Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Doğukan sağ aileron tic-toc'u çok güzel yapıyorsun. Benim çok tersime geliyor ama model sağda daha iyi asılı kalıyor gibi geliyor.Sanıyorum dönüş yönünden dolayı pallerdeki sürtünme azalıyor.Bende bu yüzden soldan sağa geçtim.Başda çok zorlandım şimdi daha iyi gibi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

Onun dışında bu kadar yakın uçuş ve agresif rudder.Yavaş yavaş bazı perdelerin kalktığının işareti ;D

Köpek detayına girip konuyu dağıtmak istemiyorum, tekrar ellerine sağlık.

Arda Erkan' Alıntı:
Doğukan sağ aileron tic-toc'u çok güzel yapıyorsun. Benim çok tersime geliyor ama model sağda daha iyi asılı kalıyor gibi geliyor.Sanıyorum dönüş yönünden dolayı pallerdeki sürtünme azalıyor.Bende bu yüzden soldan sağa geçtim.Başda çok zorlandım şimdi daha iyi gibi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

Arda sola tito da kuyruğun aşağıya doğru baskısı var. O nedenle sola daha zor olur. Model sürekli alçalma eğiliminde olur. Sağa tam tersi olduğu için haliyle daha rahat yapılabiliyor.

Bu arada Doğukan güzel eline sağlık. Titolarıda oturtmuşsun. Yazmadığım şeylerde var ama sanırım anladın sen.

Doğukan mükemmelsin kardeşim :thumbup:
Uçuş sayındaki artış direk pilotaja da yansıyor.
Uçmaya devam ;) Tebrikler :saygilar:

Cahit Kaş' Alıntı:
Deniz kum ve harika uçuş..
Rastgele bu videoya denk gelsem kesinlikle sınırlarımızın dışında olduğunu düşünürdüm.
Benim düşündüklerimi Cahit hocam benden önce ve daha güzel bir şekilde ifade etmiş :thumbup:

Tek kelime ile harika uçuşlar Doğukan, sticklerine sağlık :halay: Keşke bu kadar çabuk bitmeseydi dedim %p

Dün facede gördüm keyifle izledim :) Çok harika bir uçuş gerçekten :bravo:

Bundan sonra görmek istediklerimiz; 4-point tictoclar... Piro tictoclar... Daha yere yakın biten overspeed... gibi gibi :)

Değerli abilerim , değerli yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim :saygilar:

Cahit Kaş' Alıntı:
Ama şöyle bir eleştiri yapayım umarım yanlış anlamazsın. Üst düzey pilotaja sahipsin. Bu kadar hakimken uçuşu zenginleştirebilirsin.

Estağfurullah Cahit abi , eleştiri olmalı ki bende kendimi o yönde ilerleteyim. Zenginlik açısından şöyle özetleyeyim , uçuşlara çok fazla hareket eklemek istemiyorum. Şuan kendimce bir program çizdim , ne zaman hangi hareketlere başlayacağıma.. Şuan videoda ki yere yakın yaptığım hareket üzerinde yoğunlaştım. (hareketinde ismini tam bilmiyorum:laugh: ) Bana çok estetik gelen bir hareket ama benim yaptığım henüz daha estetik değil. Bunu ilerletmeye çalışıyorum , çünkü çok hassas komut istiyor ve modeli yormadan yapmak gerekiyor. Fazla verilen açılar ne yazık ki modeli boğuyor. Bu hareketlere başladığım da gerçekten modeli yoruyordum , önceki videolarımda dikkat edebilirsiniz.. Gün geçtikçe geliştiğini fark ediyorum. Yani demek istediğim uçuşu ne kadar zenginleştirirsem diğer hareketlerde o oranda estetik olmaktan çıkıyor. O yüzden belli bir süre hep aynı hareket ile devam edeceğim. :)

Arda Erkan' Alıntı:

