Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Artık goblinimiz yeni 70c 5000mAh Thunder Power Magna pilleri ile uçmaya başladı rodaj aşamasıda bitti sayılır şimdiden sonra artık yeni hareketlere çalışıp uygulamak lazım :halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Muammer Akbulut' Alıntı:
Artık goblinimiz yeni 70c 5000mAh Thunder Power Magna pilleri ile uçmaya başladı rodaj aşamasıda bitti sayılır şimdiden sonra artık yeni hareketlere çalışıp uygulamak lazım :halay:
Piller gerçekten şahane :thumbup: Rodaj bittiğine göre güzel ve keyifli uçuşların olsun Muammer %p

Maşallah diyelim. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Maşallah diyelim. :RCKolik:

Maşallah. :lol: :lol:

Önceki pillerini bilmiyorum ama bu pillerde motor umursamıyor gibi hareketleri. birde 2,55 de afalladım düşecek hissi verdin.

Abi maşallah.Hızlı ve öfkeli olmuş model. :thumbup:

İftar öncesi biraz uçayım ,stres atayım dedim.biraz yere yakın yarım piro denemeleri,
Yoldan geçen kameraman abiye çekimi ve yorumlarından ötürü teşekkürler :laugh:
iyi seyirler...

Murat abi sende hızlı öfkeli pilotlar ekibine hoşgeldin. :laugh: Bu uçuş bana titanımı hatırlattı.

Uçuş oldukça seri ve hareketler net.Pilotajına sağlık :thumbup:

Murat hocam , kışın denizlerde yüzerken , pilotaj da derinlerden yüzmüş , şimdi su yüzüne vuruyor :thumbup: .Her şey bir kenara , Karadeniz de uçuş alanı sıkıntısı, hava muhalefeti sıkıntısı gibi bizlere göre bir çok negatif duruma rağmen , müthiş bir pilotaj ve görsel bir şölen izledik.Stiklerine sağlık...... :saygilar:

Arda Erkan' Alıntı:
Murat abi sende hızlı öfkeli pilotlar ekibine hoşgeldin. :laugh: Bu uçuş bana titanımı hatırlattı.

Uçuş oldukça seri ve hareketler net.Pilotajına sağlık :thumbup:
Teşekkürler arda daha 1 fırın ekmek yemem lazım,sizin uçuşların yanında benimki solda sıfır kalır,ama forza beni fazlasıyla mutlu ediyor,bütün stresimi sıkıntımı resmen uçuş alanına gömüyorum...Önemli olan da bu...

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Murat hocam , kışın denizlerde yüzerken , pilotaj da derinlerden yüzmüş , şimdi su yüzüne vuruyor :thumbup: .Her şey bir kenara , Karadeniz de uçuş alanı sıkıntısı, hava muhalefeti sıkıntısı gibi bizlere göre bir çok negatif duruma rağmen , müthiş bir pilotaj ve görsel bir şölen izledik.Stiklerine sağlık...... :saygilar:
Hakan hocam teşekkür ederim değerli yorumların için,evet maalesef karadeniz dağlık ve bol yağışlı ama simulasyonda hiç yağmur yok :) Ama tabii ki sadece simulasyon olmuyor sahaya gelince çok şey değişiyor,keşke gerçekte de simulasyonda uçabildiğim gibi uçabilsem :D...

Iftar oncesi ucus yapan arkadaslara hayranligim 2 kat daha fazla oluyor :thumbup: o saatlerde dunyayi versen kıpırtıma taraftari bir hal aliyorum nedense :laugh:

Kameraman amcanin dogal bir yetenegi var cekim isine belli. Guzel ucus icin ellerine saglik. Gercekten son donemde harika bir gelisme var sen de Murat aynen devam :bravo:

Sticklerine sağlık Murat, çok başarılı bir uçuştu bence. :bravo: :halay: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Iftar oncesi ucus yapan arkadaslara hayranligim 2 kat daha fazla oluyor :thumbup: o saatlerde dunyayi versen kıpırtıma taraftari bir hal aliyorum nedense :laugh:

Kameraman amcanin dogal bir yetenegi var cekim isine belli. Guzel ucus icin ellerine saglik. Gercekten son donemde harika bir gelisme var sen de Murat aynen devam :bravo:
Aslina bakarsan oruçluyken uçmak gerçekten daha zor mehmet abi.beyin hücreleri o saatlerde fazla zorlanmaya gelmiyor.bu olayin en güzel tarafi,1 pil 2 pil 3 pil ... Derken hoop bi bakmissin iftar saati gelmiss :) bi de yanimda bi helici arkadasim olsaydi tadindan yenmezdi.su anda 6 iyi 2 idarelik pilim var bu da en az 1 -1,5 saat götürüyor :)

Türker Akgün' Alıntı:
Sticklerine sağlık Murat, çok başarılı bir uçuştu bence. :bravo: :halay: :halay:
Tesekkur ederim Türker hocam siz modelci kardeslerim,abilerim sayesinde...

Dün güzelbi buluşma günüydü.
ilk olarak rize pazardan ahmet sandıkçı abimizin aylardır üzerinde çalıştığı modelinin ilk uçuşu var.Alışılmışın dışında bi uçak videosu izleyeceğiz.Uçak devasa boyutlarda ve kit CNC kesimden tamamen a'dan z'ye ahmet abi tarafından yapıldı.İzleyeceğiniz video ilk uçuşu,ahmet abi uçuştan sonra 1-2 eksiği olduğunu söyledi,eğer yetişirse haftaya 2. maiden videosu olur :) uçuş Rize pazarda gerçekleşti,pilot Erdem Can Sandıkçı(ahmet abinin oğlu),Ahmet abimizin ve erdemin ellerine sağlık...İyi seyirler...
Dünkü asıl program Trabzon sürmene -çamburnu tersanesinde uçuşlar ve sonrası iftar yemeği idi.Öyle de oldu.Sağolsunlar trabzondaki abilerimiz ,kardeşlerimizle birlikte güzel uçuşlar gerçekleştirdik.Her ne kadar hava sürekli yağsa da yine de uçtuk :) Hava şartlarından ötürü yaşanan kargaşadan video ve fotoğraf konusunda biraz kısır oldu.Sağolsun muammer akbulut kardeşim bi uçuşumu çekti ve youtube a yüklemiş.Ellerine sağlık...
. video Benim cefakar forzadan.Dün Forzaya biraz ot biçtirdik Yakında yeni aldığım Compass 7HV modelimle kırımsız uçuş videlarım da olur inşaallah... İyi seyirler...

dünkü uçuşlar güzeldi ayrıca yine karadeniz ekibi olarak bir ilke daha imza atmak istedik ve alanımızda paramotor da uçurduk videolar yüklendikçe ekleyeceğim :RCKolik: :saygilar: