Mehmet ÖZER' Alıntı:Eline sticklerine sağlık kardeşim
Arda Erkan' Alıntı:Doğukan sticklerine sağlık kardeşim.Yeni pallerinde hayırlı olsun, ses gerçekten çok tok ve güçlü
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Oncelikle artik senin modelden de o garip sesler cikmaya baslamis Dogukan, ellerine saglik kardesim Gun gectikce cok daha sert ve seri ucmaya basladin bir ara eyvah derken cok iyi topladin, gercekten Harikasin, sticklerine saglik
tacettin sahin' Alıntı:tebrik ederim.
teksin sanırım. kamera sabit. gelsene buraya. her nokta bir çekim yapıp, inceleyelim. gaiu x7 nerelerde hani.
erdener den ses seda yok.
Doğukan Ocak' Alıntı:Çok teşekkür ederim Hakan abi , az kalsın model ağaç ile tanışacaktı
Pil olayını bende düşündüm ama şöyle de bir durum var , Yozgatta pilotların hepsi PilotTR'nin verdikleri pilleri kullandılar diye biliyorum. Pil getiremedikleri için. Ordaki pillerde normal satıştaki pillerde. Bu pilotlar bu pillerle nasıl yaptı o zaman. Bu durumda bu tez de çürüyor Hakan abi Bizim bilmediğimiz bir işler dönüyor , mantıklı bir şey düşünsek o da eriyip gidiyor kafayı yiyeceğiz forum olarak
Videodan fark hissediliyor ama bence 60 devir farkindan cok senin daha iyi ucmus olman bence bu farki cikardi diye yorum yapayim.Doğukan Ocak' Alıntı:Evet 2200'dü Mehmet abi , videodan ne kadar belli olur bilemiyorum ama Aileron Tic-toclarda ben o farkı hissettim diyebilirim.
Şöyle bir dezavantaj var ki 3 dakikadan sonra devir tahminimce 2200lere düşüyor onuda pilin sonlarına doğru farkettim. En sağlıklısı benim dişli oranlarımla 2200 kullanmak mantıklı.
2300'ün şimdilik bir avantajı yok. Var ama dezavantajı daha ağır basıyor. Belki ileride çılgınlık yapıp 13/110 dişli takıp 2400 devir deneriz