Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

450 ile orange satellite ile dsm2 11ms olarak 2 pil uçtum ışık sabit yanıyordu kontrol ettim bir sıkıntı olmadı. Normalde trex 150 de aynı dsmx orange satelite var ve dsmx olarak haberleşti ama ben orjinal spektrum dsmx satellite ile de 450 de 3gx i dsmx olarak bindleyememiştim yine kumandadan dsmx ayarladığım halde dsm2 olarak bindleniyordu 3gx neyse şu an sıkıntı yok gibi 450 dfc pro satıp yerine forza 450 alıp quantum motorlu 6s yapmayı düşünüyorum birde ikon ünite bomba bir 450 olacak

Her gün elimden geldiğince iftar öncesi uçmaya çalışıyorum , videoları yüklemişken burada da paylaşayım :)
Facebook grubumuz da şöyle bir post paylaşmıştım , aynı yazıyı buraya da paylaşayım :)

4 ay sonunda FBL üniteyi kendime göre ayarladım , şu tecrübeyi kazandım ki ne servo ne motor işin büyük bir kısmını da FBL ünite götürüyor. Modelin nerede hangi tepkiyi vermesini , ne kadar hızlı döneceğini , atikliğini , kuyruğun ne hızla tutacağını vs. gibi şeylerin hepsi ünitenizin içerisinde , tavsiyem kullandığınız FBL üniteleri biraz kurcalayın Basic ayarlar ile uçmayın kendinize göre ayarlayın ''Tavsiye'' smile ifade simgesi
Bu arada video da pek belli olmasa da bu sıra favori hareketim titreterek loop yapmak, canlı izlerken sesi çok güzel oluyor :lollol:
Tabi yine uçuş alanım dar olduğu için diğer çoğu hareketlere girmem sıkıntı oldu yine :( :(

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yer gök yıkıldı Doğukan. :laugh: :laugh: 700 dfc resmen roket maşallah.Sende hakkını veriyorsun sonuna kadar.

Pilotajına sağlık.Bu kadar kısa sürede böyle soluksuz ve hızlı uçuş . :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Doğukan çok güzel pilotaj, sticklerine sağlık. :bravo:

Uçuşlara devam kardeşim, önün açık. :thumbup: :thumbup:

Teşekkür ederim Arda abi allah razı olsun , sizlere yetişmeye çalışıyorum :)
Ayarları kendime göre bitirebildim tamamen artık 4-5 ayın acısını çıkarma zamanı geldi :lollol:
Sizde ki gibi alanım olsa döktürücem , kırım denen birşey de yok zaten orada :lollol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Doğukan çok güzel pilotaj, sticklerine sağlık. :bravo:

Uçuşlara devam kardeşim, önün açık. :thumbup: :thumbup:

Teşekkür ederim Türker abi , allah razı olsun çalışmaya devam ediyorum sizler sayesinde :thumbup:

Doğukan gökyüzü resmen pal sesinden patlamış :thumbup: Sticklerine sağlık %p "Hızlı ve Öfkeli" tarzında güzel bir uçuş olmuş :halay:

Bu arada aynı üniteyi kullanan birisi olarak özellikle hangi parametreleri değiştirdin Doğukan ??

Mehmet abi çok teşekkür ederim :halay: :halay:
Valla ne yalan söyleyeyim , bütün parametreler ile oynadım. Alana laptop yanımda gidiyorum parametreleri tek tek denedim her seferin de. Tic-toc hareketi için bile ayrı bir parametre var. İngilizcem çok iyi olsa güzel bir konu hazırlayıp paylaşmak istiyorum ama biraz zor gözüküyor :D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Mehmet abi çok teşekkür ederim :halay: :halay:
Valla ne yalan söyleyeyim , bütün parametreler ile oynadım. Alana laptop yanımda gidiyorum parametreleri tek tek denedim her seferin de. Tic-toc hareketi için bile ayrı bir parametre var. İngilizcem çok iyi olsa güzel bir konu hazırlayıp paylaşmak istiyorum ama biraz zor gözüküyor :D
Mesela Tic Toc için oynadığın parametrenin adına ne ??

Akşam evde ki bilgisayardan bakıp bildiririm Mehmet abi şimdi hatırlamıyorum :)

Bugün ben de bi ev önü uçuşu yapayım dedim... Ne de olsa artık kayıt kameram da var. Uçuşlarımı paylaşabilirim. Video kısa olsun milleti sıkmasın diye bazı yerlerini kestim.

Mustafa Güney' Alıntı:
Bugün ben de bi ev önü uçuşu yapayım dedim... Ne de olsa artık kayıt kameram da var. Uçuşlarımı paylaşabilirim. Video kısa olsun milleti sıkmasın diye bazı yerlerini kestim.
Quadro konusundan pek anlamam ama cekim kalitesi olsun, ucus olsun bence gayet basariydi, ellerinize saglik :thumbup:

Mustafa hocam süper ellerine sağlık,o ne öyle iş makinasının bomunun altından geçmeler filan,tam action olmuş...10 numara...

Doğukan Ocak' Alıntı:
Her gün elimden geldiğince iftar öncesi uçmaya çalışıyorum , videoları yüklemişken burada da paylaşayım :)
Facebook grubumuz da şöyle bir post paylaşmıştım , aynı yazıyı buraya da paylaşayım :)

4 ay sonunda FBL üniteyi kendime göre ayarladım , şu tecrübeyi kazandım ki ne servo ne motor işin büyük bir kısmını da FBL ünite götürüyor. Modelin nerede hangi tepkiyi vermesini , ne kadar hızlı döneceğini , atikliğini , kuyruğun ne hızla tutacağını vs. gibi şeylerin hepsi ünitenizin içerisinde , tavsiyem kullandığınız FBL üniteleri biraz kurcalayın Basic ayarlar ile uçmayın kendinize göre ayarlayın ''Tavsiye'' smile ifade simgesi
Bu arada video da pek belli olmasa da bu sıra favori hareketim titreterek loop yapmak, canlı izlerken sesi çok güzel oluyor :lollol:
Tabi yine uçuş alanım dar olduğu için diğer çoğu hareketlere girmem sıkıntı oldu yine :( :(

Doğukan ellerine sağlık. stiklerine sağlık. uçuş tam benim istediğim bir uçuş. hep aksiyon. yer gözüküyor. ve doyasıya pal sesleri.

birsürü şanssızlık yaşamana rağmen helal olsun hepsinin üstesinden geliyosun.

iyi uçuşlar....

Mustafa Güney' Alıntı:

Mustafa hocam Trabzon gurubunda mulrukopter iyice çoğaldı. büyük ihtimal yakında bir turnuva olucak Türkiye çapında..

bu arada uçuş ve çekim oldukça güzel. başarılı bir çekim olmuş....