Arda abi , kendi fikrimi söylemem gerekirse herkes sol taraftan yapıyor , herkesten kastım avrupada ki pilotlarda dahil.. Bence sağ taraftan yapmak daha güzel olur , başta keşke bende öyle alışsaymışım diyorum. Yapabiliyorum ama sol tarafta ki gibi rahat yapamıyorum iyice alışmak lazım :) Kuyruk palinde ki sürtünme artışı kafa devrini etkiliyor olabilir. Tam bilemiyorum :laugh:

Kadir SARIYILDIZ' Alıntı:
Bu arada Doğukan güzel eline sağlık. Titolarıda oturtmuşsun. Yazmadığım şeylerde var ama sanırım anladın sen.

Abi konuştumuz gibi çalışmalara devam merak etme :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bundan sonra görmek istediklerimiz; 4-point tictoclar... Piro tictoclar... Daha yere yakın biten overspeed... gibi gibi :)

Bidaha ki hedefler onlar zaten , piro tictoc başlarsam sanırım hep onu yapmaya çalışırım gibime geliyor o yüzden hiç başlamıyorum :D
Şuan liste de ; Pirotictoc , 4 yönlü tictoc , 4 yönlü hurricane , funnel (hepsinin adını bilmiyorum :laugh: ) yani kuyruk önde , burun önde , kuyruk aşağıda , kuyruk yukarıda pozisyonlarda.

Yaza kadar inşallah hepsini bitirmeye çalışacağız :)

Doğukan kardeşim ellerine sağlık :bravo:

Çok kısa bir zamanda kalbur üstü bir pilotaja sahip oldun. :coolxf: Yetenek, çalışma ve azminin sonucunda. :halay:

Ama biliyoruz ki bu senin için daha bir başlangıç. :thumbup:

Şahsen seni bir milli takım oyuncusu gibi görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Doğukan kardeşim ellerine sağlık :bravo:

Çok kısa bir zamanda kalbur üstü bir pilotaja sahip oldun. :coolxf: Yetenek, çalışma ve azminin sonucunda. :halay:

Ama biliyoruz ki bu senin için daha bir başlangıç. :thumbup:

Şahsen seni bir milli takım oyuncusu gibi görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum. :RCKolik:

Estağfurullah Türker abi utandım valla çok teşekkür ederim :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Arda abi , kendi fikrimi söylemem gerekirse herkes sol taraftan yapıyor , herkesten kastım avrupada ki pilotlarda dahil.. Bence sağ taraftan yapmak daha güzel olur , başta keşke bende öyle alışsaymışım diyorum. Yapabiliyorum ama sol tarafta ki gibi rahat yapamıyorum iyice alışmak lazım :) Kuyruk palinde ki sürtünme artışı kafa devrini etkiliyor olabilir. Tam bilemiyorum :laugh:

Doğukan ben iki türlü yapabiliyorum ama senin videoda yaptığın şekilde model havada daha iyi asılı kalıyor.

Doğukan stiklerine sağlık, gözlerimizin pasını sildin. :bravo: :thumbup:

Uzun bir sürenin sonunda goblini 3d alıştırmaları için kullanmaya karar verdim iyice alışmam lazım alan turları ve tictoc pyro flip artık 700 le deneyeceğim bu günden 2 video gelsin benden

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Modelin tozunu almışsın , yata yata bir hal oldu model :laugh:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Uzun bir sürenin sonunda goblini 3d alıştırmaları için kullanmaya karar verdim iyice alışmam lazım alan turları ve tictoc pyro flip artık 700 le deneyeceğim bu günden 2 video gelsin benden
Elinize sağlık Muammer Bey, uçuşların devamı geldikçe daha da güzel olacak inşallah. :RCKolik:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun, bol keyifli uçuşlar :thumbup: Yeni hareketler ile pilotaj 1 tık daha ilerlemiş oluyor ki videolara göre bariz bir gelişme var %p

Teşekkürler bu yaz inşallah doğukanı yakalayacağım hırs yapacağım :)