Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Kırimsiz guzel bir gün gecmis daha ne olsun :halay: Görselleri bekliyoruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaramazlık yapıp en güzelini önden paylaşayım :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

tamerkaymakci' Alıntı:
Emre X5 leri nedere ekip biçiyorsun kısa zamanda banada lazım olabilir :laugh:

Birde şu ikon gov ayarlarını paylaşmayı düşünürmüsün. Aklım hiç almıyor governora, belki senin konun çare olur benim gibilerin derdine :)

X5'leri Arap Faik'ten alıyorum, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyor, Adana'ya kadar da ben kullanıyorum ;D

İkon gov ayarını tabi ki paylaşıcam, önce bir kavrayıp denemem lazım, bakalım haftasonu biraz kurcalıycam. Önden biraz araştırma yaptım, birkaç sorunlu nokta var kafamda, deneye yanıla yapıcaz :D

Bu akşamdan fotolar birazdan, video sanırım yarına..

O diil de, iki üç kare çekmişiz, hep de X7'ye çalışmışız ;D

X7 ıcın ne yapsanız az arkadaslar. Forumcak cok sevdiğimiz bir model :D

Bu arada Mikado team yine goz dolduruyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fotoğraflar süper. :thumbup: Rasim'in fotoğrafta çok hoş. :)

4'er pil de uçuş, süper buluşma olmuş resmen. :halay: :halay: :halay:

İki haftadır uçamıyordum, valla ilaç gibi geldi. Modelin servoları değişti, tabi ayar baştan yapıldı, üniteye yeni firmware yükledim falan derken tedirginliğin geçmesi 3 pil sürdü. :D 4. pil çok güzel oldu. Güneş batmasaydı bi 4 daha gideri vardı bugün :D

Yeni firmware demişken, bu gps pusula kalibrasyonunun yeni yöntemini de uygulamış oldum bugün, palleri bile sökmeden, tek seferde, dertsiz tasasız... Öyle kolay oldu ki, mutluluktan ağlayasım geldi :D Abartmıyorum, başına gelmeyen anlamaz :D

Günün son ışıklarına kadar %p

Müthiş kare. :bravo: Elinize sağlık.

Fotoğraf lar süper .çekinin eline sağlık arkadaşlar.

Biz yine gorev basindayiz

Offff offf offf :D Videosu yok ama Allah sizi inandırsın, hayatımın uçuşunu yaptım, çok acayip bi tatmin duygusu yaşıyorum. :coolxf:

4 uçuş zaten akşam standardımız.

İlk ikisi rutin... Yüksekte yapılan flipler, arada çok seyrek halfpiro, öyle dolanmalar, stall turnler falan... Bi numara yok.
Üçüncüde yere daha yakın flipler ve invert takılmacalar, tictoc denemeleri falan... Adrenalin bastık biraz, son pile hazırlık...
Dördüncüde ver coşkuyu ver coşkuyu :laugh: Yani bir saniyesini bile boşa harcamamışımdır. Half pironun ilk yarısını yapıyordum zaten, ikinci kısmını yapamadığımdan flipten dönüyordum. Burda kuyruk çevirerek bi dönüş yapıyorum, yine tam doğrusu değil. Ama sürekli bi hareketlilik oldu modelde, üst üste becerebildiğim kadar zorladım. Sadece bi kere ölümüne rescue çektim, ünitede bu özellik olmasa sadece elektronik kalırdı elimde muhtemelen, rotor diski kuyruk herşey birbirine girmişti :)

Neyse bakalım, bi dahakine çekim olayına da girelim. Her zaman güzel uçamayınca çekmeye değmiyor diye fazla kasmıyoruz açıkçası :embarras: Yani ben sıkılıyorum kendimi izlerken, kim bilir forum neler çekiyor :laugh:

Bu arada günün bi haberi de forzadan. Mevlüt abi uğrarsa bi anlatsın :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Her zaman güzel uçamayınca çekmeye değmiyor diye fazla kasmıyoruz açıkçası :embarras: Yani ben sıkılıyorum kendimi izlerken, kim bilir forum neler çekiyor :laugh:

Videolar malesef modelcilikte uçuşun o heyecanını tam olarak yansıtamıyor. Bir de bu işi öğrendikçe, gözünü daha fazla koreografiye, yeni hareketlere, daha yere yakın uçmaya falan dikiyorsun, dolayısıyla modelcinin gözü doymuyor.

Aslında böyle durumlarda gidip eski uçuş videolarını izlemek lazım. Örn;

İlk 6 kanallı hover'ım. Seneeğ, 2011 :laugh:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Emre, şu fotoğrafta "Eskişehir kanatlarımın altında" mı diyorsun, ne diyorsun?

Hadi gözün aydın Rasim , içindeki 3D canavarı demek ki ortaya çıkmaya başladı........Şaka maka forumu düzenli olarak takip edenler yavaştan 3D'ci olmaya başlıyor ve ben çok mutlu oluyorum bu işten......Bravo Rasim :bravo: , videoya gerek yok , herşeyi görmüş kadar olduk yazdıklarından , ama sıkıldığımızı düşünme sakın , senin esprilerin bile yetiyor videoları izlerken.
Emrem zaten belli , klas adam , keyif adamı , poz zaten herşeyi anlatıyor değil mi :thumbup:........En kötü uçuşunuz böyle olsun arkadaşlar , pallerinize stiklerinize sağlık...... :halay: