Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Desene Rasim Logo daki tutuklulugu bu sefer uzerinden attin :thumbup: :bravo: Valla keske videosu olsaydi da seyretseydik ama nedense hep videoyu ne zaman cekmesek daha guzel ucuyoruz, kendimden biliyorum :D

Fakat sen yine de yerden biraz yuksek uc, ne olur ne olmaz. Tam emin oluncaya kadar gereksiz risk almaya degmez kardesim aman dikkat ;)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bu arada günün bi haberi de forzadan. Mevlüt abi uğrarsa bi anlatsın :)

Bu akşamki buluşmada 4 pil uçtum. İlk kez takla ve invert pozisyonda kalmayı denedim. 3. Pilde 3 takla attım. Benim için büyük başarıydı. Arada rescue işe yaradı. 4. Pilde kendime güvenim daha fazla geldi biraz invertte kalmak istedim. Sonrasında modelin şeklini kaybettim ne yaptıysam model benden uzaklaştı[emoji16] 1-1.5 km. Sonra failseve geçti ve kumandaya tepki vermedi. Model sakin bir şekilde düştü. Biz modele doğru koşarken çevreden diğee çoban arkadaşımız motoruna binmiş modeli bize getirdi. Yonca tarlasına düşmüş. Kısa bir kontrol yaptıktan sonra modeli hover yaptık. [emoji1]
Kısacacı modelde en ufak bir sorun oluşmadı. Ayrıca ilk kez takla ve invert pozisyonda kısada olsa kalmanın büyük heyecanını yaşadım. Rasim ve Emrenin teknik destekleri sayesinde
En kötü kırım böyle olsun[emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mevlüt yılmaz' Alıntı:
...

Abi kırım olmadı ki (Maşallah) Kırımsız kırım. Zaten Rasim'in de öyle oluyor, bi ben kırıyorum düşürünce ;D ;D

Ergün Gürer' Alıntı:
Emre, şu fotoğrafta "Eskişehir kanatlarımın altında" mı diyorsun, ne diyorsun?

Esasen onun çevirisi şöyle:

Dencerem var, davam var, X7'liyim 'avam var... diye melodisiyle devam ediyorsun ;D ;D

Ergün Gürer' Alıntı:
İlk 6 kanallı hover'ım. Seneeğ, 2011 :laugh:
Bu ilk ucuslarin keyfi hic bir zaman unutulmuyor :thumbup: Bu arada video gordugum kadari ile sen de normal insanlar gibi ucmayi ogrenmissin Ergun :D

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bu akşamki buluşmada 4 pil uçtum. İlk kez takla ve invert pozisyonda kalmayı denedim.
.....
Anlasian Eskisehir ekibi Bugun ekip olarak ucmus :bravo: :halay: Supersiniz arkadaslar Allah nazarlardan saklasin. Bu sonbahara cok guzel ucuslar seyredecegiz belli oldu :yuppi:

Bu arada kirim sayilmayan kirim icin de :laugh: gecmis olsun Mevlut ;)

Bi de buraların ilginç bi özelliği var. Failsafe'e girdi mi, gerçekten safe alanlara iniyor model. Mevlüt abinin Forza bugün yonca yığınının içine düştü. Daha önce Erhanın 380 gübre yığınının içine düşmüştü.

Yerin paramanyetopisişik özellikleri üzerinde bilim adamları çalışıyorlar, sonuçlar alındıkça bu başlıktan paylaşırız :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi de buraların ilginç bi özelliği var. Failsafe'e girdi mi, gerçekten safe alanlara iniyor model. Mevlüt abinin Forza bugün yonca yığınının içine düştü. Daha önce Erhanın 380 gübre yığınının içine düşmüştü.

