Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )
Bu hafta Karadeniz ekibi olarak toplanacaktık ancak kar yağışı alanı kapattığı için önümüzde ki haftaya erteledik. İnşallah önümüzde ki hafta güzel bir Karadeniz buluşması yapacağız
Kocaeli buluşmasından sonra ilk defa düzgün uçuş yapabildim. Yaklaşık 1 aydır hiç uçuş yapmadım diyebilirim. 1 ay modele dokunmayınca ince ayarları eksik kalmış ayrıca bende paslanmışım
-Torque compensation ayarı kısa pallere göre ayarlıydı , uzun pal takınca sert pitch pumplar da kuyruk da titreme yapıyor , tekrar düşürülmesi gerekiyor
-Pal açılarını 3 puan düşürmüştüm , baya düşmüş geri çıkarmam gerekiyor
-Motor overspeed olduktan sonra kendini toparlamak için biraz zaman istiyor , sanırım governor gain (şuan 9) ile oynamak gerekiyor bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
-Sert iniş sonrası iniş takımını komple erittik bir de onun değişmesi gerekiyor
Bir diğer konu , piller ile ilgili bir konu hazırlayacaktım ancak alanda misafir çok olduğu için ve telefonda ki hafıza probleminden dolayı hazırlayamadım. 2. el aldığım GensAce
30C ve ThunderPower 70C pillerin performansı , uçuş süresi ve ısınmasıyla ilgili detaylı bir karşılaştırma konusu açacaktım. Bu hafta konuyu açıp haftaya videolar ile desteklemeyi planlıyorum.
Telefonumda ki hafıza yetmezliğinden dolayı çektiğim videoları biraz keserek biçerek telefonda yer açarak çekebildim. 1 video da 3 tane uçuşun videosu var. Açıklama bölümünde dakikaları belirttim.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
0:00 GensAce 12S 5300mAh 30C
1:30 Sert iniş
1:42 Pulse 6S 5500 mAh 45C
3:16 GensAce 12S 5000mAh 60-120C
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol