Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Ciciler çok güzel Emre, vızır vızır kırımsız uçuşlarda kullan inşallah. :halay: :halay: :halay:

Emre Kaman' Alıntı:
Eveeet, yavrumun bayramliklari da geldi ;D ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ah ah....
Nazar değdiricem şuna abi bi dua falan oku benim yerime :D :D

Vayyyyy %p
hayırlı olsun tablo guzel valla ;D

İşallah Türker :) Öncekiler 6v olduğundan kesmiyorlardı :lollol: desem, tam dayaklık olurum :D Align'ler X5'e gidiyor, yeni servo almışken de hv alayım dedim, belki ilerde farkını anlarım :D

Nazar yok! Bak maşallah de hemen Doğukan :lol:

Sağol İbrahim :D

Emre Kaman' Alıntı:
...yeni servo almışken de hv alayım dedim, belki ilerde farkını anlarım :D
Bende X3'de kullandım ilk defa RJX'leri inşallah sende benim gibi memnun kalırsın. :thumbup:

Uçuş sırasında değilde ayar falan yaparken servoların hızı çok hoş gözüküyor. :laugh: Kumandadan hızlı hızlı maks-min kollektif verince anlarsın ne demek istediğimi. :)

Emre abi hayırlı olsun. Allah nazardan saklasın. :)

Hayırlı olsun Emre , Arda'ya katılıyorum , Allah nazarlardan saklasın.......Güle güle ve kırımsız kullan.. :saygilar:

Bitmedi gitti bu yağmurlar... Oysa kış günleri ne uçardık :laugh:

Youtube'a bakayım dedim videolara, nostalji de oldu biraz... Paylaşalım bi tanesini :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bitmedi gitti bu yağmurlar... Oysa kış günleri ne uçardık :laugh:

Youtube'a bakayım dedim videolara, nostalji de oldu biraz... Paylaşalım bi tanesini :)
Eskişehir ekibinin kış performansı yazdan daha iyiydi zaten :laugh: :D

Pilleri basıyorum, akşama kaçak buluşma var :halay:

Son buluşmadan sonra hiç uçamadım, yeni servolar geldi, o arada modeli bir miktar söktüm, kuyrukta hafif çizikler vardı, yeniden boyadım, hergün yağmur, iş-güç derken iki haftayı geçti. Dün topladım tamamen, bugün uçmaya hazır bakalım :D

Bu arada X5 de yeniden toplandı, frame kısmının ayarları bitti, kuyruğu takılıp yavaştan uçmaya başlayacak. Onun da ikon governoru ayarları olacak, önümüzdeki haftasonuna hazır olur umarım. Tabi önceki görselinden uzak olacak, o kanopi atomlarına ayrıldığı için, standart formula kanopisiyle uçacak (o da tamirli :laugh: ) ama güzel uçacak :D

Emre Kaman' Alıntı:
Görsel isteriz :thumbup:

Emre Kaman' Alıntı:
Bu arada X5 de yeniden toplandı, frame kısmının ayarları bitti, kuyruğu takılıp yavaştan uçmaya başlayacak. Onun da ikon governoru ayarları olacak, önümüzdeki haftasonuna hazır olur umarım. Tabi önceki görselinden uzak olacak, o kanopi atomlarına ayrıldığı için, standart formula kanopisiyle uçacak (o da tamirli :laugh: ) ama güzel uçacak :D
Ohhh süper haber. Desene X5 yeniden bizlerle :halay: :yuppi:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ohhh süper haber. Desene X5 yeniden bizlerle

Fransa Kralı XVIII. Louis.... Eskişehir Kralı XIX. X5 ;D

Şaka bi yana güzel model, seviyoruz ekipçek ;)

Emre Kaman' Alıntı:

Son buluşmadan sonra hiç uçamadım, yeni servolar geldi, o arada modeli bir miktar söktüm, kuyrukta hafif çizikler vardı, yeniden boyadım, hergün yağmur, iş-güç derken iki haftayı geçti. Dün topladım tamamen, bugün uçmaya hazır bakalım :D

Emre X5 leri nedere ekip biçiyorsun kısa zamanda banada lazım olabilir :laugh:

Birde şu ikon gov ayarlarını paylaşmayı düşünürmüsün. Aklım hiç almıyor governora, belki senin konun çare olur benim gibilerin derdine :)

İkişer video, birkaç foto falan gelir buraya veya başka bi başlığa... Bu akşamı boş geçmeyelim dedik, dörder uçuş yaptık Emre abiyle. Modeller x7 ve 600sx...