Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Keyfin daim olsun Muammer :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

......videolar....

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bendeki son resimler

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muammer Akbulut' Alıntı:
Bu gün doğukanlarla buluşmaya gidemedik ama bizde uçtuk biraz ilk basta 2 kisiydik sonradan 6 kişi olduk ama giresundaki o alana insallah 2 hafta sonra gidecegiz trabzon ekibi olarak
Muammer bey merhaba,
senin solundaki küçük heli blade 450x mi. :eek:

tacettin sahin' Alıntı:
......videolar....
Elinize sağlık Tacettin Bey, paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Karadeniz ekibinin maşallahı var. :thumbup:

tacettin sahin' Alıntı:
......videolar....
bendeki son resimler
Uçuşlar kadar yorumlar da güzelmiş :laugh: Paylaşım için teşekkür ederiz Tacettin Bey :RCKolik:

Elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Blade 300X kbar la tam bir ayar tutturamadim tacettin bey kuyruk tamam gibi ama yinede tam stabil olmadı aradada satellite sinyal kesiyor bakalım sonu ne olacak

tacettin sahin' Alıntı:
Mehmet üstadım. arada bi kritikler oluyor. ;D
Aynen, biz de farklısını yapmıyoruz zaten çoğu zaman :laugh:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Blade 300X kbar la tam bir ayar tutturamadim tacettin bey kuyruk tamam gibi ama yinede tam stabil olmadı aradada satellite sinyal kesiyor bakalım sonu ne olacak
Öncelikle hayırlı olsun yeni modelin :thumbup: Geçenlerde forumda satışta olan model mi peki bu ??

Evet mehmet abi forumdaki model gercekten çok güzel ve kaliteli ayrıca kuyruk kayış aktarma ama gel görki kendi stock spektrum alıcılı fbl ünitesi harici ayar tutması çok zor yine forumdan kbar aldım rasim kardeşimin kurulum videosu yardımıyla kbarıda ayarladım ama yinede kuyruk sıkıntı biraz yurt dışı forumlarda ince ayarlar ile kuyruk şuan iyi gibi ama hoverda 3d de ne olur bilmem birde kbar ile dsmx 11ms bindlenmiyor dsmx 22ms olarak bindleniyor ve arada satellite bağlantısı kesiliyor şimdi dsm2 22ms olarak deneyeceğim ve tam ayar tutana kadar devam

Muammer Akbulut' Alıntı:
Evet mehmet abi forumdaki model gercekten çok güzel ve kaliteli ayrıca kuyruk kayış aktarma ama gel görki kendi stock spektrum alıcılı fbl ünitesi harici ayar tutması çok zor yine forumdan kbar aldım rasim kardeşimin kurulum videosu yardımıyla kbarıda ayarladım ama yinede kuyruk sıkıntı biraz yurt dışı forumlarda ince ayarlar ile kuyruk şuan iyi gibi ama hoverda 3d de ne olur bilmem birde kbar ile dsmx 11ms bindlenmiyor dsmx 22ms olarak bindleniyor ve arada satellite bağlantısı kesiliyor şimdi dsm2 22ms olarak deneyeceğim ve tam ayar tutana kadar devam
Tekrar hayırlı olsun. Kbar üzerindeki yazılım eski olduğu için 11 ms desteklemiyor olabilir mi ?? Eğer 11 msec sıkıntı yaşıyorsan, yerinde olsam kumandada ilgili bind seçeneği autodan 22 msec alır ve öyle bind etmeyi denerdim. Sorunsuz çalıştığı müddetçe 11 olmuş, 22 olmuş bence bizler için büyük bir sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum ;)

bu gün dsm2 22ms olarak zorda olsa bindlendi fakat gazverirken bazen komple hem kbar ışıgı söndü hemde satellite ama servolarda elektrik var değişik durumlar birde dsmx 22ms deneyeceğim olmadı bir ikon alacağım :)

Bu hafta çok kötü bir buluşma yaparak , KAR ile buluştuk :D

3 gündür aralıksız yağmur ve kar yağışından dolayı bu hafta da uçamadık. Kocaeli buluşmasından sonra 1 kere uçuş yapamadım hep bir aksilik oldu :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Bu hafta çok kötü bir buluşma yaparak , KAR ile buluştuk :D

3 gündür aralıksız yağmur ve kar yağışından dolayı bu hafta da uçamadık. Kocaeli buluşmasından sonra 1 kere uçuş yapamadım hep bir aksilik oldu :D
Valla Doğukan burada da durum farklı değil. 4 gündür aralıklarla devam eden bir kar yağışı var :embarras:

Sabah 7'de kalktım işe gitmeden belki hava iyi olur uçuş yaparım diye ancak hala şuanda dahil devam ediyor yağış :)

Artık haftaya kaldı yine :)