Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün de kırmadık Yine rüzgarlıydı, çok aşırı sıcak yoktu, ortam güzeldi... Uçak olarak da güzel pilotajlar izledik, birini videoya da aldım. Kendi videolarımız tırt... Tabletten netliğin kurbanı olmuşuz, yer yer kadraja almakta da sıkıntı olmuş. Çok fazla zoom kullanmamak lazım. Uçuş olarak keyifli, bunu kayda almak sıkıntımız Neyse sağlık olsun, önemli olan alınan keyif... Önden birkaç görsel, sabaha da videoları koyarım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Alana gittik esmer bi abi var uzak tarafta... Yaklaşınca farkettik meğer Mevlüt abiymiş Güzel bi tatilden sonra tekrar bir aradayız
Tatilden hemen önce ilk fliplerini atmıştı. Aradaki zamanı heba etmemiş, modeli götürmüştü zaten yanında... Hareket çok daha oturmuş, hakimiyet hiç kaybolmuyor.
Bugün yanınıza gelmeyi çok istedim ama malesef arabayı ayarlayamadım. Her zaman ki gibi mükemmel bir buluşma olmuş anlaşılan, fotoğraftan da olsa tekrar sizi görmek çok güzel.
Mevlüt abi hem güneşin tadını çıkarmış doya doya, hem uçuşları ihmal etmemiş. Forza da saat gibi devam ediyor, en son 4-5 ay önce bi ayar yapmıştık, sonrasında hiç kurcalamadık diye hatırlıyorum
Sağol Murat. Bugünkü uçuşlar gayet güzel ve keyifliydi .
Can Sismaneli' Alıntı:
Bugün yanınıza gelmeyi çok istedim ama malesef arabayı ayarlayamadım. Her zaman ki gibi mükemmel bir buluşma olmuş anlaşılan, fotoğraftan da olsa tekrar sizi görmek çok güzel.
Mevlüt abi hem güneşin tadını çıkarmış doya doya, hem uçuşları ihmal etmemiş. Forza da saat gibi devam ediyor, en son 4-5 ay önce bi ayar yapmıştık, sonrasında hiç kurcalamadık diye hatırlıyorum