Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Mehmet üstadım İsmail ile konuşalım, ulaşamazsanız iş yeri evimin altında. fiziki baskı-temas bende :halay:
ancak bayram üstü çok yoğun olsa gerek şu sıralar. sabah görüşmüştüm gerçi konu farklıydı, oldukça fazla yoğunluktan bahsetmişti.

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Arkadaşlar,
Değerli fikirleriniz için teşekkürler. İsmail Şencan kardeşimiz ile görüşme sonucunu sizlerle paylaşır, en güzelini yapmaya çalışırız inşallah :RCKolik:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Arkadaşlar,
Değerli fikirleriniz için teşekkürler. İsmail Şencan kardeşimiz ile görüşme sonucunu sizlerle paylaşır, en güzelini yapmaya çalışırız inşallah :RCKolik:

hadi hayırlı, gönüller bir olsun. Mehmet hocam.
kadiri aradım mır mır ediyor. kendi topraklarından bir uyarı giderse zati aliyeniz tarafından, dahada sesi çıkmaz Yozgat için. :thumbup:

Bizde buluşmalar ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sahada nargile keyfi, daha ne olsun :D :thumbup: :bravo: Peki uçuş videosu yok mu Doğukan :rolleyes:

Oooh , maşallah , nargileli , çaylı kahveli buluşma..... :thumbup: , acaba biz de mi yapsak böyle bir şey , gerçi buradaki sıcak bu hafta acayip arttı , değil nargile , insan su içerken bile yanıyor.. :lollol:
Eline sağlık Doğukan , Allah keyfinizi daim etsin... :thumbup: Abiler kimdir....

Sahada nargile keyfi, daha ne olsun :D :thumbup: :bravo: Peki uçuş videosu yok mu Doğukan :rolleyes:

Muammer abi sağolsun keyfimiz yerinde oluyor her zaman :D
Malesef Mehmet abi , hava çok rüzgarlıydı kimse uçuş yapamadı doğru düzgün :-\

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Oooh , maşallah , nargileli , çaylı kahveli buluşma..... :thumbup: , acaba biz de mi yapsak böyle bir şey , gerçi buradaki sıcak bu hafta acayip arttı , değil nargile , insan su içerken bile yanıyor.. :lollol:
Eline sağlık Doğukan , Allah keyfinizi daim etsin... :thumbup: Abiler kimdir....

Teşekkür ediyorum Hakan abi , karadeniz de hava bir sıcak bir soğuk biz de zaten yüksek rakımlara çıkmaya çalışıyoruz serin olması için :D
Misafir olarak Aydın Dubus gelmişti Eskişehirden , belki tanırsınız diğerlerini ben de tanımıyorum ne yazık ki :)

tacettin sahin' Alıntı:
hupps hangi ara derede bu işleri becerdin. :bravo:
Pazar günü Trabzondaydım Tacettin abi , 250 Quad için gitmiştim. Geri dönüşte yanına uğrayacaktım ancak saat geç olmuştu :)

Buluşma dediğin böyle olur işte. :halay: Dışarından bakan olayın ne olduğunu bile anlayamayacak. :laugh: Bunlar piknik mi yapıyor, çay kahve mi içiyor, ellerinde kumandalar var falan şaşırıp kalacak..... :laugh: :lollol:

Karadeniz buluşmaları tamda böyle. :thumbup: Paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Buluşma dediğin böyle olur işte. :halay: Dışarından bakan olayın ne olduğunu bile anlayamayacak. :laugh: Bunlar piknik mi yapıyor, çay kahve mi içiyor, ellerinde kumandalar var falan şaşırıp kalacak..... :laugh: :lollol:

Karadeniz buluşmaları tamda böyle. :thumbup: Paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Bizim ekip de yok yok tam takım gidiyoruz alana , sizleride bekleriz inşallah daha iyilerini yaparız :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
... , sizleride bekleriz inşallah daha iyilerini yaparız :D
Doğukana katılıyorum,haydi rckolik karadenize :)

murat kurdoğlu' Alıntı:
Doğukana katılıyorum,haydi rckolik karadenize :)
2015 daha ortasındayız, sezonun bitmesine daha epey bir vakit var :D Trabzon'da hava alanı da var. Kim bilir neden olmasın diyelim Murat ;)

Uzun süredir paylaşım yoktu , öylesine çekmiştim geçen gün ekleyeyim dedim :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Doğukan Ocak' Alıntı:
Uzun süredir paylaşım yoktu , öylesine çekmiştim geçen gün ekleyeyim dedim :)
Gerçekten de epey olmuşdu Doğukan :thumbup: Sticklerine sağlık, gökyüzü yine pal sesi ile inlemiş. Kamera sabit olmasına rağmen iyi kadraja girmişsin, tebrikler :halay:

Gerçekten de epey olmuşdu Doğukan :thumbup: Sticklerine sağlık, gökyüzü yine pal sesi ile inlemiş. Kamera sabit olmasına rağmen iyi kadraja girmişsin, tebrikler :halay:

Teşekkür ediyorum Mehmet abi , alanımızı değiştirebilsek çok mutlu olacağım ama bir tek burası var :-\