Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Türker Akgün' Alıntı:
Emre bak yazıyorum buraya Eskişehir ekibine bir nitro şart. :laugh: Nitro kardeşliği başkadır hem. :evil:

Abi nitro gerçekten başka bir tutku.Motor sesine ve o dumana alışınca dönüşü zor.Mutlaka bir köşede durmalı.

Örneğin Goblin'in şarj aleti ve pil eksiği kaldı, ben hala Pilot Tr'de indirimli Tsa700 kite motor alıp 600 deki herşeyi geçirsem mi diye oturup düşünürken buldum kendimi geçenlerde :laugh: :laugh: :lol:

Hakan Sözmen abimizin yeni olarak facede görüp hoşuma giden bir sözünü paylaşmak isterim.:laugh:

-Kanımın son damlasına kadar nitro,martı uçurmak istemiyorum.:)

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bugün ailece bir rahatlayalım dedik. Kızım bisiklet sürdü, oğlum arabasını sürdü, ben 5 pil uçuş yaptım bu arada hanıma da içecek servislerini yapmak kaldı[emoji1]
Akşam üzeride herzamanki gibi çobanımız koyunlarıyla birlikte geldi[emoji16]
Ufaklıklar şahane, allah bağışlasın Mevlüt :thumbup: %p Pazar tahmin ettiğimiz üzere hava da güzelmiş :D

Cumartesi Ergün'leri de yolcu edip eve gidene kadar dayandı benim dahili lipo. :D Gece 38 ateş, pazarın nasıl geçtiğini anlamadım. Bütün gün yattım. Bugün iyiyim ama :yuppi:

Ben çıkarım. :laugh: X3'le çıkarım ama. Satılık X3 var bu arada :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ufaklıklar şahane, allah bağışlasın Mevlüt :thumbup: %p Pazar tahmin ettiğimiz üzere hava da güzelmiş :D
Teşekkür ederim Mehmet abi. Pazar günü hava gayet güzeldi uzun zamandır beklediğimiz bir hava vardı.

Yahu, benim eve gitmek için harcadığım zamanın yarısında, siz pilleri doldurup, ekibi toplayıp bir de üstüne alana varıp, ilk sortiyi yapmış oluyorsunuz ... Varmı Eskişehirde bildiğiniz boş bir ev :) :) ...

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Bende hazırım saat 17'den öncemi 17'den sonramı ;D
Saat 17 öncesi yapılacak buluşmalar ile ilgili forumda herhangi bir şey paylaşılması yönetim tarafından yasaklanmıştır arkadaşlar bilginize :lollol: :lol: Olan var olmayan var, giden var gidemeyen var öyle değil mi ama :laugh: :D

Zafer SAHIN' Alıntı:
Yahu, benim eve gitmek için harcadığım zamanın yarısında, siz pilleri doldurup, ekibi toplayıp bir de üstüne alana varıp, ilk sortiyi yapmış oluyorsunuz ... Varmı Eskişehirde bildiğiniz boş bir ev :) :) ...

Ahahahaha :D Zafer abi siz gelin, ev kalmasa da yaparım ben size ;D Yakında bütün forumu Eskişehir'e transfer edicez. Erhan'ın kanına girdik, Ergün'ün de, Mordo ve Özkan abiler zaten cepte, ev bakıyorum onlara, Türker bir ara yeşil ışık yakmıştı, Arda'yı da biraz gazlasak niyeti bozacak gibi :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Saat 17 öncesi yapılacak buluşmalar ile ilgili forumda herhangi bir şey paylaşılması yönetim tarafından yasaklanmıştır arkadaşlar bilginize :lollol: :lol: Olan var olmayan var, giden var gidemeyen var öyle değil mi ama :laugh: :D

Mehmet bey, Mehmet bey ;D Yerde yarım metre kar varken yaptığınız arka bahçe buluşmalarını unutmuş değiliz... :lol: :lol: :lollol:

Vaaay , çifte standart... :lol: , öğle arası uçuşlar da mı yasaklandı sevgili adminimiz..Yaptırımlar biraz ağır olsun o zaman , her kaçak uçuşa bir kilo baklava yazalım , sezon boyu biriken ceza puanları , ilk toplu buluşmada toplam olarak tahsil edilsin....... :lol: :lol:

Eveeet, yavrumun bayramliklari da geldi ;D ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Saol abi :) Bundan çıkanlar da X5'e yatay geçiş yapıyorlar. :D