Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Doğukan sticklerine sağlık kardeşim.Yeni pallerinde hayırlı olsun, ses gerçekten çok tok ve güçlü :thumbup:

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Eline sticklerine sağlık kardeşim :saygilar:

Teşekkür ederim kardeşim :saygilar:

Arda Erkan' Alıntı:
Doğukan sticklerine sağlık kardeşim.Yeni pallerinde hayırlı olsun, ses gerçekten çok tok ve güçlü :thumbup:

Teşekkür ediyorum Arda abi :thumbup:

Bir karadeniz buluşması da gerçekleşiyor bugün inşaallah,birazdan yola çıkarım,herkese bol keyifli kırımsız uçuşlar...

Sizlere de Murat :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erken kalkan erken yol alır misali bu sabah saat 9,30'da kalktım uçuşa gittim :D

Havalar 2 gündür çok güzel , yazlık hava var. (23 derece) Kısmet olursa akşamda uçuş yapmayı planlıyorum :)

Uçuşun yarısında bir amcam geldi meraktan ben havadayken lafa kattı konsantre falan kalmadı. Amcamdan müsade de isteyemedim uçarken , yinede ellerinden öperim çok iyi birisiydi baya muhabbet ettik :)

Video 2 uçuşun birleştirilmiş halidir , iyi seyirler :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Oncelikle artik senin modelden de o garip sesler :laugh: cikmaya baslamis Dogukan, ellerine saglik kardesim :bravo: Gun gectikce cok daha sert ve seri ucmaya basladin %p bir ara eyvah derken cok iyi topladin, gercekten Harikasin, sticklerine saglik :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Oncelikle artik senin modelden de o garip sesler :laugh: cikmaya baslamis Dogukan, ellerine saglik kardesim :bravo: Gun gectikce cok daha sert ve seri ucmaya basladin %p bir ara eyvah derken cok iyi topladin, gercekten Harikasin, sticklerine saglik :halay:

Çok teşekkür ediyorum Mehmet abi , o garip seslerin bir diğer etkeni de 2260 devirde olması. Belirtmemişim yukarıda. :laugh:

Uçuşların sert değilde biraz daha estetik olmasını istiyorum , bazı hareketleri sürekli tekrar ediyorum güzel bir görüntü çıkmıyor. İşin özü koreografi çizebililirsem çok daha güzel olacak :D

Peki eski kafa devri neydi ki.2.200 degilmiydi ? O kadar küçük fark bu kadar fark etmemeli ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet 2200'dü Mehmet abi , videodan ne kadar belli olur bilemiyorum ama Aileron Tic-toclarda ben o farkı hissettim diyebilirim.

Şöyle bir dezavantaj var ki 3 dakikadan sonra devir tahminimce 2200lere düşüyor onuda pilin sonlarına doğru farkettim. En sağlıklısı benim dişli oranlarımla 2200 kullanmak mantıklı.

2300'ün şimdilik bir avantajı yok. Var ama dezavantajı daha ağır basıyor. Belki ileride çılgınlık yapıp 13/110 dişli takıp 2400 devir deneriz :lollol:

tebrik ederim.
teksin sanırım. kamera sabit. gelsene buraya. her nokta bir çekim yapıp, inceleyelim. gaiu x7 nerelerde hani.
erdener den ses seda yok.

tacettin sahin' Alıntı:
tebrik ederim.
teksin sanırım. kamera sabit. gelsene buraya. her nokta bir çekim yapıp, inceleyelim. gaiu x7 nerelerde hani.
erdener den ses seda yok.

Teşekkür Ederim Tacettin abi ama bu hafta biraz zor , haftaya inşallah

Doğukan eline sağlık , ağaçtan iyi kurtarmışsın tebrik ederim.2260 kafa devri bu kadar fark etti öyle mi.. :eek: , bence de sen yine 2200 devam et , boşver fazla pörtlemesin varsın , dün gece uyurken bu konuyu baya bir düşündüm :lol: , cevabı da buldum.Pil firmaları , standart pil görünümünde özel pil gönderiyorlar team pilotlarına , başka mantıklı bir cevabı yok , yoksa aynı pili bizlerde kullanıp , aynı uçuş süresini elde edemiyorsak , collective managment olayının da çok fark ettiğini kabul etmekle beraber , 2-3 dakikalık gibi muazzam bir zaman farkını sadece collektifle halledilemeyeceğini düşünüyorum. :)

Çok teşekkür ederim Hakan abi , az kalsın model ağaç ile tanışacaktı :D

Pil olayını bende düşündüm ama şöyle de bir durum var , Yozgatta pilotların hepsi PilotTR'nin verdikleri pilleri kullandılar diye biliyorum. Pil getiremedikleri için. Ordaki pillerde normal satıştaki pillerde. Bu pilotlar bu pillerle nasıl yaptı o zaman. Bu durumda bu tez de çürüyor Hakan abi :D Bizim bilmediğimiz bir işler dönüyor , mantıklı bir şey düşünsek o da eriyip gidiyor kafayı yiyeceğiz forum olarak :lollol:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Hakan abi , az kalsın model ağaç ile tanışacaktı :D

Pil olayını bende düşündüm ama şöyle de bir durum var , Yozgatta pilotların hepsi PilotTR'nin verdikleri pilleri kullandılar diye biliyorum. Pil getiremedikleri için. Ordaki pillerde normal satıştaki pillerde. Bu pilotlar bu pillerle nasıl yaptı o zaman. Bu durumda bu tez de çürüyor Hakan abi :D Bizim bilmediğimiz bir işler dönüyor , mantıklı bir şey düşünsek o da eriyip gidiyor kafayı yiyeceğiz forum olarak :lollol:

Deme beeahh , valla mı , gerçekten yanlarında pil getirmemişler miydi Doğukan.. :D , Desene gecenin üçüne kadar boş yere dönüp durdum yatakta :lol: , yok abi , bu işin sırrı var , ama elbet çözülür , fakat uğraşırsak........ :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Evet 2200'dü Mehmet abi , videodan ne kadar belli olur bilemiyorum ama Aileron Tic-toclarda ben o farkı hissettim diyebilirim.

Şöyle bir dezavantaj var ki 3 dakikadan sonra devir tahminimce 2200lere düşüyor onuda pilin sonlarına doğru farkettim. En sağlıklısı benim dişli oranlarımla 2200 kullanmak mantıklı.

2300'ün şimdilik bir avantajı yok. Var ama dezavantajı daha ağır basıyor. Belki ileride çılgınlık yapıp 13/110 dişli takıp 2400 devir deneriz :lollol:
Videodan fark hissediliyor ama bence 60 devir farkindan cok senin daha iyi ucmus olman bence bu farki cikardi diye yorum yapayim.

Governor %80 olmali ki senin de dedigin gibi sonra dogru devirde dusus olmasin. Sahsen bence de su asamada 2.200 ile devam etmek en mantiklisi :)