Mehmet Kucuksari
Administrator
Özlemedik dersek yalan söylemiş oluruzPantherin sesini özleyenler için gelsin
Vay süper haber Şimdiden ellerine kollarına sağlık kardeşimUçuş videoları da gelecek, şimdilik bu...
Özlemedik dersek yalan söylemiş oluruzPantherin sesini özleyenler için gelsin
Vay süper haber Şimdiden ellerine kollarına sağlık kardeşimUçuş videoları da gelecek, şimdilik bu...
İniş takımı sağlam
Burner on'u Sümeron'ics diye okumuşum ya la .
Abi , harika ötüyor motor, kulaklarımın pası gitti , bu arada , ayrılık çok sürdü vallahi özledim , inşallah işler hafifletmiştir de , uzun kış geceleri okuyacak uzuuuuun paragraflarımız olur artık
Evren bey, hava sıcaklıkları kaç derecelerde? Önceki hafta Luxorda idim ve sıcaktan dolayı kulaklarını bayağı çınlattım. Uçuş mevsimlerimiz neden farklı, artık daha iyi anlıyorum. ?
Hakancım adam zalim...
.
Özlemedik dersek yalan söylemiş oluruz
Vay süper haber Şimdiden ellerine kollarına sağlık kardeşim
FPV sistem kullanmadan bu hızla böyle alçak geçişler ürpertiyor.? Eline, emeğine sağlık.
Gözlük ya da ekran ile modelin içindeymiş gibi kullanınca daha bir hakimiyet artıyor gibi. Tabi bu kişisel düşüncem. Dışardan kontrol edince biraz da uzaksa ben genelde ya bir çıkıntıya takılıyorum ya bir ağaca...Gerçi orada ağaç yok ama tepeler! Yaş farkından diyelim en iyisi.Neden ki? Esas FPV ile böyle hızlı ve alçak geçişler ürpertmeli bence
Teşekkürler
Gözlük ya da ekran ile modelin içindeymiş gibi kullanınca daha bir hakimiyet artıyor gibi. Tabi bu kişisel düşüncem. Dışardan kontrol edince biraz da uzaksa ben genelde ya bir çıkıntıya takılıyorum ya bir ağaca...Gerçi orada ağaç yok ama tepeler! Yaş farkından diyelim en iyisi.
İnişler harika olmuş.
İnişler harika olmuş.
Bende tırıvırı bir sistem var hiç geçiktirmeden anlık görüntü veriyor. Hemde banggood gıbı dandik malzemeler satan bır siteden. 5.8ghz 600 mw ve cep telefonuna otg ile baglanan dandik bir alıcı .?Ah, bir ağaç olsa yakında ben de kesin takılırım (tepeler ve elektrik direkleri çok uzak neyse ki )
Şaka bir yana yeni nesil FPV sistemleri haricindeki sistemlerde görüntü aktarımındaki gecikme bu tür hızlı ve alçak geçişleri epey riskli hale getiriyor bence, pilotun normal gör-algıla-karar ver-uygula mekanizmasının aldığı zamana bir de kamera-verici-alıcı-ekran/gözlük arasındaki iletimin aldığı zaman da ekleniyor... FPV yarışları sayesinde yeni sistemlerde bu gecikmeler artık hissedilmeyecek seviyelere indi ama yine de her sistem bu lüksü yaşayamıyor