Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Minik canavarı özledik mi :laugh:
Bi terslik olmazsa yarın sahalarda inşallah %p
Rasim, logoyu aldın gözün emektarı görmüyordu valla...
Özledik tabi...

Türker Akgün' Alıntı:
Rasim, logoyu aldın gözün emektarı görmüyordu valla...
Özlemiştik valla...
Aynen Türker'im. LOGO gelince biricik kıymetlimiz PROTOS 2.plana düştü sanki.... :embarras:

Şu hobide anladığım en önemli şey, gerçi hayatta da öyle de, "para konuşur" ;D

Çeşit çeşit zımpara işleri... ürünün kutulaması karmaşık neyin nerde olduğu belli değil... Pimi, makarası, çap küçültme, taşlama işleri... esc ayar işleri...

Logoyu aldım, kolayca topladım, kontronik de şeker gibi esc... kolay ayar ve sorunsuz çalışma... Güzel güzel uçuyor daha tık dediğini görmedim duymadım...

Boyutsal olarak da düşününce... Logo varken niye protos :D

Rasim iki gün pil basamadık diye iki aydır toplamadığın heliyi bi gecede topladın valla ;D ;D Akşam büyük jenoyu getireyim diyordum bende ;D ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Rasim iki gün pil basamadık diye iki aydır toplamadığın heliyi bi gecede topladın valla ;D ;D Akşam büyük jenoyu getireyim diyordum bende ;D ;D

Abi zaten hazır gibiydi ya, bi kuyruk tarafını topladım. Gerisi ünite bağlantıları ve ayarlar... Onda da bi sıkıntı yok gibi şimdilik. :)

5 pil dolu... Biri governordu, trackingdi, öyle böyle yalan olsa dört sağlam uçuşum var. Akşam buluşmalarında yetiyor. Malum artık hoverla falan fazla pil israf etmediğimizden tatmin duygusu daha çabuk oluşuyor.

Tabii modelin keyfi olmaz, mekanik elektriki bi arıza verir uçamam, orasını şimdiden bilemem ama hazır gibi ;)

09.07.2015 Buluşmasından... Keyifli seyirler. :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim Öztürk' Alıntı:
Söylediğin gibi sim çalışmaları gerçek uçuşa da yansımız. :bravo:

İki yönde halfpiro flipler, piro hoverlar eline sağlık Rasim. :thumbup:

Protos'u ihmal etme bundan sonra, en az iki pili olmalı bence. :laugh:

Teşekkürler Türker abi :)

Protosla bayağı bi ara vermiştim. Tamamen logoya odaklanmış durumdaydım. Uzun süre sonra ele alınca bütün denemeleri yüksekte yaptım, 1080p ve tam ekran izlenince ancak bi anlam ifade ediyor.

Half piroflipin yapamadığım ikinci yarısını da yer yer yapar oldum. Bu sefer de birinci yarısı biraz bozuldu gibi :laugh: Neyse kısa dönem hedeflerde aralarda beklemeden ve çok aşırı deplase olmadan üst üste üç kere falan çıkarabilmek girişiyle çıkışıyla...

Protosla ilgili olarak da bi planlamaya gidiyorum bazen, sonra kıyamıyorum falan... Bakalım net bi kararım yok henüz.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Protos Team özlemiştik gerçekten, güzel oldu aylar sonra sahada görmek :thumbup: :halay:

Uçuşu ben de çok beğendim. Piro Hover, Half Pirolar falan derken kendimi bir an sim videosu izler gibi hissettim :bravo: :D Rasim bu yaz senin yazın olacak gibi, öyle hissediyorum :halay:

Teşekkürler Mehmet abi, daha çok yolum var da bakalım uğraşıyoruz bir şekilde :)

Bu yaz bayramla beraber uzunca bir süre bizden ses çıkmaz. Yine de mcpx i alırım yanıma, güzelim heli gitmiyor bari işe yarasın :laugh:

09.07.2015 Buluşmasından... Protos...

09.07.2015 Buluşmasından... Çaylak+Gaui X7...

Rasim uçuşlarında hissettiğim en büyük fark bence özgüven ve dolayısıyla daha agresif uçuş :) Rudder kullanımına simulatöründe etkisi olmuş gibi gözüküyor. :thumbup:

Emre abiyle ,Can'ın bir arada uçuşları çok keyifli olmuş. Elinize sağlık. :) Ayrıca Can, Exceli görmek istiyorum artık. Ben senede iki seferde olsa uçuyordum. :laugh: Senin bir sene dolmak üzere. ;D

Uçuşlar guzel pilotajlar gelişiyor maşallah ortam iyi...
daha ne olsun arkadaşlar :thumbup:
Ama protos yakmis valla ortaligi bu zamana kadar boyle ucus görmemişti.
ellerine saglik Rasim :saygilar: %p

Arda Erkan' Alıntı:
Emre abiyle ,Can'ın bir arada uçuşları çok keyifli olmuş. Elinize sağlık. :) Ayrıca Can, Exceli görmek istiyorum artık. Ben senede iki seferde olsa uçuyordum. :laugh: Senin bir sene dolmak üzere. ;D

Abi sorma valla üstüme yapışan bi özgüvensizlik var ki, bana hep bahaneler ürettiriyor. [emoji16] ama onda da geri sayıma girdim, çok yakında bu konu altında videosunu görürüz inşallah [emoji1] [emoji1]