Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Cemil bey uçuşlar bir harikaydı , elinize sağlık , paylaşımların daha da sık olmasını temenni ediyorum.
Bu arada atlatılmış kırım için geçmiş olsun diyorum , devir düşme sebebini bulabildiniz mi , pil ile soğuk hava ilişkisi yüzünden mi yoksa başka bir sebepten mi oldu merak ettim... :saygilar:

Hakan bey teşekkür ederim beğenmenize sevindim, uçuş sırasında kullandığım pil iki gün önce şarj edip uçamadığım pil ben bu sebepten kaynaklandığını düşünüyorum. Neden derseniz bir ay kadar önce doldurduğum pil ile bir hafta kadar uçamadım ve arabanın içinde bıraktım ha bugün ha yarın giderim diye. Bir hafta sonra aynı dolu pillerle uçuş sırasında pile yüklendiğim anda komple elektiriği kesip bir saniye sonra tekrar akım vermeye devam ediyordu. Aynı olayı 3 takım pilimin hepsi yaptı. Birer şarj cihazında doldur boşalttan sonra sıkıntı yaşamadım daha. Kimse de yaşamaz inşallah. Bu sebepten artık akşamdan dahi doldurmuyorum pilleri.

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Cemil abi şimdi tekrar izledim videoları, ellrine sağlık çok güzel olmuş uçuşlar. Darısı Goblin700 Carbon'un başına ;)

İnşallah Kemalim montaj bitti sayılır, ünite ayarı bitti sadece kabloların yerleşimi kaldı, bakalım ne zamana kısmet olur bilmiyorum.

Cemil hocam pilotaj her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Her saniyesi keyifli bi vidyo olmuş....

Cemil abi sticlerine sağlık uçuşlarınla gözlerimizin pasını aldın. :bravo:

Cemil ÖZMEN' Alıntı:
Havanın güzel olmasını fırsat bilerek 6 - 7 senedir yaptığım gibi tek kişilik buluşma serisine bir yenisini ekleyerek 2 uçuş yaptım, video çekmeyeli baya zaman oldu. İş yoğunluğu vakitsizlik derken bu güne iki uçuş sığdıra bildim çok şükür. İkinci video da pil erken bittiği için zorunlu indim kafa devri bir anda düştü. İyi seyirler dilerim.

Abi uçuş çok güzel eline sağlık severek ve sıkılmadan izledim yere yakın uçan birilerini görmek güzel sayılı kişilerdensin sende :laugh: darısı bizim başımıza inşallah bizde geliriz senin seviyelerine pallerin yere değmesin hiç.

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Cemil abi sticlerine sağlık uçuşlarınla gözlerimizin pasını aldın. :bravo:

Beğenmene sevindim İsmail hocam, istanbula gelişimde hep beraber uçarız inşallah.

Mustafa Güney' Alıntı:
Cemil hocam pilotaj her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Her saniyesi keyifli bi vidyo olmuş....

Teşekkürler Mustafa hocam, pilotajın biryere gittiği yok inan ki. 5 sene önce bu hobiyi bırakan arkadaşların pilotaj seviyesine ulaşamadım daha kendi adıma.

Malum modelimde RESCUE Özelliği bulunmadığı için temkinli uçmaya çalışıyorum. :laugh: :laugh:

kemalcan' Alıntı:
Abi uçuş çok güzel eline sağlık severek ve sıkılmadan izledim yere yakın uçan birilerini görmek güzel sayılı kişilerdensin sende :laugh: darısı bizim başımıza inşallah bizde geliriz senin seviyelerine pallerin yere değmesin hiç.

Allah cc razı olsun Kemal kardeşim, biraz abarttın gibi nacizane birkaç hareket çıkarmaya çalışıyorum kendimce. İnşallah tez zamanda sende istediğin şekilde uçarsın her zaman söylediğim gibi çok değil biraz sim çalış gerisi geliyor zaten.

