Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Cahit Kaş' Alıntı:
Peki bu durum C değerinden mi yoksapulse pilin eski olmasından mı kaynaklı.
Zamaninda kullandigim TREX 500 icin 3300 mah 6s tum HK (Zippy, Nanotech, sari olanlar.. ) pilleri daha 50 defa kullanmadan sisti ve hucrelerden birisi oldu. Bu benim sanssizligim mi yoksa 6s konfigurasyon olmasindan kaynakli mi anlamadim. 2 yil once emin ettim bir daha HK pil almayacagim diye :D

Cahit Kaş' Alıntı:
Peki bu durum C değerinden mi yoksapulse pilin eski olmasından mı kaynaklı.

Iki pilde saglikli.Tamamen performans farki. :)

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Ellerine sağlık kardeşim :saygilar:
Pil deneyimlerini bekliyorum :RCKolik:

İbrahim abim , çok teşekkür ederim :)

Arda Erkan' Alıntı:
Dogukan ellerine saglik, seyir zevki yuksek ucuslar olmus :thumbup:

Kendi modelimde pulse 45c ve zippy 60c kullaniyorum.Zippy farkedilir bir sekilde performansi onde.Seni bilmiyorum ama pulse 45c pil beni tatmin etmiyor.

Abim çok teşekkür ederim , sağolasın :)

Pulse kıyaslayacak olursak Gens 45C den aldığım tadı Pulse 45C'den ben de tam alamadım. Tabi sadece marka farkı olarak değil , üretim zamanı , bugüne kadar nasıl kullanıldığı gibi faktörler de önemli :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Zamaninda kullandigim TREX 500 icin 3300 mah 6s tum HK (Zippy, Nanotech, sari olanlar.. ) pilleri daha 50 defa kullanmadan sisti ve hucrelerden birisi oldu. Bu benim sanssizligim mi yoksa 6s konfigurasyon olmasindan kaynakli mi anlamadim. 2 yil once emin ettim bir daha HK pil almayacagim diye :D

Mehmet abi benimde baya bir süre Zippy kullanma imkanım oldu , aslında çok memnun kalmıştım. Ya da şansıma öyle çıktı 3 pil de sorunsuz kullandım. En sonunda model ile birlikte gitmişti. :D

Pil konusunda edindiğim tecrübeleri bugün müsait bir zamanda açayım , hafta sonuda video ile destekleriz. :)

Bugün havanın 18-20 derece olduğuna görünce erkenden atladım uçuş alanına gittim , biraz overspeed çalışmaya çalıştım. Asıl uçuşlar yarın inşallah :)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Harika uçuş Doğukan, çok keyifli gerçekten seyir zevki açısından :) Paylaşım için teşekkürler %p

Teşekkürler Rasim abi :)

Bravo Doğukan! Pal sesinden kamera titriyor resmen :D

Emre Kaman' Alıntı:
Bravo Doğukan! Pal sesinden kamera titriyor resmen :D

Teşekkür ederim Emre abi , aynı şeyi ben de fark ettim. İstemeden güzel efekt olmuş ;D

Maşallah diyorum Maşallah Maşallah :saygilar:
Ellerine sağlık kardeşim zevkle izlettiriyorsun helal olsun sana %p

Ohhh hava miss :) Ellerine sağlık kardeşim, akıcı ve güzel bir uçuş olmuş. :thumbup:

Su overspeed deki sese bayiliyorum, bizi kotu alistirdin sen ve Arda :bravo: Bugun ku ucuslari da merakla bekliyoruz, bakalim nasil oldu :thumbup: :halay:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim abilerim , bugün de çok güzel uçuşlar çıkardık grup olarak ancak kameramızın şarjı daha ilk uçuştan bitince bütün videolar ve fotoğraflar eksik kaldı. Telefonumda hafıza olmadığı için telefondan da uzun süreli kayıtlar yapamadım. Yaptığım tüm planlar boşa gitti :-\
Elimde sadece Phantom ile çekilmiş 1-2 fotoğraf , Giresun ekibimizin Viper Jet ile kısa videoları ve kameranın şarjı daha bitmeden çekilen ilk ve son video var :D

Tekrar özetlersek bugün havanın güzel olmasıyla birlikte çok güzel geçti , sabah 11'den akşam 5'e kadar aralıksız uçuş yaptık , en verimli günlerimizden biriydi.

Ayrıca Viper Jet için Fatih abinin taşınabilir iniş pisti projesini test etmiş olduk , sonuç gerçekten başarılı.. Küçücük tekerlekli Jet branda üzerine çok rahat inebiliyor. ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

-Jet için kısa bir videomuz

-Pil testleri için kafama taktığım GoPro'nun bugün ki ilk ve son videosuydu , ne yazık ki şarjı bitti. Bütün planlar boşa çıktı :)

Yine güzel bir buluşma olmuş.
Buluşmaları izledikçe içim gidiyor ya. Tek başımıza kaldık buralarda :(
Ellerine sağlık Doğukan'ım. Yere yakın bir kaç yerde heyecanlanmadım desem yalan olur.
Tebrikler :thumbup: