Gerçek lövye ile model uçurmak

Sümer Yamaner' Alıntı:
Getir de çekirdekten yetiştirelim. Babasına benzemesin! :p
Adını da ökkeş koymamıştım ama belli olmaz tabi bu işler Sümer abi... :lol: :lol: :lol:

İşlem tamamdır! :)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sumeryamaner' Alıntı:
İşlem tamamdır! :)

Ahhh hanim yaktin beni :'( Keske orada olabilseydim simdi :embarras: Abi cani gonulden tebrik ederim seni :bravo: :thumbup:

Sümer hocam harikasınız, çok tebrik ediyorum. Umarım video falan da vardır, çok merak ettim doğrusu :laugh:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video var. Gelicek. :)

Bayramımız kutlu olsun!

İşte...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

O rüzgarda normal kumanda ile bile zor inilir süper iş çıkartmışsın abi. :saygilar:
Canlı tanığı olmayı çok isterdim. :thumbup:

Zaten sonra bir bayrak uçuşu yaptık her bayram olduğu gibi. Ondan sonraki uçuşta (normal kumanda) kanadın ucunu sürttüm, bir tekerin jantını ayırdım falan! :D

Sümer abi vallahi bravo, o kadar rüzgarda Piper gibi bir uçakla. :eek: Tebrik ederim, videoyu izlerken bile heyecan yaptım. :thumbup:

Senin yorumların daha önemli tabi abi kullanıcı olarak, sonuç nasıl tamam mıdır ? Rezervasyonları yaptırmaya ne zaman başlayalım. :laugh:

Türker'ciğim, yazılım tarafında hala bazı eksikler var. Onları tamamlamam gerekecek. Özellikle de expo lazım. Ayrıca gaz kolunu az önce biraz daha uzattım. Daha rahat kontrol sağlayacağını düşünüyorum. Onun dışında bir de rudder pedallarına alışmak lazım. Ben gerçek uçaktan alışık olmama rağmen ara ara bocaladığım oldu.
Kısaca henüz Beta sürümündeyiz... :)

Videoyu açıp bakayım dedim ama mümkün olmadı. Android'de Chroma'da eklenti desteklenmiyor diye bir görüntü var video yerinde, açamadım videoyu