Cemil abi eline sağlık keyifle izledim her zaman ki gibi şahane uçuşlar %p

Bizde bu hafta uçuş olmadı ne yazık ki Cumartesi sabah 2 depo nitro ile uçtum , eve geldim ve gözümü pazartesi açabildim tam zamanında hasta oldum ;D Neyse ki şuan iyiyim çok şükür :)

Bu arada devirin düşmesine takıldım Cemil abi , kafa devrin tam olarak kaç bilmiyorum ama tahminimce 2200 de değil tam ama yine de uçuş süren biraz fazla geldi 4.30dk. O yüzden pillerin boşalmış olabilir.
Ben 2000 devir ile sabitte uçsam 3.30dk'da 3,80'e düşüyor hücreler :)

Doğukan Ocak' Alıntı:
Cemil abi eline sağlık keyifle izledim her zaman ki gibi şahane uçuşlar %p

Bizde bu hafta uçuş olmadı ne yazık ki Cumartesi sabah 2 depo nitro ile uçtum , eve geldim ve gözümü pazartesi açabildim tam zamanında hasta oldum ;D Neyse ki şuan iyiyim çok şükür :)

Bu arada devirin düşmesine takıldım Cemil abi , kafa devrin tam olarak kaç bilmiyorum ama tahminimce 2200 de değil tam ama yine de uçuş süren biraz fazla geldi 4.30dk. O yüzden pillerin boşalmış olabilir.
Ben 2000 devir ile sabitte uçsam 3.30dk'da 3,80'e düşüyor hücreler :)

Beğenmene sevindim Doğukan kumanda 4 dakika ya ayarlamıştım sonrasında 4.30 olduğunu gördüm. Kafa turu ıdle up 1 2000 rpm e ayarlı ve onunla uçuyorum. Idle up 2 2200 rpm fakat pek kullanmıyorum. Evde lipo 3.65 e düşmüştü havada o sebepten düştü sanırım. Kuyruk palleri ni yere sürttürdüm elimde yadek var. Buna şükür allah cc beterinden korusun cümlemizi. Bu arada cümleten hayırlı kandiller.

Bugün hava şahaneydi , tabi ki boş geçmedik hemen yeni alanımıza koştuk bol modelli bir gün oldu :D

Makineyle bir kaç poz yakaladım , altta paylaşıyorum :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Doğukan Ocak' Alıntı:
Bugün hava şahaneydi , tabi ki boş geçmedik hemen yeni alanımıza koştuk bol modelli bir gün oldu :D

Makineyle bir kaç poz yakaladım , altta paylaşıyorum :)
Yeni saha size uğurlu geldi Doğukan :thumbup: Hava, saha, modeller ve modelciler tek kelime ile harika :halay: Ellerine sağlık :RCKolik:

Bu arada GAUI X7 Sahibi olan arkadaşı tanıyor muyuz ??

Teşekkür ederiz Mehmet abi :)

Tanıyor sayılırsınız Mehmet abi Orduda modelciliği beraber devam ettiğim Erdener abi , kendisi foruma üye ancak fazla aktif olamıyor :)

karadeniz ekibi olarak bugün havanında çok güzel olması nedeni ile, üç haftadır testlerini yaptığımız :laugh:
yeni uçuş alanımızda bugün kalabalık bir bir buluşma ile ( araba, ucak, helicopter, drone ) alanımızı kullanıma açtık :halay:
keyifli seyirler. videolar gelecek. maalesef bugün nitro yoktu... küçük bi anlaşmazlık oldu. nitro ile doğukan arasında.

abi alanımız hakikaten çok iyi. keza bi ara bir bölgede araba. havada ise iki uçak vardı.. hatta 4. hava aracı djı fhantom da cekim yaptı. :eek:

Yedek tank deposunun lastiği yırtılmış ve yakıt kaçırdığı için nitroyu 1 depo uçurabildim bu hafta :)

video gelecek....
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Videoları bekliyoruz %p

Bu gün doğukanlarla buluşmaya gidemedik ama bizde uçtuk biraz ilk basta 2 kisiydik sonradan 6 kişi olduk ama giresundaki o alana insallah 2 hafta sonra gidecegiz trabzon ekibi olarak