Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Bu hafta yazlık buluşmalarımızda olduğu gibi mangallı semaverli yayla ortamında kalabalık bir pazar geçirdik. Birde süpriz konuğumuz vardı TRHG VE :RCKolik: üyelerimizden Rafet ODABAŞ ta bu hafta bizimle idi :bravo: .1 gün gecikme ile videoların yüklemesini bekledik tüm görseller buyrun :thumbup:

FOTOLAR

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

VİDEOLAR

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Güneşli ve temiz yayla havasında mangalda köfte, şahane modeller, kalabalık bir buluşma ve üstüne bir de semaverda çay :thumbup: Daha ne olsun :halay:

Videoları ancak akşama izleyip yorum yapacağım inşallah :)

Videolar var mı, daha sonra mı iletilecek. Benim bilgisayarda gözükmedi.

Youtube sıkıntılı zannedersem. Ondan da olabilir. :saygilar:

Keyifli bir gündü arkadaşlar. İnşallah daha iyileri de olacak :) Muammer zamanının çoğunu 150 nin pilini bulmak için harcadı ve bulduda :thumbup:

İskender ÇAT' Alıntı:
Keyifli bir gündü arkadaşlar. İnşallah daha iyileri de olacak :) Muammer zamanının çoğunu 150 nin pilini bulmak için harcadı ve bulduda :thumbup:
Nasıl yani İskender, nerede kaybetti de nerede buldu ??

Şimdi videoları izledim. Gerçekten takip sahnesi havadan çekim çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık arkadaşlar. (bu arada az önce youtube da kısa bir kesinti yaşanmış, videoları eklemediniz diye erken demişim, özür dilerim)

Muammer Akbulut' Alıntı:
.....Birde süpriz konuğumuz vardı TRHG VE :RCKolik: üyelerimizden Rafet ODABAŞ ta bu hafta bizimle idi :bravo: ......
Bu arada sormayı unuttum, Rafet ne işi var sizin oralarda ? Yoksa onun memleket de mi Karadeniz ??

Yine Karadeniz'e yakışır bir buluşma olmuş belliki. :bravo: :bravo:

Goblin'de bol yağışlı geçen bir senenin ardından otları biçme görevini üstlenmiş. :laugh: :lol:

Uçan, çeken, paylaşan, pişiren... herkesin eline sağlık. :RCKolik:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Nasıl yani İskender, nerede kaybetti de nerede buldu ??

Abi alanın yan kısımları uçurum gibi bide kesik ağaçlar ve dikenlerle dolu :D O pili orda bulması gerçekten büyük bir başarı.

İskender ÇAT' Alıntı:
Abi alanın yan kısımları uçurum gibi bide kesik ağaçlar ve dikenlerle dolu :D O pili orda bulması gerçekten büyük bir başarı.
Inanmaacaksin ama az once ucus videolarini izlerken aklima gelmisti, Allah korusun model bir gitse tam gidecek diye :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Inanmaacaksin ama az once ucus videolarini izlerken aklima gelmisti, Allah korusun model bir gitse tam gidecek diye :)

Model ordan aşağı gitse otur ağla ağlayabildiğin kadar :lol:

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar. evet mehmet abi rafet arkadaşımız trabzonlu daha öncede buluşmuştuk fakat bursada görev yapıyor. Alanın 3 tarafı dik uçurum bu yüzden pek rahat uçma imkanı yok model düşerse bulmak için çok aramak gerekir :eek: . Ama yinede büyük modelle uçmak zefkli oluyor. Trex 150 ye yeni aldığım 45c 330mah 2s yeni pilim daha ilk uçuşunda model çalılıkta takılı kaldı pil yerinden çıkmış 1 saat aradık bulamadık dönüşe yakın tekrar aradım pilimi buldum pil 6$ kargosuna 21$ verdik :)

Videolari yeni izleyebildim. Ucanlarin,cekenleri ve paylasanlarin ellerine saglik :bravo: :thumbup:

Son FPV videosunu izleyince alanin etrafi daha net ortaya cikiyor. Gordugum kadari ile bu alanda kale direktleri var. Ama top bir gitse tam gidecek :laugh: :D

Muammer Simulasyon ve Micro'nun etkisi net olarak ortada. Ucuslarin her gecen gun guzellesiyor. Ozellikle Goblin nerede ise yere temas etmek uzere imis :thumbup: Ben olsam baslarda bu kadar yere yaklasmazdim ama yine de tebrikler aynen devam. Nir de son ucuslarinda fark ettigim kadari ile surekli Idle-up ile kafa devrini degistiriyorsun. Bunun nedeni tam anlamadim ??

Iskender de Goblin gun gectikce alisiyor :halay: Kendi modelinde yabancilik çekmeyecek ;)

Mustafa hocamizin GAUI ile araba takip ucusu da gayet iyiymis :) Ama goruldugu uzere Heli arabayi her daim hiz olarak geciyor ;D

İdle up 2 açtığım zaman tic toc ve dönerek tırmanışları yapıyorum idle up 1 aalınca takla invert pilden tasarruf idle 2 çok yakıyor :lollol: :lol: