Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Az sonra fotolar düşer, videoları da daha sonra izleriz , kimbilir bugün ne kadar güzel geçti...Sabırla bekliyorum.......

Buluşmaya katılamadık valla üzüldüm,hazırlandık fakat Recepin olağan dışı işleri çıktığı için katılamadık.
Aslında ben çıkıp gelicektim fakat dün akşamdan bugün öğlene kadar Recepe ulaşamadığım için bir yandanda aklım onda kaldı.Neyse sağlık olsun yinede Emre abinin daveti için tekrar teşekkür ediyorum. :) :)

Bende foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım kırımsız güzel bir gün geçirmişsinizdir. :saygilar: :)

Merhaba arkadaslar. Ara ara yağmurlu değişik ve şahane bir gün oldu :)

Recep biz de merak ettik ama cok şükür is ile ilgili bir sıkıntı olmuş.

Gunün özeti Yagmur arası şahane uçuşlar, mangal muhabbet ve Ergün kardeşimiz ve Esi ile tanışma seklinde ozetlenebilir.

Ha bir de unutmadan Emre kardeşimizin one way rulman arızası nedeniyle 10-15 mt şahane ve basarili oto rotasyon inişi. Cok şükür modele bir sey olmadı. Emreyi bir kez daha soğukkanlı basarili inis ıcın canı gönülden tebrik ediyorum :halay:

Fotolar yarına insallah :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada Ankara ekibi gözlerimiz aramadı degil ama saglık olsun bir daha ki sefere insallah :)

Son olarak Ergün kardeşimizin yere yakın pirolarini izlemek gercekten buyuk bir zevk oldu bizler ıcın. Pironun her çeşidine doyduk desek yeridir.

Özellikle ilk defa bizlerin yanında denediğin basarili piro Tic Toc ıcın kendisini bir kez daha tebrik ederiz. Videolar pek yakında :halay:

Mehmet abinin de goblinle çiçek toplaması günün unutulmaz anlarından biriydi. :thumbup: Ben şaka yapıyor zannettim, hakkaten yaptı :D Bilsem hemen makineyi kapardım..

One-way yerdeyken bir-iki defa işaret verdi aslında, ama işte insan doyamıyor, bişey olmaz bi pil daha uçayım fikri ağır basıyor. İlk gerçek auto'mu da yapmış oldum, modeli eve poşette götürmek de vardı, valla Allah korudu :D

Dün gene harika bir buluşma gerçekleştirdik. Hava muhalefetine rağmen uçtuk. Teşbihte hata olmasın hava ben bugün yağacam dedi bizde bugün uçacağız dedik. Sonuç hem hava yağdı hemde biz uçtuk. [emoji3][emoji106]
Ergün arkadaşımızın simde yapmış olduğu hareketleri canlı canlı izlemek nasip oldu. Mehmet abinin çiçekleri biçmesi kalbimizi yerinden çıkacakmış gibi heyecanlandırdı.
Buluşmaya katılan heekese teşekkür ediyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de kendi perspektifimden günü özetleyeyim :)

Eskişehir'e geliş sonrası grubu bulmamız için düşen yıldırımları takip etmemiz yetti. Ben haziran ayında böyle bir hava görmedim :) Sanki Yüzüklerin Efendisinden Saruman, Hekimdağ'ın üzerine çıkmış, Eskişehir merkeze doğru okuyor allah okuyor. Ancak bu bizi yıldırmadı tabii. İlk noktada birkaç uçuş sonrası yerimizi değiştirdik.

Mehmet abi "ben çimenle uğraşmam, direkt size çiçek toplarım" dedi. Topladı da (malesef bende de videosu yok). Bence günün en heyecanlı ve en anlamlı anı Emre'nin X7sinin havada vitesi boşa attıktan sonra güzel bir otorotasyon ile inmesi idi (videosu var, yolculuk biter bitmez paylaşacağım). Goblin 570 + hc3x, Gaui X7 + skookum GPS ve Fusion 50 + Brain ile uçtuğumuz günde bu otorotasyonun "pilotajın her zaman kurtarma sistemlerinden daha önemli olduğunu" gösterdiğini düşünüyorum.

Kendi uçuşlarımın eşimin kamerasındaki videoları malesef "auto focus"un azizliğine uğramış, dolayısıyla kendi uçuşlarımı tekrar izleyebilmek için Mehmet abi'nin videolarını bekliyorum. Özellikle sticklerimi çektiği bir kısım var, bakalım eller ne kadar titredi :)

Havadan fırsat buldukça uçtuk, Mevlüt abinin köftelerinden yedik, Emre ile porsuk çayı yanında kahve içtik. Özetle Eskişehir'in tadı damağımızda kaldı. Tekrar geleceğiz :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum :D Bu en son upgrade hub'ın ve rulmanın bu şekilde sıyırdığına team pilotlardan birini inandıramadım :lollol: Özellikle yerdeki durumu göstermek istiyorum, şaka maka 90$ o parça komplesi. Dunkan'a dayanan hub'ın bana dayanamaması mümkün olmadığına göre, hatalı bu diye arıza çıkarmayı düşünüyorum :lol:

Ayrıca her zaman bekleriz :thumbup:

Edit: Esasen one-way rulman değil de "sprug clutch" olarak geçiyor o parça. Aftermarket olarak upgrade'in upgrade'ini buldum. Sprug-clutch ve iki rulman set olarak 29$+10$ kargo. Eşeği kaybedip tekrar bulmuş gibi sevindim :halay:

Bugün ailece bir rahatlayalım dedik. Kızım bisiklet sürdü, oğlum arabasını sürdü, ben 5 pil uçuş yaptım bu arada hanıma da içecek servislerini yapmak kaldı[emoji1]
Akşam üzeride herzamanki gibi çobanımız koyunlarıyla birlikte geldi[emoji16]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada Ankara ekibi gözlerimiz aramadı degil ama saglık olsun bir daha ki sefere insallah :)

Ankara ekibini benimde gözlerim arıyor abi. :laugh: Hepsi kayıplarda :D

Ben basıp gelecektim fakat nitro helinin sıkıntısı işte yakıtda bulamadım. Eskişehir ekibi son derece organize ve misafirperver bir ekip :) Ellerinize sağlık. :thumbup: Keyifli bir gün geçirdiğiniz için sizin adınıza çok sevindim. :thumbup:

Arda Erkan' Alıntı:
Ankara ekibini benimde gözlerim arıyor abi. :laugh: Hepsi kayıplarda :D

Ben basıp gelecektim fakat nitro helinin sıkıntısı işte yakıtda bulamadım. Eskişehir ekibi son derece organize ve misafirperver bir ekip :) Ellerinize sağlık. :thumbup: Keyifli bir gün geçirdiğiniz için sizin adınıza çok sevindim. :thumbup:

Senin için nitro heli alıcam Arda. Ama motor işini baştan sona öğretmeyi kabul ediyosan.. Çok başını ağrıtırım ;D ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Senin için nitro heli alıcam Arda. Ama motor işini baştan sona öğretmeyi kabul ediyosan.. Çok başını ağrıtırım ;D ;D
Emre bak yazıyorum buraya Eskişehir ekibine bir nitro şart. :laugh: Nitro kardeşliği başkadır hem. :evil:

Abiler mutlu bir pazar geçirmişsiniz çok sevindim. Belki birgün egeye de uğrarsınız. Sizleri tanımak isterim.

Emre Kaman' Alıntı:

Son zamanlarda duyduğum en güzel haberlerden birisi. :laugh:

Tabiki abi lafımı olur, her zaman. :thumbup: Mesefelerimizde uzak değil zaten :)