Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık ( ORDU - GİRESUN - TRABZON - RİZE - ARTVİN )

Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Ellerinize sağlık,biz de bu pazar israfil abi,serkan ve tayfun kardeşlerimle 4 kişilik büyük bi buluşma yaptık,biraz rüzgar vardı ama keyifli bir gündü,videoları yüklüyorum,hobbyking Yak55 EP ve adını bilmediğim alttan kanat uçağımın maiden uçuşları var,500 le de güzel bi uçuş yaptım en son videomdaki uçuştan 1 tık iyiydi diyebilirim ama video yok :( uçaklar çok keyifli idi,rüzgara rağmen sorunsuz ve stabil uçuşlar oldu,yak 55'i çok sevdim hover denedim ama rüzgardan olmadı,atemiz havada hover yapabileceğimi düşünüyorum...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

murat kurdoğlu' Alıntı:
Ellerinize sağlık,biz de bu pazar israfil abi,serkan ve tayfun kardeşlerimle 4 kişilik büyük bi buluşma yaptık...
Güzel bir buluşma olmuş, devamı da gelsin inşallah. :halay:

Murat buluşma 4 kişilik ama bolca model var maşallah... Yak 55 sevme nedenimi anlamışsındır sanırım. Çok tatlı bir model. Ama ona patlar motor çok yakışır inan ki. Videosu var mı?

Mustafa Güney' Alıntı:
Murat buluşma 4 kişilik ama bolca model var maşallah... Yak 55 sevme nedenimi anlamışsındır sanırım. Çok tatlı bir model. Ama ona patlar motor çok yakışır inan ki. Videosu var mı?
video yükleniyor mustafa hocam

Ynt: Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

murat kurdoğlu' Alıntı:
hobbyking Yak55 EP ve adını bilmediğim alttan kanat uçağımın maiden uçuşları var.

Hocam adını bilmediğiniz uçağın adı Jüpiter, Thunder tiger ın modeli, 46 lık motorla yapamayacağı şey yok. Çok zevkle uçurdugum bir modeldi. Ama sıcaklık farkından dolayı malzemesi çok çatlıyor, ara ara kuyruk kısmını özellikle kontrol edin.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

o değil rafet hocam yak 55 in sağındaki mavi beyaz küçük elektrikli model.Jupiter bence de süper model,en az 10 kere düşmüştür,ancak pert edebildim,her seferinde canlandı uçmam demedi...Özellikle pilotajına çok güvenmeyenler için güzel bir nitro model,çok iyi süzülüyor o yüzden motor stop etse dahi indirme imkanı veriyor.

4 kişi ama bol modelli güzel bir buluşma olmuş, ellerine sağlık Murat :thumbup: :bravo: Videoları da merakla bekliyoruz :halay:

Rafet Odabaş ın kamerasından TRHG buluşması kareleri

B,rde telif hakkı Rafete ait videomuz var ;D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muammer Akbulut' Alıntı:
Rafet Odabaş ın kamerasından TRHG buluşması kareleri
Rafet kardesimiz farkini ortaya koymus :D :thumbup:

Ynt: Karadeniz Buluşmalarımız Ana Başlık (ORDU-GİRESUN-TRABZON-RİZE-ARTVİN)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Rafet kardesimiz farkini ortaya koymus :D :thumbup:

Fark bizim degil, güzel bakan, zengin gönüllü hobidaşlarımızın güzelliği.

Abi geçen hafta sonu istanbul, bu hafta sonu Trabzondaydım. Bursaya dün akşam geldim, bugün öglede bursadan bir kardeşimizin 250 lik action quad ının test uçuşunu yaptık, eminim ondanda 2 haftaya kalmaz güzel videolar gelir.

Bu aralar baya leylegi havada gördüm yani. :coolxf:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu hafta yoğun iş temposu ve hava şartlarından dolayı karadenzi ekibi uçuş yapamadı sanırım.Hafta boyunca yoğunluk ve aksilikler yüzünden geçen haftasonu çektiğimiz videoları yükleyememiştim,lütfen kusuruma bakmayın.Uçuş anlamında karadeniz ekibi için kısır geçen bu haftada sayfada canlılık olur.İyi seyirler...

Yak 55 EP maiden
Adını bilmediğim elektrikli uçağımız maiden
Tayfun kardeşimin 2 metre kanat açıklığı olan Parkzone raiden planör uçağı

Bu hafta Karadeniz ekibi için boş geçti malesef :) Murat abi siz boş durmamışsınız ama maşallah :halay:
Yanlız ben hiç helikopter göremedim Murat abi sende mi uçaklara yöneldin :D

Elinize sağlık Murat Bey, keyifle izledim. :halay:

Paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Bu hafta Karadeniz ekibi için boş geçti malesef :) Murat abi siz boş durmamışsınız ama maşallah :halay:
Yanlız ben hiç helikopter göremedim Murat abi sende mi uçaklara yöneldin :D
Helikoptersiz olur mu doğukanım,canavar gibi uçmuştuk o gün ama uçarken kimse çekmek istemedi.Ben de ısrar etmedim :) Arkadaşların gerekçesi çekim yaparken seyir zevkine tam varılamıyormuş...Ben de hak veriyorum...

murat kurdoğlu' Alıntı:
Helikoptersiz olur mu doğukanım,canavar gibi uçmuştuk o gün ama uçarken kimse çekmek istemedi.Ben de ısrar etmedim :) Arkadaşların gerekçesi çekim yaparken seyir zevkine tam varılamıyormuş...Ben de hak veriyorum...
Arkadaşlara hak vermemek mümkün değil Murat. Gerçekten video çeker iken insan, o doğal izleme imkanın ne yazık ki mahrum kalıyor. Ama sen yine de arkadaşlara biraz ısrarcı ol da, bu sayede biz de izleyebilelim :)

Paylaşım için teşekkür ederiz. Sayende Karadeniz sayfası bu haftayı da es geçmemiş oldu :halay: