım beraber olacağız

Safak hosgeldin kardesim. :halay: Askerden sonra model toplamak eminim sana harika gelmistir. :thumbup:

Bu hafta sonunu şiddetli yağmur gösterirken bulutsuz güneşli bir hava vardı , ayak üstü uçuşa gittik. Alanda 7-8 kişi olmamıza rağmen sadece bende model vardı. Ve sadece Trex vardı. Mecburen tek başıma uçmak zorunda kaldım :D

Bu sefer piro tic-toc denedim ilk 2 sefer oldu olmadı derken 3. denemede çok güzel oldu. Genelde hep aynı hareketleri yapıyorum gibi gözüküyor ama o hareketleri kusursuz şekilde çıkarmak için çabalıyorum. Eski videolarımı izlerken bu hareketleri hep modeli bayarak , zorlayarak yapıyormuşum. Zaman geçtikçe elim alışıyor o yüzden sürekli tekrarlıyorum. Şafak geçen sefer kumanda üzerinde ne kadar az komut veriyorsun demişti demekki çalışmalar sonuç veriyor :thumbup:

Ayrıca bilgisayara format attım , attıktan sonra videolarda bir problem çıkarmaya başladı , farkettiyseniz videonun başında ki hızlandırma donarak ve kesintili ilerliyor. Render hızımda çok düştü , önceden 1 dakikalık videoyu 3-4 dakikada çıkarırken şimdi 10 dakikayı buluyor :(

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

5:25 den sonrasını 5 defa izledim kardeşim. Mükemmel pilotaj ellerine sağlık :thumbup:

PC'deki formattan sonraki sıkıntının sebebi ne acaba ? :-\
Eski halinde işlemcide OC filan var mıydı ?