Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Maşallah yine döktürmüşsün Doğukan ellerine sağlık zevkle izledim. %p

Cahit Kaş' Alıntı:
Uçuş çok güzeldi. Yere yakın ve net hareketler. Tebrikler.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim Cahit abi :saygilar:

Cemil ÖZMEN' Alıntı:
Eline sağlık Doğukan, maşşallah döktürmüşsün yine. Pallerine taş toprak değmesin inşallah.

Amin abi inşallah , ayrıca çok teşekkür ederim Cemil abi :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerçekten yeni sahana şahaneymiş Doğukan :thumbup: Ama ondan da şahane olan senin uçuşun. Valla ne yalan söyleyeyim birden Ardayı izliyor gibi oldum. Onun kadar yere yakın uçmaya başlamışsın ve en az onun kadar soğukkanlısın. Ne diyelim çalışmalarının karşılıklarını hızlı bir şekilde almaya başladın, helal olsun diyorum :bravo: :halay:

Abi burası daha görünen kısmı , kocaman dümdüz arazi. Daha keyfini çıkaramadan yağmur başladı tabi :laugh:
Alanın verdiği rahatlık ile hepimizin uçuşlarında bir farklılık oldu. Bu zamana kadar hep böyle bir alanda uçabilseydim keşke :)
Ayrıca çok teşekkür ederim abi sizler sayesinde oluyor bir şeyler :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Doğukanım maşallah kardeşim yaa :bravo:
Uçuş harika. Modele alışınca daha da iyilerinin çıkacağına eminim.
Tebrikler kardeşim :saygilar:

Teşekkür ederim İbrahim abim , yavaş yavaş birbirimize alışmaya çalışıyoruz :laugh:

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Maşallah yine döktürmüşsün Doğukan ellerine sağlık zevkle izledim. %p

İsmail abim çok teşekkür ederim sağolasın :)

Bi şöyle genişçe bir alan eksikti, o da tamam :D

Harika uçuştu Doğukan, nitro rodaj tamam kırbaçlamaya başlamışsın. Keyifle izliyoruz ;)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi şöyle genişçe bir alan eksikti, o da tamam :D

Harika uçuştu Doğukan, nitro rodaj tamam kırbaçlamaya başlamışsın. Keyifle izliyoruz ;)

Aynen abi bizden keyiflisi yok , biraz uzak ama değer mi? Sonuna kadar değer gitmeye :D

Teşekkür ederim abi , yavaş yavaş ayarları da otutturursak nitro kırbaca hazır ;D ;D

Doğukan sticklerine sağlık. :bravo:

Sende tarımsal ilaçlama yapanların arasına girdin artık. :lollol:

Videodan ve fotoğraflardan çok keyif aldım, maşallah Allah nazarlardan saklasın. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Doğukan sticklerine sağlık. :bravo:

Sende tarımsal ilaçlama yapanların arasına girdin artık. :lollol:

Videodan ve fotoğraflardan çok keyif aldım, maşallah Allah nazarlardan saklasın. :RCKolik:

Teşekkür ediyorum abi , artık yazın sinekler bizden uzak duracak :laugh:

Havanın güzel olmasını fırsat bilerek 6 - 7 senedir yaptığım gibi tek kişilik buluşma serisine bir yenisini ekleyerek 2 uçuş yaptım, video çekmeyeli baya zaman oldu. İş yoğunluğu

vakitsizlik derken bu güne iki uçuş sığdıra bildim çok şükür. İkinci video da pil erken bittiği için zorunlu indim kafa devri bir anda düştü. İyi seyirler dilerim.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Cemil ÖZMEN' Alıntı:
Havanın güzel olmasını fırsat bilerek 6 - 7 senedir yaptığım gibi tek kişilik buluşma serisine bir yenisini ekleyerek 2 uçuş yaptım, video çekmeyeli baya zaman oldu. İş yoğunluğu vakitsizlik derken bu güne iki uçuş sığdıra bildim çok şükür. İkinci video da pil erken bittiği için zorunlu indim kafa devri bir anda düştü. İyi seyirler dilerim.
Elinize sağlık Cemil bey, güzel paylaşımınızı keyifle izledim. :bravo: Pilotaj için tebrikler, maşallah diyelim. :thumbup:

Neyse ki ikinci videodaki devir düşüşü de bir kırıma sebep olmadan atlatılmış. :)

Cemil abicim sticklerine sağlık her zamanki gibi mustesemsin saygilar

Cemil bey uçuş çok güzel olmuş :thumbup: havanın soğuk olması zamanı kısıtlıyor ancak 2 yada 3 uçuş yapabiliyoruz. :RCKolik:

Cemil Bey paylaşım için teşekkürler. Sticklerinize sağlık güzel uçuş olmuş :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Cemil Bey paylaşım için teşekkürler. Sticklerinize sağlık güzel uçuş olmuş :saygilar:

Beğenmenize sevindim, teşekkürler.

Murat Samastı' Alıntı:
Cemil bey uçuş çok güzel olmuş :thumbup: havanın soğuk olması zamanı kısıtlıyor ancak 2 yada 3 uçuş yapabiliyoruz. :RCKolik:

Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim, havalar soğuk oldumu gerçekten tat vermiyor uçuşlar. Parmaklar donuyor, gözler sulanıyor neyseki dün burda yaz havası vardı.

Muammer Akbulut' Alıntı:
Cemil abicim sticklerine sağlık her zamanki gibi mustesemsin saygilar

Eyvallah Muammer teşekkür ederim, Memleketimin buluşmasının tadı bir başkaydı inan ki. İnşallah önümüzdeki yaz tekrarlarız.

Türker Akgün' Alıntı:
Elinize sağlık Cemil bey, güzel paylaşımınızı keyifle izledim. :bravo: Pilotaj için tebrikler, maşallah diyelim. :thumbup:

Neyse ki ikinci videodaki devir düşüşü de bir kırıma sebep olmadan atlatılmış. :)

Teşekkürler Türker hocam, kafa devri bir anda düşünce yanıma kadar getirme riskine girmeyip olduğu yere indirdim videoda da belli kuyruk palleri yere sürttü, buna şükür allah cc cümlemizi beterinden korusun inşallah.

Cemil bey uçuşlar bir harikaydı , elinize sağlık , paylaşımların daha da sık olmasını temenni ediyorum.
Bu arada atlatılmış kırım için geçmiş olsun diyorum , devir düşme sebebini bulabildiniz mi , pil ile soğuk hava ilişkisi yüzünden mi yoksa başka bir sebepten mi oldu merak ettim... :saygilar:

Cemil abi şimdi tekrar izledim videoları, ellrine sağlık çok güzel olmuş uçuşlar. Darısı Goblin700 Carbon'un başına ;)