Yerin paramanyetopisişik özellikleri üzerinde bilim adamları çalışıyorlar, sonuçlar alındıkça bu başlıktan paylaşırız :saygilar:
Gercekten dusununce tespit gayet yerinde olmus Rasim :thumbup: Arastirma sonucuna gore Ilk PIROFLIP denememi sizin orada yapabilirim :laugh: :D

Rasim abi tebrik ederim, yaşadığın zevki, ben de okurken hissettim valla keşke video olsaymış [emoji1] :bravo:

Mevlüt abi çok geçmiş olsun, bizim saha efsunlu heralde, yoncalara bereket diyelim [emoji1]

Dünden gelen X7 görselleri ise harikaydı, maşallah Emre abi [emoji4]

En kısa zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle. :saygilar: [emoji4]

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada kirim sayilmayan kirim icin de :laugh: gecmis olsun Mevlut ;)
Teşekkür ederim Mehmet abi geeçekte de kırım olsaydı gözüm görmeyecekti. Çunku ilk kez heli ile takla atmanın heyecanını yaşamış oldum. İnşallah arkası daha iyi bir şekilde gelir

Eskişehir ekibine maşallah diyim kendini geliştirmek., gelistigini bilerek uçmak güzel şey Tebrikler Rasim üstad, Mevlüt abi sanada ne desem bilemedim sadaka karsi gelmis abi, aynı olayın biraz değişini dün bende yaşadım videosu var yükleyebilirsem, oryantasyon kaybı yaşadım sonra rescue sonrasında görüş alanından çıktı agaclarin arkasina gitti geri girdi güneşe geldi sonra toparladım.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Rasim keyifle modelini uçurduğunu ve pilotajının büyük bir ivmeyle ilerlediğini duymak bile bize yetti, içimizin yağları eridi. :halay: Nasolsa videosunuda izlemek, hatta belkide bize çekmek nasip olur günün birinde. :laugh:

Mevlüt abinin hasarsız kırımına kulağa tuhaf geliyor ama sevindik. :thumbup: Bu arada yaşadığı heyecanı da sanki buradan hissettim. Kırılsaydı bile gam yemezdim demiş ya ötesi yok. :yuppi: :yuppi: :yuppi: En zevkli zamanlar. :laugh:

X7 uçtuğunu bile görmeden fotoğraflarda bize bir doygunluk hissi verdi diyebilirim. :laugh:

Böyle haftaiçi buluşmaları falan biraz gıcıksınız ama seviyoruz bu Eskişehir ekibini. :lollol: :lol: :lol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
içimizin yağları eridi. :halay:

Bi saniye Türker, ney? Ney ney?

----------------------------------------------------------

Scanning medical history...

Search keyword: iç, yağ, eri

Eskişehir syndrome detected.

Syntax error

404 not found

:laugh:

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bu akşamki buluşmada 4 pil uçtum. İlk kez takla ve invert pozisyonda kalmayı denedim. 3. Pilde 3 takla attım. Benim için büyük başarıydı. Arada rescue işe yaradı. 4. Pilde kendime güvenim daha fazla geldi biraz invertte kalmak istedim. Sonrasında modelin şeklini kaybettim ne yaptıysam model benden uzaklaştı[emoji16] 1-1.5 km. Sonra failseve geçti ve kumandaya tepki vermedi. Model sakin bir şekilde düştü. Biz modele doğru koşarken çevreden diğee çoban arkadaşımız motoruna binmiş modeli bize getirdi. Yonca tarlasına düşmüş. Kısa bir kontrol yaptıktan sonra modeli hover yaptık. [emoji1]
Kısacacı modelde en ufak bir sorun oluşmadı. Ayrıca ilk kez takla ve invert pozisyonda kısada olsa kalmanın büyük heyecanını yaşadım. Rasim ve Emrenin teknik destekleri sayesinde

Modelin return home özelliği spiritin yeni güncellemesindemi geldi Mevlüt abi :laugh:

Geçmiş olsun. Böyle kırımsız kırımlar olunca insan yeni model almış kadar seviniyor :)

Emre şu ikis 7 elikupterini İzmir buluşmasına getiresinde aavada görelim ;D

Rasim Mikado-TR team CEO su olarak seni de İzmir'de görmek isteriz. 4. pil seviyesinden devam edersin İzmir'de :thumbup:

Minik canavarı özledik mi :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bi terslik olmazsa yarın sahalarda inşallah %p