Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Can Sismaneli' Alıntı:
Abi sorma valla üstüme yapışan bi özgüvensizlik var ki, bana hep bahaneler ürettiriyor. [emoji16] ama onda da geri sayıma girdim, çok yakında bu konu altında videosunu görürüz inşallah [emoji1] [emoji1]

Hadi inşallah sahanız şahane ve bu pilotajla hiç çekincen olmasın zaten.:thumbup:

Zemin heli uçurmaya müsait... Hafif rüzgar da sıcağı hissettirmiyor, sinekleri uzaklaştırıyor, alan bize kalıyor :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mikado Logo 600sx...

Gaui X7...

Günün Özeti: Kırım yok, eğlence hat safhada... 6'şar set uçtuk, bugünlük yetti. Elde titremeler gitti. Half pirolar olma eğiliminde. Tabii model deplase oluyor ama üst üste kesintisiz yapabilmek de şimdilik bir şey... Yeni bişeyler deneyelim dedik, simde daha önce denemediğimiz ama buluşmalarda şahitlik ettiğimiz karşı çapraza doğru modeli kuyruk çevirerek uzaklaştırmayı yaptık biraz, çıkan pal sesi muazzamdı. Tictoc için bir sinerji oluşacak gibi forumda, onun denemelerini yaptık pilleri fazla üzmeden. Gölyaka'ya göre rescue sayım azaldı, hakimiyet biraz daha artmış durumda. Emre abi zaten selflevel gerekmedikçe kullanmayanlardan. Bir kere sadece canımıza kastetti, allahtan ciddi bir durum oluşmadı modelde veya çevrede :) Flipleri de her yönde göz dolduruyor, model adeta havada dans ediyormuşçasına yumuşak geçişler. Kırmadan dökmeden keyifli bir günü geride bıraktık. Foruma son dönemlerde katılan Mustafa (Sönmez) arkadaşımızla da tanıştık, modelcilik ve heli üzerine biraz sohbet ettik. Alanda uçakçı zagici arkadaşlar da vardı, neyse ki onlara çok gözü kaymadı, kendisi adına sevindik :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
...
Emre abi zaten selflevel gerekmedikçe kullanmayanlardan. Bir kere sadece canımıza kastetti, allahtan ciddi bir durum oluşmadı modelde veya çevrede :)
...

Cok da dramatize etmeyelim canim :D pirohover'da bir an kafa gitti, ters komut verince uzerimize seyirtti heli, ama ihtisamiyla goz doldurdu. Tabi goccaman olunca biraz "tirs tirs tirs" olduk. Selflevel'in yarim saniye bile nefes aldirmasi yetiyor kontrolu yeniden kazanmak icin.

Bugün için çok teşekkür ederim Rasim abi , Emre abi , Sizin gibi iyi insanları tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum , verdiğiniz bilgiler olsun keyifli sohbetiniz içinde ayrıca teşekkür ederim :) En yakın zamanda inş. bende modelimle yanınıza dahil olurum , umarım tekrar görüşürüz :)
Heli candır ya :)

Vay Eskişehir ekibi sonunda ara verdigi buluşmalara başlamış :halay: Görseller şahane, ellerinize saglık arkadaslar :)

Biz ne yazık ki Yagmur azizliğine uğradık ve buluşmayı iptal etmek zorunda kaldık :(

Mustafa kardeşim sen de ekibe Hosgeldin. En kısa sürede insallah senin de uçuşlarını izlemek nasip olur :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fotolar güzel. Kırımsız olması ayrı bi güzel. Videoları bekliyoruz.
Keşke biz de yağmurun azizliğine uğrasaydık. ;D
Bende bu aralar araba olmadığından malesef yatil dönüşü yapmayı düşündüğüm uçuşları yapamadım.

Hadi gözümüz aydın , artık Eskişehir düzenli uçuşlara başladı..... :halay: , Mustafa ekibe hoşgeldin , Mevlüt beyi gözlerim aradı ama göremedim , sanırım bu hafta katılamadı..
Kırımsız ve keyifli biten her uçuş , mükemmel uçuştur arkadaşlar , elinize , objektifinize sağlık... :bravo:

Bugün ben yine yanlız uçtum , 5 set , akşam günbatımı öncesi , güneşin yakmadığı , rüzgarın hafif hafif estiği bu saatler çok güzel oluyor uçması... :RCKolik:

Modeller ve pozlar yakiyo valla :thumbup:
Kırımsız kazasiz belasiz bulusmussunuz ya daha nolsun :yuppi:

Maşallah demekten başka ne denebilir bilemedim. :thumbup:

Sizi böyle uçarken gördüğümüze sevindik arkadaşlar, en kötü gününüz böyle olsun inşallah. :halay: :halay: :halay:

Uçamadığımız bir haftasonunda bize de güzel bir avuntu oldu, paylaşım için teşekkürler. :RCKolik:

Eskişehir'in alanı gerçekten harika. Elinize sağlık, görsellerde çok güzel olmuş. :thumbup:

bir dahakine ben de gelirim inş. :)

HASAN HÜSEYİN ŞAHİN' Alıntı:
bir dahakine ben de gelirim inş. :)

Bekleriz :)

Google Maps e şu koordinatları yazınca mekan orası; 39.809384, 30.605752

Kavşakta, İlahiyat camiinin yanından giren yoldan yaklaşık 6km içeride... Seraların oralar... Zaten pazarları hep birileri olur, uçakçı zagici helici...

her pazar orada mısınız ? bir gün izlemeye ve tanışmaya mutlaka gelecem inş.

Mumkun oldukca ordayiz.