muammer boşuna doğukan bossion demiyo sana,süper,tam bir istikrar ,maşaalah kardeşim.1,29 uncu sn de modelden o sesi nasıl çıkardın,kulaklıkla izleyin süper...Doğukan Ocak' Alıntı:Uzun süredir paylaşım yoktu , öylesine çekmiştim geçen gün ekleyeyim dedim
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Arda Erkan' Alıntı:Doğukan sticklerine sağlık kardeşim.Keyifle izledim.
murat kurdoğlu' Alıntı:muammer boşuna doğukan bossion demiyo sana,süper,tam bir istikrar ,maşaalah kardeşim.1,29 uncu sn de modelden o sesi nasıl çıkardın,kulaklıkla izleyin süper...
Ahh birazcık yakın olsa büyük bir çıkarma yaparız ama.... :-\ Neyse bizler için de eğlenin ve görselleri ihmal etmeyin MuammerMuammer Akbulut' Alıntı:Bu pazar günü gelenekselleştirdiğimiz Yayla buluşması Akçaabat Haçkalı Baba yaylasında gerçekleşecek fark olarak daha kalabalık ve ailelerimizle piknik ortamında geçecek güzel bir buluşma olacak herkesi bekleriz
ismail ŞENCAN' Alıntı:Tebrikler Doğukan süper uçuş olmuş ellerine sağlık....
Mustafa Çoban.' Alıntı:Ellerine sağlık kardeşim güzel uçuş olmuş.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Öncelikle çok güzel bir uçuş olmuş Doğukan, ellerine sağlık Yeni hareketler ilave edilmiş Yere yakın Aileron Tic Toc epey bir etkileyiciydi
Şahsen farklı marka paller arasında farkı anlayacak pilotaja sahip değilim. Ama dışarıdan bir seyirci olarak da arada dağlar kadar fark görmüyorum. Özetle sen yeni pallerde bir farklılık hissettin mi ??
Türker Akgün' Alıntı:Doğukan öncelikle güzel paylaşımın için teşekkürler.
İzlemesi bile yetti pilotaj çok güzel, sticklerine sağlık.
Eğer uçuşta bariz bir fark hissettiysen ünitenin de değişmiş olması sebebiyle pal ve ünite değişiminin bileşke sonucudur diyebiliriz. Hatta bence büyük oranda ünitenin değişmiş olması daha önemli bir etkendir.
Bende bugüne kadar Mehmet abi gibi aynı tipte olup (ahşap, plastik, karbon-fiber) kullandığım farklı marka paller arasında performans anlamında bir fark hissedemedim. Bu farkı hissedebilmek için muhtemelen pallerin esneme noktalarına ulaşana kadar kuvvete maruz tutmak gerekir diye düşünüyorum. Benim pilotajımla, kullandığım açılar ve motor devirleriyle sanıyorum piyasadaki standart bir palin eşik değerini aşabilmek pek olası değil.
İlk etapta uçuş performansı olarak değilde belki ses olarak bir fark hissedilebilir diye düşünüyorum. Pallerin geometrilerindeki farklar dönerken çıkardıkları sesleri değiştiriyor olabilir. Aynı helikoptere değişik değişik paller takarak bunu denemek istemiş olmama rağmen bu zaman kadar hiç fırsatım olmadı.
Pal akustiği bence önemli.
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Doğukan ellerine sağlık kardeşim yere yakın uçuşun etkileyiciydi gelişmeler devam ediyor