Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ellerine sağlık Murat teşekkür ederiz :) Bu arada FORZA'de saha da yerine almış ve gayet güzel bir uçuş gerçekleştirmiş :halay: Sticklerine sağlık bakıyorum da ard arda 4-5 net PIRO çıkarmışsın :bravo:
Teşekkür ederim mehmet abi,fırsat buldukça sim çalışmaya gayret ediyorum...Bu arada arabanın üstündeki 500EFL sana tanıdık geliyor mu hiç abi.

murat kurdoğlu' Alıntı:
Teşekkür ederim mehmet abi,fırsat buldukça sim çalışmaya gayret ediyorum...Bu arada arabanın üstündeki 500EFL sana tanıdık geliyor mu hiç abi.
Valla inanmayacaksın ama ilk mesajımda "Murat 500 canopy bende de vardı zamanında" diyecektim ama unutmuşum. Yoksam bu benim eski 500 mü ?? :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Valla inanmayacaksın ama ilk mesajımda "Murat 500 canopy bende de vardı zamanında" diyecektim ama unutmuşum. Yoksam bu benim eski 500 mü ?? :D
Evet abi eğer oğulcandaki senin modeldiyse büyük bi kısmı senin model :) Model emin ellerde abi üzülme :lol:

murat kurdoğlu' Alıntı:
Evet abi eğer oğulcandaki senin modeldiyse büyük bi kısmı senin model :) Model emin ellerde abi üzülme :lol:
Evet benden Oğulcan'a gitmişti. Demek ki şu an sende :D Gözüm arkada değil artık :laugh:

10 Mayıs pazar karadeniz sertifikasyon buluşması,trex500 efl,rotor tarot,ünite kbar...ayarlandıktan sonra ilk uçuşları desek doğru olur...iyi seyirler...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Burada da benim videom var 2 ay sonra ki titreyerek uçurduğum modelim :D

Bravo arkadaşlar, hocaları bu uçuşlarla sersemlettiniz tabi adamlar bastı geçti imzaları ondan sonra. :laugh: :lol: :lol:

Ve karadenizin en hard pilotu Doğukan Ocak ve trex700'ü iyi seyirler...
iskender çat ve sıradışı modeli
;)
iyi seyirler...

Uzun zamandır video paylaşımı yapmadık kimsede bişey demiyor :eek: son buluşmalarımızdan bir video demeti :thumbup: iyi seyirler. :saygilar: :RCKolik:

Nasıl desinler Muammer , havalar son 2 haftadır yurt genelinde hep muhalefet , insan uçamayınca , doğal olarak kimse de uçamamıştır diye düşünüyor.Videolar da , grup da bir harika , karadeniz profesyonel bir grup artık , eğer varsa bir sessizlik , ardından mutlaka böyle bir bomba görüntüler gelecektir , biliyoruz... ;) ....Elinize sağlık... :thumbup:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Uzun zamandır video paylaşımı yapmadık kimsede bişey demiyor :eek: son buluşmalarımızdan bir video demeti :thumbup: iyi seyirler. :saygilar: :RCKolik:
Bilseydik böyle videolar olduğunu isterdik Muammer bey. :thumbup:

Bu sıralar quad'lar ön planda anlaşılan, güzel videolar çıkmış paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Emeğinize sağlık, paylaşım için de teşekkürler.

Elinize sağlık valla keyifle izledim videoları. :thumbup:

Muammer Akbulut' Alıntı:
Gerçekten epey bir süredir sizin tarafdan hiç ses seda çıkmıyordu Muammer. Öncelikle paylaşım için teşekkür ederiz :thumbup:

Fakat dikkat ettim bir videonun açıklamasında "Iskender Çat Kırımdn Önceki...." şeklinde bir açıklama var. Yoksa yeni Goblin de bir kırım olayımı yaşandı :-\

Diğer taraftan senin gibi Hard 3d pilotunun bu kadar Quadro ile işli dışlı olması hiç iyi değil. Mesela senin Goblin ile uçuş videoların yerine bol miktarda Quadro videosu gördük. Sonra el alışkanlığın bozulmasın, benden söylemesi :D

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Evet mehmet abi iskender kumandayı kapatmadan 2. Kez heliye elektrik verdi büyük ihtimal sattellite sinyal şeklinde kaldı ışık yanıp söner şekilde 15. Saniyelerde haberleşme kesildi 30mt yere benim pillerimle uçuyordu 1 pil tek hücresi delindi model skidlerin üzerine düştü fakat canopy iniştakımı frame hasar aldı malesef :( . Benim de pil olmayınca 150 ile birde quadro ile takılmaya başladım ama mini quadı tavsiye ederim şimdi özel pist hazırlayacağız halkalar falan :) thunder power magna serisi 2 adet 5000 lik pil aldı artık goblinim iyice şahlanacak modelciliğin tüm zefklerini yaşamaya çalışıyoruz karadeniz ekibi olarak 4 miniquad var artacakta ama helileri bırakmayacağız tabiki :halay: :RCKolik: