Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

murat kurdoğlu' Alıntı:
Dün güzelbi buluşma günüydü.
ilk olarak rize pazardan ahmet sandıkçı abimizin aylardır üzerinde çalıştığı modelinin ilk uçuşu var.
Uçak herhalde 150 CC olsa gerek doğru mudur Murat :rolleyes: :halay: Her şeyi ile kendisi yaptığına göre Ahmet Sandıkçı kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyoruz :bravo:

murat kurdoğlu' Alıntı:
Dünkü asıl program Trabzon sürmene -çamburnu tersanesinde uçuşlar ve sonrası iftar yemeği idi...
...................
Benim cefakar forzadan.Dün Forzaya biraz ot biçtirdik Yakında yeni aldığım Compass 7HV modelimle kırımsız uçuş videlarım da olur inşaallah... İyi seyirler...
Gerçekten harika bir kalkış olmuş Murat :thumbup: Ama kalkış kadar seyircilerin de tepkileri harika :laugh: :D

Yine güzel ve başarılı bir uçuş olmuş. Çim biçme dahil keyifle izledim, sticklerine sağlık. Compass 7HV merakla bekliyoruz inşallah :halay:

Muammer Akbulut' Alıntı:
dünkü uçuşlar güzeldi ayrıca yine karadeniz ekibi olarak bir ilke daha imza atmak istedik ve alanımızda paramotor da uçurduk videolar yüklendikçe ekleyeceğim :RCKolik: :saygilar:
Görseller için tekrar teşekkür ederiz Muammer. Ellerine kollarına sağlık %p

Paramotor uçurduk diyorsun ama az daha o da sizi uçuruyormuş :laugh: :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Uçak herhalde 150 CC olsa gerek doğru mudur Murat :rolleyes: :halay: Her şeyi ile kendisi yaptığına göre Ahmet Sandıkçı kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyoruz :bravo:
evet mehmet abi uçağı CNC de rizede yine modelci olan, hediyelik eşya imalatı işiyle uğraşan arkadaşımız kesti.Tüm işçiliğini ahmet abi yaptı ve uçuşu da oğlu erdem gerçekleştirdi.Model extra 300L,boyutu neredeyse 150 cc boyutunda.Boyu 2. 75, kanat açıklığı 2. 95,ağırlığı 14,5 kg gibi birşey...

Gerçekten harika bir kalkış olmuş Murat :thumbup: Ama kalkış kadar seyircilerin de tepkileri harika :laugh: :D

Yine güzel ve başarılı bir uçuş olmuş. Çim biçme dahil keyifle izledim, sticklerine sağlık. Compass 7HV merakla bekliyoruz inşallah :halay:
Teşekkür ederim abi,forzaya iyice alıştım sanırım.dolayısı ile sınırlarını zorlamaya başladığımı hissediyorum...Seyirci 10 numara :) simulasyon dışında ilk kez denediğim kalkış ve çim biçme varyasyonları,böyle seyirci olunca gaza gelmemek mümkün değil :halay:
Compass için 1-2 sipariş bekliyorum,uçması için çok acele etmeyecem ,tamammen elden geçirmek istiyorum...

Elinize sağlık arkadaşlar, yine Karadeniz'e özgü deli dolu bir buluşma olmuş. :thumbup:

Keyifle izledik. :RCKolik:

Karadeniz Ekibi, ellerinize sağlık. Güzel çalışma olmuş.

geçen pazardan kameramda kalan 2 video daha vardı iftarlık bunlar izleyin gariii ;D :saygilar: :RCKolik:

1. video goblin 700 c iskender çat yeni TP magna pilleri deniyor

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

2. video karadeniz ekibinin paramotor uçuşu yağmurdean dolayı biraz kısa oldu :)

Karadeniz ekibi olarak Ramazan da 3 pazar boş geçmedi bu haftaki uçuşlardan bazıları :thumbup:

