Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Doğukan Ocak' Alıntı:
Geçtiğimiz sene Erdener abi 1 tane flybarlı 450 model almış ancak 1-2 uçuş denemesinden sonra bırakmış. Sonra beni alanda görünce tekrar başladı , 1 haftadır aralıksız uçuyoruz , o da günde 4 pil uçuyor. 1 hafta sonunda zorla verdim 700'ü , iyi de oldu :laugh:

maşallah. buradaki pisti beyenmemiş mi erdener beyefendi. illa zemin betonmu olacak 700 kaldırması için. :lollol:
erdener G.500 hazırda değerlendir.

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Yok abi illa 700 diyor :)

zehirledin adamı, fatih in revo6 + efuel 50a + revoboard açılışını yaptık iki gün önce.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Karadeniz ekibi maşallah Ramazanda da tam gaz devam :thumbup: :bravo: Arkadaşlar harikasınız gerçekten %p Hem Goblin 700 hem de abisi maşallah pal sesi ile gökyüzünü iyi delmiş :laugh: :D

sevgili üstadım mehmet bey aklıma geldi. rckolik tişörtleri ile gelişme oldumuydu. bir program ayarlıyordunuz.

tacettin sahin' Alıntı:
murat ım özeline bakmıyorsun.
Abi kandil dolayısı ile internet başına geçemedim ,kusura bakma,özel mesajına cevap yazdım...

tacettin sahin' Alıntı:
sevgili üstadım mehmet bey aklıma geldi. rckolik tişörtleri ile gelişme oldumuydu. bir program ayarlıyordunuz.
İyi hatırlattın Tacettin Bey. Bayram sonrası, Yozgat öncesi bu işi de halletmek lazım. Ismail ile konuştuğumda 2.parti sipariş verebileceğimizi söylemişti ama son olarak yeniden teyid edip, hemen bir konu açayım :thumbup:

Üstadım harika olur. Karadeniz kırmızı pek bi sever. Kırmızı kırmızı olalım.

İyi hatırlattın Tacettin Bey. Bayram sonrası, Yozgat öncesi bu işi de halletmek lazım. Ismail ile konuştuğumda 2.parti sipariş verebileceğimizi söylemişti ama son olarak yeniden teyid edip, hemen bir konu açayım :thumbup:

ayrıca tişörtlerin sırtına ekip ismi örnek ( karadeniz) veya isim (tacettin) vs. yazdırılabilinirmi.

murat kurdoğlu' Alıntı:
Abi kandil dolayısı ile internet başına geçemedim ,kusura bakma,özel mesajına cevap yazdım...
üstadım gördüm haberleşiriz...

Yanıyoruz Mehmet abiii ;D Kumaşta falan bi değişiklik şansı olur mu? Gözenekli naylon/polyester tarzı bişey olur mu? Aynı şekilde şapkalarda mümkünse beyaz renk seçeneği, üzerine rckolik yazmak yerine logo yerleştirmek... Fikir olarak sadece :)

tacettin sahin' Alıntı:
ayrıca tişörtlerin sırtına ekip ismi örnek ( karadeniz) veya isim (tacettin) vs. yazdırılabilinirmi.
Maliyet ve imalat sıkıntıları nedeniyle özelleştirmelere girmiyoruz Tacettin Bey :embarras:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yanıyoruz Mehmet abiii ;D Kumaşta falan bi değişiklik şansı olur mu? Gözenekli naylon/polyester tarzı bişey olur mu? Aynı şekilde şapkalarda mümkünse beyaz renk seçeneği, üzerine rckolik yazmak yerine logo yerleştirmek... Fikir olarak sadece :)
Olmasına olur herhalde ama o zaman maliyet ne olur bir bakmak lazım. Ismail ile bir konuşalım Rasim ;)

Olmasına olur herhalde ama o zaman maliyet ne olur bir bakmak lazım. Ismail ile bir konuşalım Rasim ;)

Abi şahsen ben iki tane hesaplı tshirt almak yerine bir tane maliyetli tshirt almayı tercih ediyorum. İçe tam sinince sık sık giyiyorum. Maliyet belli seviyede tutulmaya çalışılınca buluşmadan buluşmaya oluyor ne yazık ki. Tshirtün tasarımı ve kumaş özellikleri konuşulsa, ortalama fiyat vermeden önsiparişleri alsak, sonra fiyat çıkartılır ve 15-20 lira olmaz da 30-40 lira olur ama bence daha güzel olur. Yine de ortak karara saygımız var :)

Rasim bana bedenini söyle , sana bir tane bastırıp göndereyim , sen de kumaş özelliği , boya kalitesi gibi şeyleri deneyip feedback yaparsın , fiyatını da belirleriz , nasıl olur ;)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Rasim bana bedenini söyle , sana bir tane bastırıp göndereyim , sen de kumaş özelliği , boya kalitesi gibi şeyleri deneyip feedback yaparsın , fiyatını da belirleriz , nasıl olur ;)

Hakan abi beden L ama bu işin profesyonelleri dururken bizim ne gibi bir geri bildirimimiz olabilir :) Benim elimde severek giydiğim tshirtlerim var, onların etiketlerine bakıp kumaş özelliklerini konuşabiliriz. Herkes böyle ortaya atar fikirleri, bir sonuca varırız. Daha efil efil bir kumaş, yıkmada çıkmayan bir baskı tipi... Bunlara girebiliriz ikinci denemede.