Mehmet Kucuksari
Administrator
Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )
Yine güzel ve başarılı bir uçuş olmuş. Çim biçme dahil keyifle izledim, sticklerine sağlık. Compass 7HV merakla bekliyoruz inşallah
Paramotor uçurduk diyorsun ama az daha o da sizi uçuruyormuş
Uçak herhalde 150 CC olsa gerek doğru mudur Murat Her şeyi ile kendisi yaptığına göre Ahmet Sandıkçı kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyoruzmurat kurdoğlu' Alıntı:Dün güzelbi buluşma günüydü.
ilk olarak rize pazardan ahmet sandıkçı abimizin aylardır üzerinde çalıştığı modelinin ilk uçuşu var.
Gerçekten harika bir kalkış olmuş Murat Ama kalkış kadar seyircilerin de tepkileri harikamurat kurdoğlu' Alıntı:Dünkü asıl program Trabzon sürmene -çamburnu tersanesinde uçuşlar ve sonrası iftar yemeği idi...
...................
Benim cefakar forzadan.Dün Forzaya biraz ot biçtirdik Yakında yeni aldığım Compass 7HV modelimle kırımsız uçuş videlarım da olur inşaallah... İyi seyirler...
Yine güzel ve başarılı bir uçuş olmuş. Çim biçme dahil keyifle izledim, sticklerine sağlık. Compass 7HV merakla bekliyoruz inşallah
Görseller için tekrar teşekkür ederiz Muammer. Ellerine kollarına sağlıkMuammer Akbulut' Alıntı:dünkü uçuşlar güzeldi ayrıca yine karadeniz ekibi olarak bir ilke daha imza atmak istedik ve alanımızda paramotor da uçurduk videolar yüklendikçe ekleyeceğim
Paramotor uçurduk diyorsun ama az daha o da sizi uçuruyormuş