Uçuşa giderken süpriz bir video

Alandan videolar

uçular sonrası iftar amaçlı başka bir yerde toplandık model ekibi ile durmadık mini quad fpv ama 4s egeçtik ayarlar tamdeğil çok titremiş

Paylaşım için teşekkürler Muammer bey. :bravo: Ucuş yeri de, iftar yeri de çok güzelmiş. :halay:

Uçuşlarda ayrı güzel. :RCKolik:

Yalnız ilk videodaki sarı helinin palleri yüke binince çok esniyor uyarmak lazım. :laugh: :lol: :lol:

Muammer , ilk videoda , karadeniz ekibi scale model işine ayrı bir boyut kazandırmış....... :lollol: , aman abi çok yakın çekim yapmışsın , Allah korusun linki çıkar , kuyruk servosu falan bozulur , çekim mesafesi çok yakın olmuş... :lol: :lol:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Karadeniz ekibi olarak Ramazan da 3 pazar boş geçmedi bu haftaki uçuşlardan bazıları :thumbup:
Karadeniz ekibi maşallah Ramazanda da tam gaz devam :thumbup: :bravo: Arkadaşlar harikasınız gerçekten %p Hem Goblin 700 hem de abisi maşallah pal sesi ile gökyüzünü iyi delmiş :laugh: :D

Ramazan ayı boyunca aralıksız her akşam uçuştaydım , geçtiğimiz hafta Erdener abiye de zehri verdim ve onuda tam anlamıyla bulaştırdım :laugh: :laugh:
Maşallah kendisi de hızlı ilerliyor. 1-2 fotoğraf ve video paylaşmak istedim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu arada Erdener abi 1 hafta sonunda ilk defa 700 modeli havalandırdı :halay:

Gökhan Özer abimiz de Zonguldaktan Orduya akraba ziyaretine gelmiş , e tabi biz de rahat bırakırmıyız , havadan çekimi aldık :laugh: Kendisinin de eline sağlık tekrar..

Şunuda ekleyeyim :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Ramazan ayı boyunca aralıksız her akşam uçuştaydım , geçtiğimiz hafta Erdener abiye de zehri verdim ve onuda tam anlamıyla bulaştırdım :laugh: :laugh:
Maşallah kendisi de hızlı ilerliyor. 1-2 fotoğraf ve video paylaşmak istedim.
Vay maşallah diyelim Doğukan :thumbup: Demek her gün uçtun harikasın gerçekten :bravo:

Erdener Bey ne zaman başladı da 700 bu şekilde soğukkanlı hover yapıyor, ona da helal olsun diyorum %p Bu arada bakıyorum da ekibi yavaştan yavaştan kurmaya başlıyorsun Doğukan :halay:

Vay maşallah diyelim Doğukan :thumbup: Demek her gün uçtun harikasın gerçekten :bravo:

Erdener Bey ne zaman başladı da 700 bu şekilde soğukkanlı hover yapıyor, ona da helal olsun diyorum %p Bu arada bakıyorum da ekibi yavaştan yavaştan kurmaya başlıyorsun Doğukan :halay:

Geçtiğimiz sene Erdener abi 1 tane flybarlı 450 model almış ancak 1-2 uçuş denemesinden sonra bırakmış. Sonra beni alanda görünce tekrar başladı , 1 haftadır aralıksız uçuyoruz , o da günde 4 pil uçuyor. 1 hafta sonunda zorla verdim 700'ü , iyi de oldu :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Geçtiğimiz sene Erdener abi 1 tane flybarlı 450 model almış ancak 1-2 uçuş denemesinden sonra bırakmış. Sonra beni alanda görünce tekrar başladı , 1 haftadır aralıksız uçuyoruz , o da günde 4 pil uçuyor. 1 hafta sonunda zorla verdim 700'ü , iyi de oldu :laugh:
Demek ki geçen sene doğru kişi ile başlamamış bu hobiye ;) :)