Deniz Tanrıverdi
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Atölyende rafta duran, macunu yapılmış olan!Hangisinin?
Atölyende rafta duran, macunu yapılmış olan!Hangisinin?
Me262 IMAC yapıyor mu ? Yapmıyorsa, lütfen başka konuyaSahi, noldu Me262'nin akibeti?
Gayet iyi biliyorsun işte durumunu niye soruyorsun kiAtölyende rafta duran, macunu yapılmış olan!
Me262 IMAC yapıyor mu ? Yapmıyorsa, lütfen başka konuya
Adamlar çalışıyorlar ve bahaneleri yok, mızmızlanma hiç yok....Gözümle görmesem inanmam denilecek bir rüzgarda uçuş olmuş gerçekten de
Bildiniz, haftaya yeni soru geliyor o zamanE seçeneyi yani 18 uçuş diyorum
Ne güzel ne güzelÜstada senin her yazını zevkle okuyorum. Özellikle aralara serpiştirdiyin espriler harika Severek, eğlenerek ve belki şahsen hiç kullanmayacak olsamda yeni şeyler öğrenerek takip ediyorum yazılarınıza
Hem dövüyor hem kovuyor!
262 IMAC’ın kralını yapar be!
@3dholicpilot , üstad sana bir soru:
2022 Sportsman dizisinde 5'inci harekette (1 3/4 positive spin) gösterilen bir buçuk spin işareti yanındaki 3/4 tam olarak ne anlama geliyor? Yani burun ve kanat düşmeye başladıktan sonra kanopinin karşıya bakacak şekilde, uçağın karnının da benim tarafa bakacak şekilde hareketi durdurmam lazım. Tamam. Ama kaç kere dönecek? İşin içinden çıkamadım... Tarif ettiğin katalog numaralarına bakmaya çalışınca hepten karıştım... Henüz kimse de görsel çekmemiş 2022'nin dizilerini.
Alana gidebilsem antrenman da yapabilirim. Ama tamirden sonra sadece bir uçuş yapabildim daha. Onda da program uçamadım. Daha bir sürü ayar yapmak gerek.Üstad nasıl gidiyor 2022 sekansları, antrenman fırsatı buluyormusun ?
İçindeki IMAC ciyi nasıl uyandırırım diye türlü manevralar deniyorum
Valla ne güzel olur Basic falan uçsan 262 ile, hem skeyl uçarım, hem de aymek diye... Belli mi olur, IMAC uçtuğunu görürsem bi 262 de ben yaparım
Sahi neymiş bu aymek ?Ayrıca Me 262 eysiem uçar aymek de neymiş
Sahi neymiş bu aymek ?
Ben P51 ile aymek uçuyorum.