Cahit Kaş' Alıntı:Uçuş çok güzeldi. Yere yakın ve net hareketler. Tebrikler.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cemil ÖZMEN' Alıntı:Eline sağlık Doğukan, maşşallah döktürmüşsün yine. Pallerine taş toprak değmesin inşallah.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Gerçekten yeni sahana şahaneymiş Doğukan Ama ondan da şahane olan senin uçuşun. Valla ne yalan söyleyeyim birden Ardayı izliyor gibi oldum. Onun kadar yere yakın uçmaya başlamışsın ve en az onun kadar soğukkanlısın. Ne diyelim çalışmalarının karşılıklarını hızlı bir şekilde almaya başladın, helal olsun diyorum
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Doğukanım maşallah kardeşim yaa
Uçuş harika. Modele alışınca daha da iyilerinin çıkacağına eminim.
Tebrikler kardeşim
ismail ŞENCAN' Alıntı:Maşallah yine döktürmüşsün Doğukan ellerine sağlık zevkle izledim.
Rasim Öztürk' Alıntı:Bi şöyle genişçe bir alan eksikti, o da tamam
Harika uçuştu Doğukan, nitro rodaj tamam kırbaçlamaya başlamışsın. Keyifle izliyoruz
Türker Akgün' Alıntı:Doğukan sticklerine sağlık.
Sende tarımsal ilaçlama yapanların arasına girdin artık.
Videodan ve fotoğraflardan çok keyif aldım, maşallah Allah nazarlardan saklasın.
Elinize sağlık Cemil bey, güzel paylaşımınızı keyifle izledim. Pilotaj için tebrikler, maşallah diyelim.Cemil ÖZMEN' Alıntı:Havanın güzel olmasını fırsat bilerek 6 - 7 senedir yaptığım gibi tek kişilik buluşma serisine bir yenisini ekleyerek 2 uçuş yaptım, video çekmeyeli baya zaman oldu. İş yoğunluğu vakitsizlik derken bu güne iki uçuş sığdıra bildim çok şükür. İkinci video da pil erken bittiği için zorunlu indim kafa devri bir anda düştü. İyi seyirler dilerim.
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Cemil Bey paylaşım için teşekkürler. Sticklerinize sağlık güzel uçuş olmuş
Murat Samastı' Alıntı:Cemil bey uçuş çok güzel olmuş havanın soğuk olması zamanı kısıtlıyor ancak 2 yada 3 uçuş yapabiliyoruz.
Muammer Akbulut' Alıntı:Cemil abicim sticklerine sağlık her zamanki gibi mustesemsin saygilar
Türker Akgün' Alıntı:Elinize sağlık Cemil bey, güzel paylaşımınızı keyifle izledim. Pilotaj için tebrikler, maşallah diyelim.
Neyse ki ikinci videodaki devir düşüşü de bir kırıma sebep olmadan atlatılmış.