Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Helal olsun! Ne diyeyim. Adam tam ölçekli gibi bakım yapıyor. Eminim 5-10 sene sonra da tekrar modernizasyon yapar.
Helal olsun! Ne diyeyim. Adam tam ölçekli gibi bakım yapıyor. Eminim 5-10 sene sonra da tekrar modernizasyon yapar.
Ellerine saglik abi , tüm bu gelişmelerden sonra ağırlık merkezinde bir değişme oldu mu ? Gerçi sanirim cok ağırlık eklenmedi yada çıkarılmadı.
Hezarfen'de çok sevdiğim bir arkadaşım var. O da tam bir bakım delisi. Beni sürekli "uçuyorsun, uçağı depoya atıp eve gidiyorsun" diye suçlar. Kendisi uçağı eve götürüp o akşam ARF haline geri döndürüp yeniden topluyor çünkü. Gerçi arıza ve kırım oranı olarak bakarsak benden çok ileride ama olsun!
E herşeyin fazlası zarar demişler abi o kadar söküp takarsan soruna davetiye çıkartırsın
İş yapmıyor. Mirasyedi.Bu kadar yazıyı, resmi, videoyu vb. yazmak eklemek gerçekten zaman ve emek isteyen birşey. Emeğinizi alkışlıyorum.
Belki yeri değil ama Ne işle meşgulsunuz acaba? Yani bu kadar emek ve bukadar paylaşım için (kendimizi hobimize , bize keyif veren işlere adamak için ne iş yapmak gerekiyor )
Bu kadar yazıyı, resmi, videoyu vb. yazmak eklemek gerçekten zaman ve emek isteyen birşey. Emeğinizi alkışlıyorum.
Belki yeri değil ama Ne işle meşgulsunuz acaba? Yani bu kadar emek ve bukadar paylaşım için (kendimizi hobimize , bize keyif veren işlere adamak için ne iş yapmak gerekiyor )
İş yapmıyor. Mirasyedi.
Ben şu Yüzbaşı Volkan'a çok üzülüyorum ya! Ne günahı var da kendimi bildim bileli Yüzbaşı rütbesinde? Bırakın terfi etmeyi emekli bile olamadı. EYT olayı diyeceğim ama emekli sandığı, yani SGK girişi de eski halbuki....
Güdüm skeyl olmaz ama roket motoru koyabilsem dadından yenmez...Her bir rokete güdüm sistemleri ve roket motoru da monte edildiyse... Canavar.