Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Mevlüt abi hoşgeldin. Eskişehir ekibinde seni gözler mutlaka arıyor. Bu kadar tatil yeter bundan sonra mesai yapar gibi uçuş olması lazım. :lollol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Mevlüt abi hoşgeldin. Eskişehir ekibinde seni gözler mutlaka arıyor. Bu kadar tatil yeter bundan sonra mesai yapar gibi uçuş olması lazım. :lollol: :lol:
Teşekkür ederim Türker kardeşim, inşallah bundan sonra uçuşlarımız bol ve eğlenceli olacak.

Bu akşam da güneşi batırdık... Tek foto teaser olsun, kalanlar videolarla beraber :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Model yakıyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama şunu söyleyebilirim, sevgili John Snow'un dediği gibi "winter is coming". Saat yedibuçukta hava mı kararırmış... 8.30-8.40 sularında son pilleri yakardık, yedik koca yazı.

Her gun uçuşta insanı sıkar be ya :lol: :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Küçük, sevimli, trafiksiz, geniş arazilere sahip bir şehrimiz olduğu doğrudur ;D ;D ;D

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Yarın akşam iş çıkışı da baklava yesek mi ki?☺

Ben hamurunu yoğurdum abi, 4.20V kıvamında bekletiyorum %p

Drone grubu da Çalışıyor ;)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

semih Balkar' Alıntı:
Drone grubu da Çalışıyor ;)
Ellerinize sağlık Semih Bey :bravo: :thumbup: Eskişehir ekibi bu aralar maşallah diyelim komple full time çalışıyor :thumbup:

Bu arada bu "Sazova Kulesi" tam olarak nerede acaba. Gayet güzel bir mimarı çalışma olmuş %p

Abi burası Masal Şatoşu :D Sazova parkında. Bir sonraki buluşmada burayı da gezelim. Bu kuleler Türkiye'deki tarihi kulelerin replikası, mesela en uzun olan Galata Kulesi. Kız Kulesi var, Mardin'den, Amasya'dan, Türkiye'nin dört bir yanından 16 tane tarihi kule var. İçinde özellikle çocuklara yönelik aktiviteler var, ama inanılmaz eğlenceli. Çocuklar için "macera" turu var, Keloğlan'ın, Nasrettin Hoca'nın, Dede Korkut'un robotik canlandırmaları var :D Çok acayip, Nasrettin hoca gözünü sana dikip elini kolunu oynatarak fıkra anlatıyor neşeli neşeli. Terminatör'ün ilk temelleri bunlar, içi robot, dışı Nasrettin Hoca :lollol:

Hıım anladım Emre :) Bizim burada da "Harikalar Diyarı" diye daha küçük bir versiyonu var :D

Mehmet bey Teşekkürler
Emre bey sorunuzu yanıtlamış
teşekkürler iyi çalışmalar