Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Yetenek ve azmin sonucu :bravo: Süper uçuş kardeşim tebrikler.

Gerçekten tek kelime ile şahane bir uçuş olmuş Doğukan :bravo: Yüreğim ağzımda izledim desem yeridir :thumbup:

Viper Jet için Fatih Beyîn taşınabilir iniş pisti de güzel fikirmiş :D Gördüğümüz kadarı ile de iyi iş çıkarmış %p

Bu arada keşke kameranın şarjı bitmeseydi de görsellere duysakdık :embarras: ama neyse sözün olsun haftaya telafi edelim inşallah ;D ;)

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Yine güzel bir buluşma olmuş.
Buluşmaları izledikçe içim gidiyor ya. Tek başımıza kaldık buralarda :(
Ellerine sağlık Doğukan'ım. Yere yakın bir kaç yerde heyecanlanmadım desem yalan olur.
Tebrikler :thumbup:

Teşekkür ederim İbrahim abim , bende başladığım zamanlarda aynı şeyi söylüyordum , şimdi kocaman bir aile olduk :)

Arda Erkan' Alıntı:
Yetenek ve azmin sonucu :bravo: Süper uçuş kardeşim tebrikler.

Teşekkür ederim Arda abi :saygilar: :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerçekten tek kelime ile şahane bir uçuş olmuş Doğukan :bravo: Yüreğim ağzımda izledim desem yeridir :thumbup:

Viper Jet için Fatih Beyîn taşınabilir iniş pisti de güzel fikirmiş :D Gördüğümüz kadarı ile de iyi iş çıkarmış %p

Bu arada keşke kameranın şarjı bitmeseydi de görsellere duysakdık :embarras: ama neyse sözün olsun haftaya telafi edelim inşallah ;D ;)

Çok teşekkür ederim Mehmet abi :)
-Pist gerçekten çok işe yaradı. Geçtiğimiz çarşamba maiden yaparken iniş takımının 1 tanesi çıkmış çim zeminden dolayı. Zemin düz gözüküyor ama çok engebeli , uçağın yürümesi çok güç... Neyse ki bu olay bütün problemleri çözdü :)
-Kamera olayı beni yaktı zaten , akşamdan doldurmuştum. Bütün pil test videolarını , diğer uçuşları hepsini çekecektim ancak daha ilk videoda şarjı bitti :( Pil test videoları da haftaya kaldı. Her seferinde bir aksilik olmasa olmuyor :(

Üst düzey bir uçuş olmuş. :bravo:

Teşekkürler Cahit abi :)

İst. Da olmam nedeni ile ilk uçuşu göremedim canlı. Branda konusu ise gercekten basarı oldu. İlk deneme de maalesef teker leri yüzeye uygun olmadığı için iniş çok sıkıntılı olmuştu.
Bir araya gelip. Jetin bu sahada kalkması için fikirler ürettik.
Son olarak yer zemini için 4x50 metreye karar verdik.
Sonuç ise muazzam olmuş.

eğlencelik video ;D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Paylaşım için teşekkürler Muammer abi, trex150 ele avuca sığmıyor maşallah :D

Doğakandan bir cevap gelir sanırım bu güzel paylaşıma ithafen. ;D

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Doğakandan bir cevap gelir sanırım bu güzel paylaşıma ithafen. ;D
Bence de :laugh: ;D

Half pirolara giriyoruz ama çıkamıyoruz sanki Muammer abi :D

Biz ağır ağır ilerliyoruz nede olsa sim pilotu değiliz :lollol:

Bugün ufak bir uçuş yaptık , daha doğrusu kuzenim modelleri görmek istedi havada güzelken atladık sahile çıktık ama çıkmaz olaydık :)

1 pil gayet keyifli uçtuk , daha sonra köpeğini gezdiren bir abimiz alana yaklaştı ve köpeği bütün uçuşu ''taciz'' etti desem yeridir :) Onlarca kez uyarmama rağmen köpeğini bağlamak istemedi , tehlikelerini tek tek anlattım ama iflah olmadı. Bir şey olmaz diyerek aldırmadı.. Ben de kızdım aldırmadan uçuş yaptım. Yapmak istemezdim içim rahat etmedi ama böyle rahatsız edici insanlar için de ayrılıp gitmek istemedim. Son kere sordum yine bağlamayınca kaldırdım modeli , köpecik yine modelin peşine koşturmaya devam etti , inerken de ufak bir kaza atlatıyorduk neyse ki kazasız belasız kurtulduk. Siz siz olun benim yaptığımı yapmayın , orada o köpeğe bir şey olsa suçlusu yine ben olacaktım. Gerçekten pişmanım :)

İyi seyirler :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Deniz kum ve harika uçuş..
Rastgele bu videoya denk gelsem kesinlikle sınırlarımızın dışında olduğunu düşünürdüm.
Ama maalesef biraz talihsiz bir uçuş olmuş. Bu konuda yeterince bilinçli olduğunu bildiğimden benim açımdan uçuş ön plandaydı. Ama inan birkaç kez yüreğim ağzıma geldi ki bi sorun olmadığını yazmana rağmen.
Ama şöyle bir eleştiri yapayım umarım yanlış anlamazsın. Üst düzey pilotaja sahipsin. Bu kadar hakimken uçuşu zenginleştirebilirsin.

Doğukan sticklerine sağlık gerçekten harika bir görsel şölen olmuş uçuşun, Allah cc nazarlardan korusun kardeşim. Köpek mevzusunda da yapacak birşey yok sahibi düşünmemiş sende anca bukadar düşünebilirdin, kötü birşey olmamasına sevindin.